Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(neli @ 2009 11 09, 14:41)
Mano tai nestoras, max 2,5 cm, jau iškepęs.

mano iškepęs 6-8cm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 10, 19:21)
Mergaitės, kam aktualu dėl formelių, kažkas žmogeliuko ieškojote Kalėdoms: Maximoje ką tik mačiau įvairių įvairiausių  4u.gif  4u.gif  4u.gif  yra kelių rūšių ir vienos formos komplektų ir grynai Kalėdinių rinkinių  4u.gif

Olesta, kurioje Maximoje matete sitokio gerio? Man labai labai reikia zmogenu formu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dyte27 @ 2009 11 11, 10:11)
Olesta, kurioje Maximoje matete sitokio gerio? Man labai labai reikia zmogenu formu  4u.gif

pas mus Panevėžyje mačiau mažojoje maximoje, jinai beregis 2XX blush2.gif buvo žvaigždučių įvairių dysdžių komplektas, taip pat žmogeliukų, eglučių ir komplektai įvairių pamaišytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 11, 10:45)
pas mus Panevėžyje mačiau mažojoje maximoje, jinai beregis 2XX  blush2.gif buvo žvaigždučių įvairių dysdžių komplektas, taip pat žmogeliukų, eglučių ir komplektai įvairių pamaišytų  4u.gif

Tuoj begsiu i maxima,bet jauciu bus snipstas pas mus tik 1x schmoll.gif
Atsakyti
As siandien tu formeliu irgi ieskojau kaune molo maximoj, bet nieko neradau, dar paklausiau, skau neturit kalediniu formeliu meduoliams, tai sako, ponia miela pirmiau kaledu sulaukit, o po to meduolius kepkit, tai tai taip nuotaika numuse ozka verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuze1 @ 2009 11 10, 15:29)
Jysk parduotuveje radau tokio skaidraus popieriau, tik su auksiniais, sidabriniais ir baltais rastais.Manyciau labai tiktu ipakuoti kaledinius sausainiukus ,meduoliukus, ypac jei puosyba nenusiseke  4u.gif
as uzsipirkau jau. Kaina 1.50 lt
4u.gif

as siandien irgi pirkau to popieriaus, labai tiks meduoliams ir kaledu eglei ipakuoti. Jei kam idomu galesiu veliau foto ideti kai ptas popierius atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 11, 15:47)
as siandien irgi pirkau to popieriaus, labai tiks meduoliams ir kaledu eglei ipakuoti. Jei kam idomu galesiu veliau foto ideti kai ptas popierius atrodo  ax.gif

labai idomu! smile.gif
Atsakyti
Tai va,grizau is paiesku be kircio,musu maximoj formeliu nerasta schmoll.gif
Virtuviniu svarstykliu ir neradau
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 11 11, 08:55)
mano iškepęs 6-8cm  rolleyes.gif

o pasidarė man dabar įdomu: o kokio storio turi būti tas vaisinis kalėdinis pyragas? Kur ilgai stovėti turi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2009 11 11, 15:14)
o pasidarė man dabar įdomu: o kokio storio turi būti tas vaisinis kalėdinis pyragas? Kur ilgai stovėti turi. g.gif

Čia juk nuo formos priklauso ax.gif
Mano irgi nestoras, kepiau skardoje , nes į formas nebūtų tilpęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 11, 16:04)
Tai va,grizau is paiesku be kircio,musu maximoj formeliu nerasta schmoll.gif
Virtuviniu svarstykliu ir neradau

As vakar irgi per kelias Klp Maximas pravaziavau ir jokiu formeliu neradau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 11 lapkričio 2009 - 16:13
važiuokite į Panevėžį lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(mamkaa @ 2009 11 11, 15:47)

as siandien irgi pirkau to popieriaus, labai tiks meduoliams ir kaledu eglei ipakuoti. Jei kam idomu galesiu veliau foto ideti kai ptas popierius atrodo  ax.gif

net labai idomu. 4u.gif
Atsakyti