aciu,jums taip pat
QUOTE(Majesty @ 2009 11 04, 11:41)
gaunu kas 2 menesius
o nėra pas tave,Visagine kažko panašaus į labdaros valgyklas? Vilniuj tai tikrai yra,ir ten kasdien galima eit pavalgyt
ne, pas mus tikrai nera
pagalvojau,kad gal reiktų nuorodą į tavo temą paskelbt visaginiečių forume? susipažintų kitos gu tavim gyvai
Kad gausi kažkokių pinigių perlaidų tai...nu nelabai tikiu bet va,maisto paketėlių manau,kad gautum na,vertinu iš savo pusės,ir aš pati esu linkusi remti ne pinigais,o produktais,daiktais ir t.t.-būtum Vilniuj,tai paketėlį suruoščiau o dabar siųst-tai... todėl manau,kad kraštietės tau galėtų padėt
Kad gausi kažkokių pinigių perlaidų tai...nu nelabai tikiu bet va,maisto paketėlių manau,kad gautum na,vertinu iš savo pusės,ir aš pati esu linkusi remti ne pinigais,o produktais,daiktais ir t.t.-būtum Vilniuj,tai paketėlį suruoščiau o dabar siųst-tai... todėl manau,kad kraštietės tau galėtų padėt
Paskelbkit, as pati nemoku
QUOTE(Ramunita @ 2009 11 05, 15:11)
pagalvojau,kad gal reiktų nuorodą į tavo temą paskelbt visaginiečių forume? susipažintų kitos gu tavim gyvai
Vilniuje yra mama, kuri renka jai paketėlį (kiek žinau savaitgalį išsiuntė berods). Šioje temoje ji yra pasisakiusi.
jau surinkau ir tikriausiai šiandien vyras išsiuntė, jei ne - rytoj tai bus padaryta
Labai aciu mamytes, kad padedat
jau paskelbė l'eau ir mačiau,kad pati parašei
o kas yra netoli visagino? na,kur tu galėtum nuvažiuot,arba pas tave netoli būtų atlėkt koks 50km spinduliu gal tų mamų forumuose parašyt
o kas yra netoli visagino? na,kur tu galėtum nuvažiuot,arba pas tave netoli būtų atlėkt koks 50km spinduliu gal tų mamų forumuose parašyt
Ignalina, Utena, Zarasai
Gal jau gavai siuntinį?
Ir papasakok man į až, ar juda reikalai su tėvu
Ir papasakok man į až, ar juda reikalai su tėvu
Ar gavote siuntinį- jau turėjo būti tikrai atkeliavęs.