Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama prašo paremti

As susiskambinau su tavo brolio drauge del sauskelniu, tai ji sake, kad kai bus vakare Kaune man pasuks ir as jai perduosiu, tai tu gal kai su ja snekesi primink jai, kad ji nepamirstu.
Atsakyti
Gerai, priminsiu smile.gif Gavau Jusu, mamytes siuntinukus, labai ACIU 4u.gif Lukutis labai idemiai ziurineja knygutes, kai skaiciau labai rimtai klausesi biggrin.gif
Atsakyti
As galeciau paremti higienos reikmem (sampunas, skystas muilas, duso zele, intym.zele (tinka kudikiams prausti), balzamas) ax.gif
1 karta per menesi vaziuoja ten mano anyta prezentacijas daryti.
Is to galima dar ir uzsidirbti
Suzynociau tiksliai kada ir kur, ar galetum ateiti pasiimti?
Kolkas tik siandien suzinojau apie tave, tai neturiu sukaupusi krepselio.
Butu gerai kad tiksliai ivardintum kokiu priemoniu reikia, parasyk i AZ (as tada tokiu ir uzsakyciau) arba i el.pasta Sirvita77@gmail.com

sirvita
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 11 07, 15:53)
As galeciau paremti higienos reikmem (sampunas, skystas muilas, duso zele, intym.zele (tinka kudikiams prausti), balzamas) ax.gif
1 karta per menesi vaziuoja ten mano anyta prezentacijas daryti.
Is to galima dar ir uzsidirbti
Suzynociau tiksliai kada ir kur, ar galetum ateiti pasiimti?
Kolkas tik siandien suzinojau apie tave, tai neturiu sukaupusi krepselio.
Butu gerai kad tiksliai ivardintum kokiu priemoniu reikia, parasyk i AZ (as tada tokiu ir uzsakyciau) arba i el.pasta Sirvita77@gmail.com

sirvita

Mes visos Utenos mamytės bandysim kažkuo prisidėti mirksiukas.gif
Papildyta:
Majesty, kokio dydžio batus nešioji, galėčiau įdėti batukus, dar turiu paltuką tokį, kokio dydžio drabužiai pas tave?
Atsakyti
Batu dydis 39-40, o drabuziu kazkaip skirtingai ten ant etikeciu rasosi...pvz ant striukes m,ant dzemperio xl, ant dzinsu 29...seip esu tokia nestambi, vidutine smile.gif galiu atsiust nuotrauka, kad mazdaug pamatytumet kaip atrodau. 4u.gif Aciu mamytes, labai jums uz viska dekojam su Lukuciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majesty @ 2009 11 07, 17:41)
Batu dydis 39-40, o drabuziu kazkaip skirtingai ten ant etikeciu rasosi...pvz ant striukes m,ant dzemperio xl, ant dzinsu 29...seip esu tokia nestambi, vidutine smile.gif galiu atsiust nuotrauka, kad mazdaug pamatytumet kaip atrodau.  4u.gif  Aciu mamytes, labai jums uz viska dekojam su Lukuciu  4u.gif

Batai atitiks, o dėl paltuko net nežinau g.gif O ūgis koks tavo?
Atsakyti
1.70 4u.gif
Atsakyti
Gavau Ligitos is Marijampoles siuntinuka smile.gif aciu Jums 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majesty: 09 lapkričio 2009 - 16:05
KREIPIUOSI I UTENISKES smile.gif
Jeigu turite ka perduoti siai mamyte ir jos mazyliui, as perduosiu,
rasykite Sirvita77@gmail.com
Suplanuota kelione i Visagina KITA ANTRADIENI (17d) 4u.gif
Atsakyti
Siandien issiunciau batukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majesty @ 2009 11 09, 07:10)

kaip įsidėt liniuote rasi čia tai yra parašas kuris rodomas automatiškai , nereikia jo kelt į žinutė smile.gif

Sory už offtopiką 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti