QUOTE(naitas @ 2009 11 01, 10:00)
aš jau irgi gundaus.. bet bijau dėl skirtingų komentarų - vienos pataria palaistyt alko karts nuo karto, kitos liepia sausai laikyt vos ne iki švenčių.
mačiau maximoj karamelinį cukrų. 0,5 kg kainuoja apie 6,5 lito. Daugoka kažko man tieko mokėti.

mačiau maximoj karamelinį cukrų. 0,5 kg kainuoja apie 6,5 lito. Daugoka kažko man tieko mokėti.
karamelinį mačiau, buvo ir rudasis, bet tik gabalinis bei kristalinis


QUOTE(akvadigi @ 2009 11 01, 10:51)
as migdolus i 3 dalis perpjoviau, nedejau citrinos zieveles ir datuliu, jos man
---
o ka man MB pareiske
vakar pyrago kapus apipjauste, ir sake, kad neisstoves iki Kaledu, liepe dar is visos normos iskepti (vakar is puses kepiau)
---
o ka man MB pareiske

ačiū, tai teks paplušėti skaldant migdolus

---
geras


QUOTE(laurindre @ 2009 11 01, 12:15)
Nereikia nieko laikant laistyti. Laistyti galima tik pries vartojima. Jei norite aromato, galite dziovintus vaisius pries kepant pamirkyti alkocholyje. Jei mirkysite pati pyraga, ji reikes sunaudoti per 2 sav. 

ačiū


