Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(diamondness @ 2009 11 04, 22:21)
O siaip tos kosmetikos parduotuvese niekur nebuna,tik kosmetikos kabinetuose? g.gif 

Nors klausė ne manęs, bet atsakau smile.gif
O.D.A priemonės yra be konservantų ir yra trumpo galiojimo laiko, todėl netinka platinti plačiame prekybos tinkle, todėl galima įsigyti tik kosmetikos kabinetuose taip pat kaip supratau ir internetu.
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 11 04, 21:26)
o tai po sporto, sakote neužsikimš poros jei nenuvalysite veido? Manau po sporto būtina nuvalyti odą unsure.gif

Pagal viska, oda turi buti dirginama kuo maziau..taigi kaip minejau reikia nekeisti odos valymo rutinos t.y.valyti du kartus...tai pagal ideja reiktu susitvarkyti veida po sporto...bet cia jau kaip kam iseina. As kai lankiau sporta man zymiai pablogejo odos bukle (nors turetu buti atvirksciai), nes teko ir pries ir po ir vakare praustis ir valyti veido oda..o kur dar baseinas..kuris prisideda prie veido issausejimo doh.gif
Atsakyti
merginos, kaip besiseka toms, kurios naudoja Clarity priemones? kažkaip nutilo ir nutilo biggrin.gif ar nieks nebenaudoja
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 11 05, 00:40)
Pagal viska, oda turi buti dirginama kuo maziau..taigi kaip minejau reikia nekeisti odos valymo rutinos t.y.valyti du kartus...tai pagal ideja reiktu susitvarkyti veida po sporto...bet cia jau kaip kam iseina. As kai lankiau sporta man zymiai pablogejo odos bukle (nors turetu buti atvirksciai), nes teko ir pries ir po ir vakare praustis ir valyti veido oda..o kur dar baseinas..kuris prisideda prie veido issausejimo  doh.gif

Gal ir taip. Suitnku,kad odos nereikia per daug dirginti, be po sporto bent terminiu vandeniu pasipurkšti tikrai derėtų smile.gif Manau dar priklauso ir nuo to kaip sportuoji, jei ištikro sąžiningai, tai nesiprausti neįmanoma po sporto, taip pat ir nuvalyti veido biggrin.gif man kažkaip sportas neturi įtakos odai , nei geriau, nei blogiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2009 11 04, 20:58)
Pernai ziema naudojau sia linija,prausikli ir krema,is pradziu pradejau nuo prausiklio 7% ir kremo lygtais 5%,paskui perejau ant kremo 10%tai buvo nieko.Veida grauzia kai prausiesi,o kai krema uzsitepi tai dar labiau,bet paskui oda apsipranta.O kai vasara panaudojau kita kosmetika ir vel issitraukiau sita ,tai kremas pasirode per stiprus,jauciu diskomforta.Nors sita rugstine kosmetika galima naudoti ir vasara ,nes su filtrais yra.Tai dabar tik prausikli naudoju ir kazkoki zelini drekikli,bet uzsiprasiau kosmetologes 5% kremo.Reikia palengva pereiti prie stipresnio.Kadangi visas priemones perku pas kosmetike,pas kuria jau apie 10m lankausi tai ir sita pirkau pas ja.Jei esi kauniete galeciau duoti kontaktus,nes ji dirba paprastam kirpyklos kabinete.Gal ka ir papasakojau,jei kas dar domina klausk mirksiukas.gif bandysiu aiskiau ax.gif

