Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama prašo paremti

Caritas doh.gif cia info
Atsakyti
QUOTE(Majesty @ 2009 11 01, 18:53)
Rita-> dekui, lauksiu smile.gif
Negriuke-> nu kad negirdejau, nera atrodo. O kas tas carutas? blush2.gif

sveikutes,noriu pasitikslinti ar tu ta mamyte is visagino kur turi broli Artura?
Atsakyti
taip as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majesty @ 2009 11 01, 21:11)

tai labai malonu,as esu arune is garliavos 4u.gif (turetum mane pazinoti)
tai kurios yra mamytes is kauno,as galiu paimti siuntinukus is jusu,ir jei bus pristatyti i visagina per jos broli ir jo drauge mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 01 lapkričio 2009 - 20:59
pazinau iskart 4u.gif
Mamyte Arune man labai padejo su rubeliais nuo pat Lukucio gimimo, aciu jai uz tai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2009 11 01, 15:38)
O kas su vaikeliu bus, kol ji  baliauninkus maitins? Gi mažėliui nė metų dar nėra. Ar labai daug darbų galėjot nudirbt, kai pyplys į koją įsikabinęs? Taip kad su ta veikla, kol kas atsargiai. Be to, ir pinigų tam kad užsukt karuselę, reikia kažkiek turėt. Ar su 7 litais kažką nuveiksi?
Dabar svarbiausia prisiteist alimentus, iš karto pinigėlių vos ne dvigubai padaugėtų.

kai žmogui reikia pinigų pragyvenimui,tai jis daug gali padaryt. Čia nėra kalba ką gali padaryt mama su mažu vaikiuku,kai to nemirtinai reikia mirksiukas.gif Alimentų prisiteisimas nėra toks greitas dalykas,gali užtrukt ir pusmetį,ir metus. O iki tol reikia iš kažko gyvent.
Atsakyti
Mielos mamytes, turiu viena gal kiek izulu prasyma.Gal kas pinigeliais galite paremti? Siuo metu neturim nei sauskelniu, net maisto nera, iki 10 dienos atrodo nedaug beliko, bet visgi savaite reikia pragyventi...Labai jums is anksto aciu uz pagalba, padekit, jeigu turit galimybe verysad.gif
Atsakyti
jei prasytum maisto ir sauskelniu, daugiau pagalbos sulauktum 4u.gif
Atsakyti
As tikiu, kad daugiau, bet siuntimas pastu trunka kelias dienas, o per tas dienas reikia kazka daryti. Tiek to, be sauskelniu vaikuciui dar geriau bus, man nesunku rubelius isskalbti mirksiukas.gif ir odele pakvepuos ir patogiau. Pratempsim kaip nors, aciu uz patarima, bet daugiau nieko neprasysiu, kazkaip net geda pasidare kai sitaip pasaket unsure.gif Visiems dabar sunku
Atsakyti
o tu maisto paketus gauni? iš seniunijos?
Atsakyti
gaunu kas 2 menesius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lly @ 2009 11 04, 12:16)
jei prasytum maisto ir sauskelniu, daugiau pagalbos sulauktum  4u.gif

siuo pasisakymu nenorejau taves iskaudinti, bet pinigeliai siais laikais "slidus reikalas"
butum mano krastiete, pagelbeciau sauskelnemis.
sekmes tau 4u.gif
Atsakyti