Man paaiskino taip: kad ir as gauciau socialine,reikia tevo pavardes. O pas mano sunu gimimo liudijime tevo vietoj-bruksnys. Jis mane paliko dar besilaukiancia ir dingo. Taigi dabar pinigus gauna tik mano vaikas,as visiskai nieko negaunu.
Papildyta:Ramunita,dekui uz pagalba,nueisiu
Papildyta:Mano vaikelio tevui tai buvo tiesiog komandiruotes romanas...Dabar nezinau nei kur jis, nei ka veikia, o gal ir zmona turi, vaiku... Zinau tik varda, kokia masina tada vazinejo ir kokioj firmoj dirbo. Stai taip kartais atsitinka

As labai laiminga, zinoma kad pagimdziau nuostabu suneli, kad nepabijojau viena ji auginti, bet gaila, kad netures tevo. O ir gyventi mums labai sunku is tu kapeiku, gerai dar ,kad mama padeda, nors ir pati kapeikas gauna. Moka ir uz savo buta ir uz mano kambari, o dar ir pati turi 5 metu vaika. Tikiuosi, mamytes, kad suprasit ir paremsit. Rubeliu mums nemazai atiduoda, pati turiu ka apsirengt, is draugiu rubu gaunu. Tik pinigeliu vis truksta, skolu daug. Gaunu pinigus, nuperku sauskelniu, reikalingiausiu dalyku, maisto ir nebelieka visai, todel kad vel gyvent iki pasalpos reikia skolintis... Turiu viena specialybe, dabar i kita istojau kol esu namie su vaikeliu, gal darba bus poto legviau rasti..