Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(salexa @ 2009 11 02, 14:39)
O dabar klausimas del meduoliu, juos iskepti dabar reiketu, o kada puosiat su glajumi? Ar iskart, ar pries kaledas, gal ir durnas klausimas  blush2.gif

As jau klausiau irgi tai mergaites patare pries kaledas puosti nors sake galima ir is karto as tai puosiu pries kaledas o jai noretum puosti sokoladu tai tik pries pat vartojima nes jis labai negraziai atrodo paskui po keliu dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jus man pasakykit, ar su meduoliu tesla reikia dirbti greitai, kaip ir su medaus tortuko lakstais, kol dar silta? ar nesunkiai kociojasi ta tesla? pagal kuri recepta yra geriausiai daryti, jei tektu ilgiau ta mase kocioti?
Atsakyti
O ar kas nors planuojate kepti "Žvaigždžių tortą"? Bet jį kada reikia kepti, jaučiu prieš pat Kalėdas, taip? blush2.gif
Atsakyti
Taip jaučiu, kad jau ir aš susigundžiau Kalėdiniu pyragu. Pirmas blynas man buvo prisvilęs, pamenu gerai apdeginus jį buvau ir pasižadėjus sau jo daugiau nekepti doh.gif Bet negaliu nuo chebros atsilikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 02, 20:20)
Taip jaučiu, kad jau ir aš susigundžiau Kalėdiniu pyragu. Pirmas blynas man buvo prisvilęs, pamenu gerai apdeginus jį buvau ir pasižadėjus sau jo daugiau nekepti doh.gif Bet negaliu nuo chebros atsilikt biggrin.gif

Svarbiausia nepadidink kaitros, kepiau 2 val. 2 pyragus, tai galima buvo ir ilgiau kepti g.gif Viena princeseje, kita karunoje.
Atsakyti
Abu iškart kepei ir nepridengtus mirksiukas.gif

Jau čia dabar išsikepei šioms kalėdoms g.gif
Atsakyti
Šiandien kepiau tą įžymųjį kalėdinį pyragą. Įmetu foto, tik realybėje jis šviesesnis man, nemoku fotkinti doh.gif . Suvyniojau jį į popierių ir padėjau, žiūrėsim, kas gausis, bet kamputį paragavau - skanu. Tik vaizdelis - jis man tikrai pyrago neprimena, daugiau kokią picą. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 02 lapkričio 2009 - 22:33
QUOTE(salexa @ 2009 11 02, 14:39)
O dabar klausimas del meduoliu, juos iskepti dabar reiketu, o kada puosiat su glajumi? Ar iskart, ar pries kaledas, gal ir durnas klausimas  blush2.gif

sakyčiau, geriau puošti prieš šv.Kalėdas. Kad glajus neaptrupėtų, nesusigadintų. Juk kartas nuo karto vistiek tuos meduolius "pravėdinsit".

QUOTE(neli @ 2009 11 03, 00:32)
Šiandien kepiau tą įžymųjį kalėdinį  pyragą. Įmetu foto, tik realybėje jis šviesesnis man, nemoku fotkinti doh.gif . Suvyniojau jį į popierių ir padėjau, žiūrėsim, kas gausis, bet kamputį paragavau - skanu. Tik vaizdelis - jis man tikrai pyrago neprimena, daugiau kokią picą. :

assa.gif thumbup.gif gražiai atrodo. Kažkaip įsivaizdavau jį apvalų..
Atsakyti
Ir as isivaizdavau ji kazkiap kitoki g.gif .
skaniai atrodo, bet kokioje formoje kepsi toks ir bus, apvalus, katurkampis ir t.t
Ni uturbut bandysi uir as is puses normos g.gif g.gif

Va ka norejau parodyti, pirkau prieskonius, nes ruosiuosi kepti meduolius ir kitoje puseje ant pokelio radau recepta, tai nuskenavau ir idesiu , gal kuri kepsite
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 02, 22:20)
Abu iškart kepei ir nepridengtus mirksiukas.gif

Jau čia dabar išsikepei šioms kalėdoms g.gif

Vienas kita denge lotuliukas.gif Keksinej galejau ir dar ilgiau kepti g.gif Bet nebeturejau laiko, o palikti be prieziuros nenorejau schmoll.gif
Atsakyti
As ir kepu kaledini pyraga. nu as ir kai sumaisiau mase mastau kas cia gausis smile.gif) bet cia kur nuotrauka ikelta tai man skaniai atrodo smile.gif)
nu ziuresiu kas bus nes dar pusantros valandos kepti liko.

mastau ir apie meduolius, bet kazkaip nemegstu as tu gvazdikeliu skonio, tai net nzn ar verta kepti...
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 03, 00:49)
sakyčiau, geriau puošti prieš šv.Kalėdas. Kad glajus neaptrupėtų, nesusigadintų. Juk kartas nuo karto vistiek tuos meduolius "pravėdinsit".
assa.gif  thumbup.gif  gražiai atrodo. Kažkaip įsivaizdavau jį apvalų..

aš iš pradžių galvojau kepti apvalų, bet paskui persigalvojau- visų pirma, tokį patogiau pjaustyti, jei jis bus dalinamas ax.gif Antra, neturiu tiek apvalių formų, kad tilptų toks tešlos kiekis lotuliukas.gif o kepti per kelis kartus nemenka prabanga (pas mus elektrinė orkaitė), juk jis kepa 2 valandas doh.gif
Atsakyti