Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama prašo paremti

aciu,jums taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majesty @ 2009 11 04, 11:41)
gaunu kas 2 menesius mirksiukas.gif

o nėra pas tave,Visagine kažko panašaus į labdaros valgyklas? Vilniuj tai tikrai yra,ir ten kasdien galima eit pavalgyt 4u.gif
Atsakyti
ne, pas mus tikrai nera smile.gif
Atsakyti
pagalvojau,kad gal reiktų nuorodą į tavo temą paskelbt visaginiečių forume? susipažintų kitos gu tavim gyvai 4u.gif
Kad gausi kažkokių pinigių perlaidų tai...nu nelabai tikiu wink.gif bet va,maisto paketėlių manau,kad gautum ax.gif na,vertinu iš savo pusės,ir aš pati esu linkusi remti ne pinigais,o produktais,daiktais ir t.t.-būtum Vilniuj,tai paketėlį suruoščiau ax.gif o dabar siųst-tai... todėl manau,kad kraštietės tau galėtų padėt 4u.gif
Atsakyti
Paskelbkit, as pati nemoku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 11 05, 15:11)
pagalvojau,kad gal reiktų nuorodą į tavo temą paskelbt visaginiečių forume? susipažintų kitos gu tavim gyvai 4u.gif
Kad gausi kažkokių pinigių perlaidų tai...nu nelabai tikiu wink.gif bet va,maisto paketėlių manau,kad gautum ax.gif na,vertinu iš savo pusės,ir aš pati esu linkusi remti ne pinigais,o produktais,daiktais ir t.t.-būtum Vilniuj,tai paketėlį suruoščiau ax.gif o dabar siųst-tai... todėl manau,kad kraštietės tau galėtų padėt 4u.gif

Vilniuje yra mama, kuri renka jai paketėlį (kiek žinau savaitgalį išsiuntė berods). Šioje temoje ji yra pasisakiusi.
Atsakyti
jau surinkau ir tikriausiai šiandien vyras išsiuntė, jei ne - rytoj tai bus padaryta mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai aciu mamytes, kad padedat wub.gif
Atsakyti
jau paskelbė l'eau ir mačiau,kad pati parašei bigsmile.gif
o kas yra netoli visagino? na,kur tu galėtum nuvažiuot,arba pas tave netoli būtų atlėkt blush2.gif koks 50km spinduliu smile.gif gal tų mamų forumuose parašyt g.gif
Atsakyti
Ignalina, Utena, Zarasai biggrin.gif
Atsakyti
Gal jau gavai siuntinį?
Ir papasakok man į až, ar juda reikalai su tėvu smile.gif
Atsakyti
Ar gavote siuntinį- jau turėjo būti tikrai atkeliavęs.
Atsakyti