Na aų galvoju pabandyti. Taip, aš kaunietė, jei gali atsiųsk kosmetologės kontaktus ir kokiame salone ji dirba. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 11 05, 01:37)
merginos, kaip besiseka toms, kurios naudoja Clarity priemones? kažkaip nutilo ir nutilo  biggrin.gif  ar nieks nebenaudoja

man nepadejo schmoll.gif is pradziu lyg ir buvo poveikis o db nebe

tai kaip supratau niekas nebandete isvirsiniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldzioji18: 05 lapkričio 2009 - 14:46
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 11 05, 15:45)
man nepadejo schmoll.gif  is pradziu lyg ir buvo poveikis o db nebe

tai kaip supratau niekas nebandete isvirsiniu g.gif

Na, kaip minėjau man atrodo aš jį naudojau 2 men. jei apie tą patį šneku. Ant buteliuko parašyta išviršiniai. POveikis pasimatė po mėnesio, odytė labai erai regavo. Bet panaudojus antra mėnesį vėl prikilo spuogų. nežinau, galbūt čia problema iš vidaus, taigi drąsiaigali bandyti. tik labai sausina odą iš pradžių jis smile.gif

Buvau šiandien pas dermatologę.Išrašė antibiotikus Doxycyclin stadagerti 15 dienų, vitaminus odai, losjoną firmos ATOK ir tokią rudą kaukytę nakčiai(sudėtyje yra ichitolio, cinko). Būtų įdomu išgirsti atsiliepimus, gal kas naudojo kurią nors priemonę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 11 05, 16:30)
Na, kaip minėjau man atrodo aš jį naudojau 2 men. jei apie tą patį šneku. Ant buteliuko parašyta išviršiniai. POveikis pasimatė po mėnesio, odytė labai erai regavo. Bet panaudojus antra mėnesį vėl prikilo spuogų. nežinau, galbūt čia problema iš vidaus, taigi drąsiaigali bandyti. tik labai sausina odą iš pradžių jis smile.gif

Buvau šiandien pas dermatologę.Išrašė antibiotikus  Doxycyclin stadagerti 15 dienų, vitaminus odai, losjoną firmos ATOK ir tokią rudą kaukytę nakčiai(sudėtyje yra ichitolio, cinko). Būtų įdomu išgirsti atsiliepimus, gal kas naudojo kurią nors priemonę smile.gif

as cia vasaros gale,labai sirgau,tai irgi buvo irase 10 dienu antibijotiku kursa,bet visai ne nuo spuogu,tai po tu 10 dienu oda ziaurei buvo susitvarkius,isvis nei vieno spuogelio,bet baigus gert po kiek laiko vel taspats.. o cia kur tau israse jie grynai odai? ar jie visi vienodi,tik stiprumas skiriasi? idomu,jei va grynai odos gydimui,gal isnaikintu.. parasyk butinai,kai pagersi,koks rezultatas,labai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 11 05, 16:39)
as cia vasaros gale,labai sirgau,tai irgi buvo irase 10 dienu antibijotiku kursa,bet visai ne nuo spuogu,tai po tu 10 dienu oda ziaurei buvo susitvarkius,isvis nei vieno spuogelio,bet baigus gert po kiek laiko vel taspats.. o cia kur tau israse jie grynai odai? ar jie visi vienodi,tik stiprumas skiriasi? idomu,jei va grynai odos gydimui,gal isnaikintu.. parasyk butinai,kai pagersi,koks rezultatas,labai idomu smile.gif

Nežiau ar yra antibiotikų skirtų grynai odos gydymui.O šitie, kur man išrašė, tai lapelyje informaciniam paskaičiua,kad ne tik spuogų gydimui jie tinka. Na tikiuos tik gerų rezultatų. Būtinai pranešiu koks poveikis pagėrus jų rolleyes.gif
Atsakyti
o kiek kainavo tau tie isvirsiniai ir ar jie receptiniai ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 11 05, 17:18)
o kiek kainavo tau tie isvirsiniai ir ar jie receptiniai ar ne g.gif

apie 13 litukų aš mokėjau ir be recepto pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 11 05, 17:21)
apie 13 litukų aš mokėjau ir be recepto pirkau smile.gif

o ji bet kurio gauti galima? as vilniuje gyvenu ax.gif
Atsakyti