

ugne_11, 25 Spa 2009 - 17:34, parašė:
ugne_11, 25 Spa 2009 - 17:34, parašė: ![]()
bet aš ten nerandu būtent sausainių formelių imbieriniems žmogeliukams
gal kas matėte kur nors pirkti?
Domi95, 25 Spa 2009 - 16:43, parašė:
Domi95, 25 Spa 2009 - 16:43, parašė: ![]()
Mamytes, į kaledinius namelius nesideda sviestas, kad sienos nesuluztu!!
Bet galima vartoti ir paprastu meduoliu recepta, nors tikrai nesideda 200g sviesto, nes i 500g miltu meduolio recepte tik apie 50g. daugiausia 125g. sviesto dedasi, bet siaip nemanau, kad jis pakenktu, tiesiog butu maistingesni taip sakant. Nes siaip islaikyti kelias savaites dezuteje meduoliai ir taip gan minksti. Tad nepatarciau i kaledu namelio meduoli deti daug sviesto, bus poto sunku sulipdyti, jei sienos bus plonos
O Kad neatsitiktu, kad is medaus pasidarys karamele, reikia virti ant mazos ugnies ir per kelias minutes istirps
rugiagele26, 25 Spa 2009 - 19:31, parašė:
rugiagele26, 25 Spa 2009 - 19:31, parašė: ![]()
As tai pasirupinau is anksto su formelem meduoliams
nes pernai viskas buvo ispirkta pries kaledas. Arevitoj man nupirko
aisku, jei siemet teks man kept meduolius
Papildyta:
Jei vistik dar turesiu jegu, ir "nesprogusi" busiu, tai noreciau iskepti sia egletik klausimas
nu cia tai jau suprantu gigante egle turi gautis, tai daryciau is puses normos. Bet kociot tikrai 1-1,5 cm storiu?
dar issipus vistiek..
ir net po 5 kept? Ir pries kiek laiko galima si skanesta padaryti?
Domi95, 25 Spa 2009 - 21:50, parašė:
Domi95, 25 Spa 2009 - 21:50, parašė: ![]()
Rugiagele- būtinai kepk meduolius
Juk cia neapsakomas skonis. Kaip būna gera užuosti jų savitą stebuklingą ir vyliojinti kvapa per Kalėdas, kai ištrauki juos išdėžutės margus, išpuoštus įvairiausiomis spalvomis
Domi95, 25 Spa 2009 - 22:55, parašė:
Domi95, 25 Spa 2009 - 22:55, parašė: ![]()
O aš niekaip neapsisprendžiu, ar geriau kepti meduolius, ar meduolinį namelį
![]()
rugiagele26, 25 Spa 2009 - 22:55, parašė:
rugiagele26, 25 Spa 2009 - 22:55, parašė: ![]()
kokios mielos dovaneles
ugne_11, 25 Spa 2009 - 18:09, parašė:
ugne_11, 25 Spa 2009 - 18:09, parašė: ![]()
Gal galite pasidalinti kalėdinių pyragų ar meduolių receptais, kuriuos būtų galima kepti jau dabar
Ir gal kur nors matėte imbierinių žmogeliukų sausainių formelių?
rugiagele26, 25 Spa 2009 - 17:31, parašė:
rugiagele26, 25 Spa 2009 - 17:31, parašė: ![]()
Jei vistik dar turesiu jegu, ir "nesprogusi" busiu, tai noreciau iskepti sia egle
tik klausimas
nu cia tai jau suprantu gigante egle turi gautis, tai daryciau is puses normos. Bet kociot tikrai 1-1,5 cm storiu?
dar issipus vistiek..
ir net po 5 kept? Ir pries kiek laiko galima si skanesta padaryti?
davija, 25 Spa 2009 - 22:50, parašė:
davija, 25 Spa 2009 - 22:50, parašė: ![]()
ir meduoliukus ir namelį
![]()
aš ir mėgstu dovanot meduoliukus![]()
![]()
O su namuku aš visad suvargstu su sienom, kol aš jas sulipdauSakau gal sienas reikia daryt storas, kad tos briaunos storesnės būtų. Ir dar, jūs, pirma sienas suklijuojat, ar pirma jas papuošiat
![]()
O meduoliukai man patys skaniausi pagal bea ir Nerytė. Pagal cipciuką man praeitais metais nesigavo, nes nemoku cukraus palydyt![]()
Laurindre, o kur čia receptas tavo mėgstamiausių
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė