QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 25, 19:31)
As tai pasirupinau is anksto su formelem meduoliams

nes pernai viskas buvo ispirkta pries kaledas. Arevitoj man nupirko

aisku, jei siemet teks man kept meduolius
Papildyta:
Jei vistik dar turesiu jegu, ir "nesprogusi" busiu, tai noreciau iskepti sia egle

tik klausimas

nu cia tai jau suprantu gigante egle turi gautis, tai daryciau is puses normos. Bet kociot tikrai 1-1,5 cm storiu?

dar issipus vistiek..

ir net po 5 kept? Ir pries kiek laiko galima si skanesta padaryti?
Rugiagele- būtinai kepk meduolius

Juk cia neapsakomas skonis. Kaip būna gera užuosti jų savitą stebuklingą ir vyliojinti kvapa per Kalėdas, kai ištrauki juos išdėžutės margus, išpuoštus įvairiausiomis spalvomis
Papildyta:
Beto turiu pasūlima dėl namelių kepimo.[COLOR=blue]
Kepkit namelius jau dabar!!! Meduolių receptuose nesideda daug riebalų, nes jie savaime suminkštėje kai būna ilgą laiką laikomi dėžutėse. Jūs iškepkit dabar namelius ir juos supakuokit pavyzdžiui į sviestinį popierių. Iki Kalėdų jie įgaus nepakartojamą kvapą (žinoma, jei jūs įdėsite prieskonių).
O aš niekaip neapsisprendžiu, ar geriau kepti meduolius, ar meduolinį namelį