Kalėdiniai kepiniai yra berods saldumynų temoj, ten daug visokių receptų
Na, bandžiau aš tuos papuošaliukus iš džiovintų citrusinių pasidaryt. Apelsinus matyt per skanius nusipirkau, nes visus suvalgiau... darbeliams neliko. Citriną papjausčiau ir padžioviau ant radiatoriaus, kaip instruktuota. Tik kad nemažai riekelių džiūdamos išsirietė Kaip jūs jas ant radiatoriaus dedat? Gal and pagrindo kokio?
QUOTE(pienių jūra @ 2005 12 05, 12:06)
Na, bandžiau aš tuos papuošaliukus iš džiovintų citrusinių pasidaryt. Apelsinus matyt per skanius nusipirkau, nes visus suvalgiau... darbeliams neliko. Citriną papjausčiau ir padžioviau ant radiatoriaus, kaip instruktuota. Tik kad nemažai riekelių džiūdamos išsirietė Kaip jūs jas ant radiatoriaus dedat? Gal and pagrindo kokio?
o tu jas pries dedama ant radiatoriaus kokia dienele ant palanges padziovink . Maniskes kurios pries tai ant palanges padziuvo - neissiriete o tos kur sukabinau iskart irgi pasiraite,bet irgi graziai atrodo Taip sakant pritaikysim visas
O ant palangės tai čia kur? ne iš lauko pusės, taip spėju Tiesiog viduj ant palangės? tai kuo toks džiovinimas skiriasi nuo džiovinimo ant stalo? kuo ta palangė tokia ypatinga?..
QUOTE(pienių jūra @ 2005 12 05, 18:19)
O ant palangės tai čia kur? ne iš lauko pusės, taip spėju Tiesiog viduj ant palangės? tai kuo toks džiovinimas skiriasi nuo džiovinimo ant stalo? kuo ta palangė tokia ypatinga?..
Juk gali dėti ir ant stalo, jokio skirtumo. Tik ant palangės gal patogiau, jei namie maži vaikai laksto
Vakar per radiją girdėjau, kad šiemt madoje eglutes kabinti prie lubų viršūne žemyn. Galvoju - visai neblogai tos plaušinės atrodytų. Ale tik kaip prie lubų pritvirtinti???
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 12 05, 23:32)
Vakar per radiją girdėjau, kad šiemt madoje eglutes kabinti prie lubų viršūne žemyn. Galvoju - visai neblogai tos plaušinės atrodytų. Ale tik kaip prie lubų pritvirtinti???
gal žmonės jau visai pamišo? ir tai yra mada? man ....
gal geriau aš paprastai, tsakant, pagal senelių pavyzdį ...
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 12 05, 23:32)
Norėčiau pamatyti, kur taip papuošta Gautųsi kaip kokie varvekliai
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 05, 23:05)
padariau žvekę , nelabai gal matosi, bet šiaip miela,,, reiks papuošt ir bus psio
grazu... kaip padarei?QUOTE(ALMUX @ 2005 12 05, 09:24)
Kalėdiniai kepiniai yra berods saldumynų temoj, ten daug visokių receptų
aciu