kastonu vaikai is mokyklos eidami pritempe tai nesulaukus kad kas pradurtu pati su graztu darbuojuos
sakai is kankoreziu faina darysiu ir tokia gera mintis
Nerta prakartele
Nieko sau prakartėlė
Labai gražu ir prasmę gražią turi
Labai gražu ir prasmę gražią turi
Pernai puosiau langa, tad galvoju mestelsiu ir jums tokia ideja. Prisitruppinau putoplasto, ivairiu (tik nedideliu) gabaliuku. Perveriau juos ant lengvucio, plonycio siuliuko ir kabinau ant lango kuo tankiau ir skirtingu ilgiu. Kuo putos gabaliukai mazesni tuo graziau atrodo. Is toli atrode kaip sninga lange, o ypac graziai atrode nakti O tvirtinau prie lango virsutinio remo su lipnia juostele Vyras mano net susizavejes buvo, nors pries man sedant daryt bambejo, kad nesamonem uzsiimu
QUOTE(knielita @ 2005 11 09, 16:50)
Pernai puosiau langa, tad galvoju mestelsiu ir jums tokia ideja. Prisitruppinau putoplasto, ivairiu (tik nedideliu) gabaliuku. Perveriau juos ant lengvucio, plonycio siuliuko ir kabinau ant lango kuo tankiau ir skirtingu ilgiu. Kuo putos gabaliukai mazesni tuo graziau atrodo. Is toli atrode kaip sninga lange, o ypac graziai atrode nakti O tvirtinau prie lango virsutinio remo su lipnia juostele Vyras mano net susizavejes buvo, nors pries man sedant daryt bambejo, kad nesamonem uzsiimu
Aš irgi pernai taip dariau
Kalbant apie putplastį, tai pas mano sesę kabo toks spygliuotis
Ir dar praeitais metais dariau tokią sidabrinę šaką. Ant medžio šakos privyniojau folijos, tik neturėjau kada papuošt, norėjau prilipint daug putos rutuliukų.
Či anelabai matosi ta šaka.
Ir dar praeitais metais dariau tokią sidabrinę šaką. Ant medžio šakos privyniojau folijos, tik neturėjau kada papuošt, norėjau prilipint daug putos rutuliukų.
Či anelabai matosi ta šaka.
QUOTE(Reila @ 2005 11 09, 19:06)
o ar nepritrupėjo tos putos, kai sukabinot ant lango?
Bent pas mane tai ne, na neskaitant kai tai dariau, tuomet tai buvo košmaras jie gi tokie lengvi, jų nei sušluosi, nei šiaip surinksi, nes kai pukai skraidė po visą kambarį aš iš tos putos ar kaip ten ji išsikrapščiau tik tuos rutuliukus, juos ir suvėriau ant siūlo, bet patikėkite tikrai gražu, tik kantrybės ir vargo nemažai. Bent man taip buvo