Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai

QUOTE(Jumi @ 2005 12 06, 12:37)
Visoms kurios niekaip nesupranta kaaaaip daryti tuos siulu burbulus naudojant pripusta baliona tongue.gif Iliustruotas darymo kursas stai cia :
BUrbulai

tai kad nerodo
Atsakyti
O gal kam patiks tokia eglute
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 12 06, 12:40)
tai kad nerodo

na tada pasirinkit kairiajam sone esancia tema Art attack ir kai atsidarys darbeliai ieskokit paveiksliuko su raudonu siuliniu burbulu wink.gif Atrodo 11paveiksliukas kairiajam stulpelyje,ant jo spaudziat ir ziurit drinks_cheers.gif
Atsakyti
biggrin.gif Man patinka,planuojame kažką panašaus daryti biggrin.gif
Juk čia tikriausia visokie džiovinti žolynai?Galvojam daryti kažkokį karkasą iš sausų šakų kaip ir bokštą ar piramidę,o vidų kažkiek užpildyti...Kaip jūs manote?
Atsakyti
Jumi, labai faina ta eglute thumbup.gif

va, mano akstotnine egle -papuosta blush2.gif gal dar reiks apipurkst sneigu kur ne kur..gal nebe..matysim blush2.gif (tik kazkaip foto negraziai atrodo schmoll.gif blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 12 06, 13:04)
Jumi, labai faina ta eglute thumbup.gif

va, mano akstotnine egle -papuosta blush2.gif  gal dar reiks apipurkst sneigu kur ne kur..gal nebe..matysim blush2.gif (tik kazkaip foto negraziai atrodo schmoll.gif  blush2.gif )

Ne mano ta eglute blush2.gif Radau idejose nemazai,veliau idesiu ir cia tongue.gif

O gal kas makaroninius angelus darysit ?
user posted image
aprasymas deja nelabai suprantamas (bent jau man) bet is foto manau aisku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jumi saunuole wub.gif aciu uz nuoroda... dabar tai tikrai darysiu ta burbula su balionu.. O anglekiukai is makaronu tai irgi atrodo super.. tik va su kuom tuos makaronus suklijuot a? su kokiais klijais?
Atsakyti
Jumi, labai dekui uz nuoroda apie balionus 4u.gif
As kazka panasaus bandziau daryti, bet man gavosi visiskai nepanasiai, taciau vis tiek graziai rolleyes.gif Gaudavosi kliju per daug, ir skyliu nelabai likdavo - nepagalvojau, kad galima siula juostelem sukarpyt g.gif Siandien vakare reiks sest "teisingus" burbulus pasidaryt biggrin.gif
Beje, uzkretet ir mane eglutem is plauso - viena padariau, taciau mamai isnesiau, tai vis neprisiruosiu sau kita pasidaryt...
Atsakyti
Dar toje Jumi nuorodėlėje vienas labai patiko. Antras paveiksliukas dešinėje - planetos. Super atrodo, tik nesuprantu kaip ten daro doh.gif Ką naudoja tiksliau blush2.gif
Atsakyti
o kas ten tie raudoni kastonu eglej?
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2005 12 06, 15:28)
o kas ten tie raudoni kastonu eglej?

dekoratyvinio kopusto lapai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2005 12 06, 13:47)
Jumi saunuole  wub.gif aciu uz nuoroda... dabar tai tikrai darysiu ta burbula su balionu.. O anglekiukai is makaronu tai irgi atrodo super.. tik va su kuom tuos makaronus suklijuot a? su kokiais klijais?

klijuot makaronus karstais klijais wink.gif
Dar keletas ideju :
user posted image
user posted image
manau cia forma is kartono ir lipalu ant jo klijuoti vata po to lakuoji ir blizgini thumbup.gif
Atsakyti