man reikia pagalbos,nueik i forumo skyreli"musu darbeliai" ir paskaityk paskutine mano zinute...gal tu galesi man padeti arba zinosi kas man galetu padeti.aciu!
HELP!!!man reikia pasiuti lele,metro dydzio. tai turi buti zmogiska lele,ta prasme, negali buti nei meskinas,nei zirafa ir panasiai.gal kas gali padeti???gal kas turi tokia panasia lele?gal kas yra siuves?gal turite iskarpu?nelikciau skolinga!!!
Čia apie šitą žinutę?
Aš pati nemoku siūt ir nežinau kur rast apie tai. Bet atsimenu kad kažkuri forumietė rodėsi su didele lėle. Tik tikrai nepamenu kuri. Reikia paieškot. Jei rasiu parašysiu
Jei nusprendei turėti vaiką, susitaikyk su mintimi, kad tavo širdis visada plaks atskirai nuo kūno..
Čia apie šitą žinutę?
Aš pati nemoku siūt ir nežinau kur rast apie tai. Bet atsimenu kad kažkuri forumietė rodėsi su didele lėle. Tik tikrai nepamenu kuri. Reikia paieškot. Jei rasiu parašysiu
sveikos mamytes, ieskau kepinuku Kaledoms t.y. kokiu skaniu ir labai graziu nameliu. Atsibodo pirkineti paskutine diena dovanas tai, simet sugalvojau pati ka nors pagaminti. Gal galite parekomenduoti koki tinklalapi su nuotraukomis ir receptais. Tinka bet kokia kalba. Aciu is anksto