labai gražūs daiktai
aš plaušo prisiprikau, tai darysiu eglutę,,, ką ten geriau dėt ant to popieriaus(karkaso), kad nepriliptų? gal kokį celofą? nepykit, jei ši tema jau įkirėjo
padariau žvekę , nelabai gal matosi, bet šiaip miela,,, reiks papuošt ir bus psio
ogal zinai kur galima nusipirkti knato zvakei? Labai noreciau ir aas pabandyti pagaminti zvake...
QUOTE(kazyte @ 2005 12 06, 18:06)
ogal zinai kur galima nusipirkti knato zvakei? Labai noreciau ir aas pabandyti pagaminti zvake...
aš į vidų įdėjau kitą, visai paprastą žvakę, ji su knatu ir viskas gaunasi čiki
ot gudruole!!!
QUOTE(Jumi @ 2005 12 06, 12:37)
Visoms kurios niekaip nesupranta kaaaaip daryti tuos siulu burbulus naudojant pripusta baliona Iliustruotas darymo kursas stai cia :
BUrbulai
BUrbulai
Dėkui už gerą puslapiuką. Bandysiu dabar, gal gi pavyks. nes vienas tai nesigavo.
bet tai kaip ten sugeba supainioti tuos siulu galiukus, kad nesimato surisimu, siulu galu?
QUOTE(kazyte @ 2005 12 06, 21:55)
bet tai kaip ten sugeba supainioti tuos siulu galiukus, kad nesimato surisimu, siulu galu?
Įtariu, kad niekas jų ir neriša, kitaip prastai atrodytų
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 06, 17:06)
labai gražūs daiktai
aš plaušo prisiprikau, tai darysiu eglutę,,, ką ten geriau dėt ant to popieriaus(karkaso), kad nepriliptų? gal kokį celofą? nepykit, jei ši tema jau įkirėjo
kazkuri buvo parasius super ideja-apvynioti karkasa placia lipnia juosta
QUOTE(une @ 2005 12 07, 00:20)
kazkuri buvo parasius super ideja-apvynioti karkasa placia lipnia juosta
Bandziau vynioti lipnia juosta - prie jos labai prilipo, ir labai sunkiai nuemiau > Siandien apvyniojau dar viena eglute - si karta pasiskolinau kazkieno ideja ant popieriaus uzmauti celofanini maiseli. Paziuresim, gal nusiims lengviau