paziuresiu gal ko galesiu padet. bet seip pas man mergite drabuziai ne kas.
Istikruju tai mano Lukas ir mergaitiskus drabuzius puikiai nesioja ir pedkelnes pas ji beveik visos su gelytem ir kombinezonas mergaitiskas ir daug kitu rubu va norejau dar mamytes paklausti, gal kombinezona kas turit ziemai padovanot? pas mus toks nelabai storas, rudeniui labiau. Seip labai Jums aciu visoms, kad tiek padejot, rubeliu dabar turim laaabai daug tik va kombinezono truksta ziema istvert Beje, viena mamyte siule ziemini kombinezona, bet taip ir neatrase man
QUOTE(Majesty @ 2009 11 12, 14:09)
Istikruju tai mano Lukas ir mergaitiskus drabuzius puikiai nesioja ir pedkelnes pas ji beveik visos su gelytem ir kombinezonas mergaitiskas ir daug kitu rubu va norejau dar mamytes paklausti, gal kombinezona kas turit ziemai padovanot? pas mus toks nelabai storas, rudeniui labiau. Seip labai Jums aciu visoms, kad tiek padejot, rubeliu dabar turim laaabai daug tik va kombinezono truksta ziema istvert Beje, viena mamyte siule ziemini kombinezona, bet taip ir neatrase man
Kažkur turėjau berniukišką kombinzoną, jei rasiu ir nebus per mažas dar Jums, 2dn įdėsiu mamytei iš Utenos
gerai, aciu
zinokit kombinzono viso neturiu zeminio turiu kelnes bet jos ruzavos jai tiktu tai parasikit savp adresa ir as ryt isiusciau
Papildyta:
jai zinociau kaip cia ikelt foto tai parodiciau cia
Papildyta:
QUOTE(kutasik @ 2009 11 13, 14:30)
zinokit kombinzono viso neturiu zeminio turiu kelnes bet jos ruzavos jai tiktu tai parasikit savp adresa ir as ryt isiusciau
Papildyta:
Papildyta:
atsiųskite man nuotrauką į ritarvc@gmail.com ir aš įdėsiu
Gavau sauskelnes, kurias perdave mamyte is Kauno Aciu!
ner uz ka, sekmes jums
Majesty, neradau Jums kombinzono
Selma->aciu, jums taip pat sekmes Doviliuke-> na, ka padarysi
QUOTE(*Rita* @ 2009 11 13, 13:54)
atsiųskite man nuotrauką į ritarvc@gmail.com ir aš įdėsiu
isiunciau
QUOTE(kutasik @ 2009 11 16, 13:17)
isiunciau
na, negavau kažkodėl. Gal dar kartą pabandykit