Vienais metais džiovinau tokiai girliandai - tai supjausčiau ir džiovinau ant popieriaus. Vėriau apelsiną, riešutus lazdyno,citrina ir dar įmaišiau karoliukų raudonų - beje, jie šiemet ypač madingi
Varčiau žurnalus - žaisliukai labai jau populiarūs stikliniai, įvairiausių atspalvių.
Varčiau žurnalus - žaisliukai labai jau populiarūs stikliniai, įvairiausių atspalvių.
QUOTE(kastaneda @ 2005 11 16, 10:53)
Vienais metais džiovinau tokiai girliandai - tai supjausčiau ir džiovinau ant popieriaus. Vėriau apelsiną, riešutus lazdyno,citrina ir dar įmaišiau karoliukų raudonų - beje, jie šiemet ypač madingi
Ant popieriaus suprantu O paskui ta popieriu kur padeti? Gal ant radiatoriaus?
QUOTE(lincux @ 2005 11 16, 09:48)
Jumi,Jumi,o kaip ta apelsina isdziovinti? Prasau isduok paslapti Orkaitej?
na as ant radiatoriaus dziovinu:PSudedu ant krastelio. Va vakar sudejau,siandien perverciau i kita puse kad nesulinktu o jau padziuvusius "suveriau" po tris ir pakabinau ant radiatoriaus (toks grazus papuosimas mano senam radiatoriui gavos ) Suverti naudojau kaip lietuviskai pasakius....turbut savarzele,na kur pora popieru susegti galima. TOkios kur atsilekia ir anksciau naudodavom eglutes zaisliuku pakabinimui
KAstaneda aciu uz ideja apie raudonus karoliukus. IEskosiu ir as ju savo girliandai
QUOTE(kastaneda @ 2005 11 16, 09:53)
Gal kur nors būtų galima pasižiūrėti paveikslėlių Kad vaizduotė geriau dirbtų
Dar apie burbulus... Man tai lipalo klijai nelabai patinka Bet nesiseka jų nukrapštyti, todėl nutariau palikti. Niekam nesakysiu ir galvos, kad taip turi būti Nusipirkai IKI aukso spalvos lako. Bandysiu nupurkšti
QUOTE(varlyte @ 2005 11 08, 15:40)
Gal kur esama aprašymų? Aš jos labai labai labai noriu
Aš norėjau apie tuos burbulus pakalsuti ,kokius siulus naudojate,o ir lipalas koks turėtu buti,klijai paparasti
QUOTE(Sinuhe @ 2005 11 16, 13:21)
Prince, lipalas tie balti paprasti klijai
O siulai? nesvarbu kokie?
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 11 12, 18:58)
Aš klijavau ant pripūsto baliono lipalu keliais sluoksniais laikraščius, o po to ilgai ant radiatoriaus džiovinau. Tada jau gali iš tokio ruošinio daryti ką nori: ir kalėdinius burbulus, ir velykinius kiaušinius, ir šiap puošti karpytomos gėlytėmis, širdutėmis ir pan. Fantazijai nėra ribų
dar vieno dalyko nesuprantu ,ar ta baliona reikia susprogdinti,kad liktu vieni siulai?