Sveikutės
Aš šiandien pasidariau burbulą,bet tik vieną ,pabandymui Aš dariau iš mezgimų siūlų Jei rytoj laikysis ,darysiu daugiau
QUOTE(Edule @ 2005 12 08, 19:35)
Ech, priminet man tuos bubulus - dar palepej visa deze guli. tik nusibodo jau. Kazkur nuotraukos tais bubulais puostos eglutes yra, jei rasiu butinai parodysiu.
Toms kam nesiseka juos pasidaryt - imkit maza lipalo buteliuka i per jo abi sieneles perdurkit adata i ja turi buti ivertas siulas - va tada ant baliono ir vyniokit. Jokiu karpymu ar risimu nereikia - juk sulimpa. Siulus naudoju tik paprastus - siuvimo. Man kuo plonesni tuo graziau - kaip voratinkliukas gaunasi.
Kraitej (toks laikrastis apie rankdarbius) buvau radus tokiu principu padarytas pakalnutes - tik balionu mazuciu mazuciu reikia. kai isdziusta - iskarpai viena puse "dantukais" ir pakalnutes ziedelis.
Sekmes darbstuoleles - as as siemet mokslais uzsiemus. apie grozybes tik paskaityt galiu
Toms kam nesiseka juos pasidaryt - imkit maza lipalo buteliuka i per jo abi sieneles perdurkit adata i ja turi buti ivertas siulas - va tada ant baliono ir vyniokit. Jokiu karpymu ar risimu nereikia - juk sulimpa. Siulus naudoju tik paprastus - siuvimo. Man kuo plonesni tuo graziau - kaip voratinkliukas gaunasi.
Kraitej (toks laikrastis apie rankdarbius) buvau radus tokiu principu padarytas pakalnutes - tik balionu mazuciu mazuciu reikia. kai isdziusta - iskarpai viena puse "dantukais" ir pakalnutes ziedelis.
Sekmes darbstuoleles - as as siemet mokslais uzsiemus. apie grozybes tik paskaityt galiu
ir vėl aplinkui tą patį per tą patį
QUOTE(Edule @ 2005 12 08, 19:35)
gera ideja , aciu
Atsinešiau į darbą eglutę, kažkada draugės padovanotą, sėdžiu ir žiūriu. Ji tokia padaryta iš pušies konkorėžių. Paimtas kūgis iš oazio ir apklijuotas konkorėžiais su karštais klijais. O papuošta šiaudų kūleliais ir kažkokių žolių spurgeliais nupurkštais sidabro spalva. Labai natūralistiška ir jauki Gaila neturiu fotoaparato
QUOTE(estrella @ 2005 12 08, 20:02)
Sveikutės
Aš šiandien pasidariau burbulą,bet tik vieną ,pabandymui Aš dariau iš mezgimų siūlų Jei rytoj laikysis ,darysiu daugiau
Taigi,mano burbulas kuo puikiausiai laikosi Dalį siūlų mirkiau į neskiestą lipalą,o dalį praskiedžiau su vandeniu ir galiu pasakyti,kur skiesta su vandeniu daug gražiau susiklijavo
ryt varau i miska melynoju" raut" gaminsiu egle.pernykste labai jau man patiko
o gaminu taip: ant lazdyno pagaliuko nuo apacios dedi melynojus ir apsuki vieluke. i virsu truputy plonini. nu gaunas apipurskiau sniegu.liuks
o gaminu taip: ant lazdyno pagaliuko nuo apacios dedi melynojus ir apsuki vieluke. i virsu truputy plonini. nu gaunas apipurskiau sniegu.liuks
QUOTE(apsinge @ 2005 12 09, 12:18)
ryt varau i miska melynoju" raut" gaminsiu egle.pernykste labai jau man patiko
Isduok paslapti, kas cia per daiktas tas "melynojas" kur jis auga?
tai tie mėlynojai gal žiemojantys mėlynių uogienojai?
tai aisq o tai kaip jus juos vadinat jei ne melynojais
o man graziai gavosi idomesni vyno buteli apraisiojus tais plausais, dar biski tokio kieto tinklelio juostelie turejau, tada dar akmenuku mazyciu priklijavau, viska nupurskaiu auksu, o ant virsaus, kad butu akcentas, priklijavau mazyte juru zvaigzdute ir kelias kriaukles, na, man labai grazu
va mano butelis
o cia kiti gaminiai, kur pabandziau prisiskaicius jusu :
o cia kiti gaminiai, kur pabandziau prisiskaicius jusu :