Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Sveikos .Noreciau jusu paklausti apie kaledini pyraga kurio recepta dave viena pazystama su dz.vaisiais kuri reikia apie menesi konjaku kasdien slakstyti.Ar cia daivijos pyragas ar koks kitas?
dekui
Atsakyti
QUOTE(ugne_11 @ 2009 11 07, 18:46)
Vaisinis pyragasiš pusės normos jau kepa  smile.gif  O kepti 1h ar 2h?  unsure.gif


Kol iskeps biggrin.gif jei is puses normos kepi pyraga, tai nereiskia, kad reikia dalint ir kepimo laika wink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 11 06, 11:31)
Ruošiuosi sekmadienį kepti kalėdinį pyragą.Turiu vyšnių,užpiltų spiritu,daryta užpiltinė ir turiu vyšnių,išgriebtų iš vyno?Kurias geriau dėti į pyragą?Manau iš užpiltinės?Dar turiu putino uogų,užpiltų cukrumi ir svarainių iš sirupo?Gal galima dėti viską kartu su džiovintais vaisiais?Nebus per daug? g.gif Juk tos uogos tikrai priduos gero aromato? ax.gif

Aš pati dėjau svarainius iš sirupo, viskas buvo gerai, o dėl uogų tai nežinau, gal ir galima šiek tiek įdėti, tik nedaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 11 07, 20:37)
Sveikos .Noreciau jusu paklausti apie kaledini pyraga kurio recepta dave viena pazystama su dz.vaisiais kuri reikia apie menesi konjaku kasdien slakstyti.Ar cia daivijos pyragas ar koks kitas?
dekui

Idomu, kas is jo liks iki kaledu, jei kasdien konjaku laistysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O pyraga kepti reikia kuo ilgiau. Kai kur raso net 4 val. doh.gif
Atsakyti
Sveikos paneles! o tam pyragui naudoti islydyta sviesta? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruju: 08 lapkričio 2009 - 12:52
QUOTE(Kettim @ 2009 11 04, 19:41)
o kas tas isingas? blush2.gif  blush2.gif

doh.gif biggrin.gif

prisikepiau ir as meduoliuku,sudejau i kartonine dezute,taip skaniai kvepia. wub.gif ismarginsiu ir puosiu jais eglute,idesiu prie dovanu artimiems zmonems,del kvapo. wub.gif

tas aguoninis pyragas bus isbandytas,jau taip viliojanciai atrodo. wub.gif ir dangiska duonele. wub.gif
Atsakyti
O as artejant Kaledoms iskepiau Imbierini keksa su dz. vaisiais wub.gif

user posted image

receptas
Atsakyti
Vakar išbandžiau imbierinius sausainius su šokoladu.Man daugiau juos norisi vadinti imbieriniais pyragėliais. ax.gif Na labai skanūs gavosi,tik,gal jau mano imbieras "išsivadėjęs" pernykštis,reikės šviežio nusipirkti kalėdoms ir būtinai kepti. thumbup.gif
Atsakyti
Ir as turiu klausimuka del to vaisinio pyrago. Ziuriu nuotraukytese jis toks nestoras? Koks max pilamas teslos storis cm i kepimo forma? Ar jis normaliai iskepa ir aukstesneje formoje?
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2009 11 09, 13:55)
Ir as turiu klausimuka del to vaisinio pyrago. Ziuriu nuotraukytese jis toks nestoras? Koks max pilamas teslos storis cm i kepimo forma? Ar jis normaliai iskepa ir aukstesneje formoje?

Mano tai nestoras, max 2,5 cm, jau iškepęs.
Atsakyti
Pele Snaudale, nu jau nikas niekaip nesuderinamas su Jūsų kruopštumu ir darbštumu, labai fainuoliški pernykščiai Jūsų meduoliukai wub.gif
Atsakyti
NERYTEEE kas tai kandizuotas imbieras pasakyyyyk,as zioplauju sitoj vietoj o pyragaaaa noooriuuuu keptiiiii 4u.gif aciuuuu
Atsakyti