Kaip faina, kai yra tokių žmonių, kurių fantazija beribė. Mano tai laaaaabai ribota, nukopijuot tai lengva, bet savo niekad neišmąstau
Aš šį savaitgalį irgi bandžiau daryti šituos burbulus, kur siūlus reikia klijuoti. Nusiima gerai ir nesubliūško. Tik tokia problema: kai balioną ištraukiu, tai ant siūlų vietomis matytis klijai. Tokie balti ruožai. Bandžiau pirštais nukrapštyti, bet sunkiai išeina ir be to bijau suspausti burbulą. Dar apipurkšti dažais nebandžiau, nes galvoju kaip tuos klijus būtų geriausia nukrapštyti? Patarkite....
Kai nupurkši tikrai gražiai atrodys - manau, kad nekrapštyk...
Aš nekrapščiau, o gavosi liuks
Aš nekrapščiau, o gavosi liuks
Draugė nupurškė sniegu - irgi gražiai atrodo...
QUOTE(astute_k @ 2005 11 14, 09:12)
Aš šį savaitgalį irgi bandžiau daryti šituos burbulus, kur siūlus reikia klijuoti. Nusiima gerai ir nesubliūško. Tik tokia problema: kai balioną ištraukiu, tai ant siūlų vietomis matytis klijai. Tokie balti ruožai. Bandžiau pirštais nukrapštyti, bet sunkiai išeina ir be to bijau suspausti burbulą. Dar apipurkšti dažais nebandžiau, nes galvoju kaip tuos klijus būtų geriausia nukrapštyti? Patarkite....
Apipurkšti galima dirbtiniu sniegu Patikėk - atrodo
va skaitau... čia daugelis darote tuos burbulus iš siūlų, bet naudojate klijus.
o mano draugė vietoj klijų naudoja krakmolą ir gražiai gaunas
o mano draugė vietoj klijų naudoja krakmolą ir gražiai gaunas
Noreciau pamatyti, kaip atrodo tie burbulai. Gal galite ideti foto?
Idedu savo maziukus senukus burbuliukus
Remonto metu kabinau juos ant lubu Kai sukabini daug - gerai atrodo
Vienus purskiau sidabru ,kitus auksu
Labai grazu, reikes ir man kada pabandyti.
QUOTE(Jumi @ 2005 11 15, 17:33)
Idedu savo maziukus senukus burbuliukus
Jumi!Tu auksaranke!
O kaip pasidaryti kaledine girlianda (kabinimui ant lubu)? Gal kas turi minciu ar kokiu schemu?
Ar turi kas SERVETELIU VIRBALAIS schemuciu? Nusipirkau raudonu su blizguciais siulu, noreciau virbalais nusimegsti servetele - Kaledoms. Viena knyga turiu PELAKAUSKIENES, bet joje jau atsibode modeliai. Bet jei nieks neturi, kagi, teks megsti pagal iki kaulo igrisusias schemas
Ar turi kas SERVETELIU VIRBALAIS schemuciu? Nusipirkau raudonu su blizguciais siulu, noreciau virbalais nusimegsti servetele - Kaledoms. Viena knyga turiu PELAKAUSKIENES, bet joje jau atsibode modeliai. Bet jei nieks neturi, kagi, teks megsti pagal iki kaulo igrisusias schemas
QUOTE(lincux @ 2005 11 15, 22:46)
tai kad daug auksarankiu siame forume. As tik megeja
Bet uz pagyras aciu,visad malonu
QUOTE(m a m a @ 2005 11 16, 02:35)
O kaip pasidaryti kaledine girlianda (kabinimui ant lubu)? Gal kas turi minciu ar kokiu schemu?
Ziurint kokio ilgio girliandos reikia ir is kokiu medziagu.
Dziovinu riekelem supjaustyta apelsina. Dar reikes pora citrinu sudziovint. Versiu juos i girlianda