As tai vel apie ta pati.. apie burbulus... dariau is baliono su siulais ir neisejo.. tiksliau kur dariau su mezgimo siulais isejo, o su paprastais siuvimo nea.. prilipo prie baliono ir neisejo jo isimt.. teks ardyt megztuka ir naudot mezgimo siulus
Norėjau būti pati geriausia nepavyko. Norėjau tapti pačia blogiausia nesugebėjau. Teks būti nepakartojamai!.. ................................................................................................ Mano rankdarbiai
As tai vel apie ta pati.. apie burbulus... dariau is baliono su siulais ir neisejo.. tiksliau kur dariau su mezgimo siulais isejo, o su paprastais siuvimo nea.. prilipo prie baliono ir neisejo jo isimt.. teks ardyt megztuka ir naudot mezgimo siulus
Mano jau kabo ant eglutės Apipurškiau auksiniu laku ir pakabinau ant aukso spalvos juostelės kai pakabinau ant eglutės į vidų įdėjau girliandos lempputę labai gražu
Padariau ir aš tuos burbulus iš baliono, iš 4-ių pavyko 2, kuriuos dariau su storesniais siūlais.Tuos kuriuos dariau su plonais siūlais, pradūrus balioną, susitraukė su visu balonu. Visą balioną ištepiau pva klijais, todėl nusiėmė su plėvele. Bet irgi gražu, atrodo kaip apledėję, kol nepageltonuos
del plausiniu egliu... jei as plausa mirkau klijuose -tai sudziuvus tu kliju man nesimato, o jei tepu ant plauso -tai zudizuvus -matos tie klijai - na cia tik mano apstebejimai