QUOTE(naitas @ 2009 11 01, 10:00)
aš jau irgi gundaus.. bet bijau dėl skirtingų komentarų - vienos pataria palaistyt alko karts nuo karto, kitos liepia sausai laikyt vos ne iki švenčių.
mačiau maximoj karamelinį cukrų. 0,5 kg kainuoja apie 6,5 lito. Daugoka kažko man tieko mokėti.
mačiau maximoj karamelinį cukrų. 0,5 kg kainuoja apie 6,5 lito. Daugoka kažko man tieko mokėti.
karamelinį mačiau, buvo ir rudasis, bet tik gabalinis bei kristalinis abu tinkami arbatoms, pyragui manrods nelabai... kaina nebloga, aišku, bet aš ir taip ketinau prie tokio pereiti, tai nusipirkau, va, Rimi gabalinaim akcija, apie 3 lt kainuoja
QUOTE(akvadigi @ 2009 11 01, 10:51)
as migdolus i 3 dalis perpjoviau, nedejau citrinos zieveles ir datuliu, jos man
---
o ka man MB pareiske vakar pyrago kapus apipjauste, ir sake, kad neisstoves iki Kaledu, liepe dar is visos normos iskepti (vakar is puses kepiau)
---
o ka man MB pareiske vakar pyrago kapus apipjauste, ir sake, kad neisstoves iki Kaledu, liepe dar is visos normos iskepti (vakar is puses kepiau)
ačiū, tai teks paplušėti skaldant migdolus
---
geras
QUOTE(laurindre @ 2009 11 01, 12:15)
Nereikia nieko laikant laistyti. Laistyti galima tik pries vartojima. Jei norite aromato, galite dziovintus vaisius pries kepant pamirkyti alkocholyje. Jei mirkysite pati pyraga, ji reikes sunaudoti per 2 sav.
ačiū kaip smagu, kai kas nors aiškiai pasako Dabar galiu ramiai eiti kepti ir nebesijaudinti dėl laistymo