Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(pagieza2 @ 2009 11 04, 18:50)
olabai daznai girdziu, kad didele itaka spuogam daro maistas - tad ydomu, kokiu maisto medziagu nevartoti, kad tai nesukeltu spuogu augimo, o kokias vartoti - kad juos sumazintu...

p.s. ketinu mesti kt, prisiskaiciau kad tada lb daug spuogu isauga, tai renku visa info kaip ju kuo daugiau isvengti doh.gif

mesk ir kuo greiciau 4u.gif kad man butu kasnors tada papasakojas kokios buna poto pasekmes po viso to slamsto,gyvenime nebuciau pradejus,o dar kai pagalvoji, kad pacios ginekologes siulo..
na man pastebejau,kai nevalgant miltiniu produktu,bandeliu jokiu,duonos, makaronu ir aisku saldumynu visu,tai tada kakta,zandai lyguteliai buna, o smakras
tai valgyk, gerk ir daryk kanori,vistiek spuogu buna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnet: 04 lapkričio 2009 - 18:36
Mano veidas tai tragedija doh.gif doh.gif nuejau pas kosmetologe valytis veido o ji sako "cia jums ne valymo reikia o drekinimo" doh.gif doh.gif as as vis galvodavau riebi oda maziau kremo tepti ohmy.gif o pasirodo manoji stpguojasi nuo steso visu pirma huh.gif ir del to, kad ji labai sausa g.gif apstulbusi buvau 000189.gif
Todel dabar pradejau kitaip priziureti oda... Na ziuriu ir rezultatas siek tiek gereja clap.gif
nors niekada taip nebuvo kad nebutu ne vieno spuogelio doh.gif tokia jau problemine oda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 11 04, 19:32)
mesk ir kuo greiciau 4u.gif kad man butu kasnors tada  papasakojas kokios buna poto pasekmes po viso to slamsto,gyvenime nebuciau pradejus,o dar kai pagalvoji, kad pacios ginekologes siulo..
na man pastebejau,kai nevalgant miltiniu produktu,bandeliu jokiu,duonos, makaronu ir aisku saldumynu visu,tai tada kakta,zandai lyguteliai buna, o smakras
tai valgyk, gerk ir daryk kanori,vistiek spuogu buna smile.gif

dziugu sulaukti palaikymo....bet tokia baime jauciu....bijau kad plaukuciai isslinks labai, o pas mane ju ir taip lb mazai... o dar tie spuogai, bet jau esu pasiryzusi rolleyes.gif o gal kas konkreciau zino kokiu maisto medziagu vengti ir kokiu vartoti daugiau? kaip su sportu? tai turi itakos? kokiu vitaminu be cinko ir nakvisu aliejaus dar reikia vartoti? doh.gif
Atsakyti
sveikutes gal kas bandete isvirsinius ar kazka panasaus blush2.gif cia sake kazkokia suplaktine vaistinese daro smile.gif idomu ar padeda g.gif niekad nesiskundziau spuogais o db nebezinau kas darosi blink.gif isbandziau ir rasa ir garnier ir dar visokiu daug bet nepadeda doh.gif kazkiek arbatmedis pabejo bet db nbl veikia nes antra buteliuka pirkau maximoje paziurejau EA bet kvapas skiriasi nzn gal del to nepadeda kad ne vaistineje ir sis pigesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2009 11 04, 19:41)
dziugu sulaukti palaikymo....bet tokia baime jauciu....bijau kad plaukuciai isslinks labai, o pas mane ju ir taip lb mazai... o dar tie spuogai, bet jau esu pasiryzusi  rolleyes.gif o gal kas konkreciau zino kokiu maisto medziagu vengti ir kokiu vartoti daugiau? kaip su sportu? tai  turi itakos? kokiu vitaminu be cinko ir nakvisu aliejaus dar reikia vartoti?  doh.gif

as dar geriu jogurto kapsules,nes esu skaicius,jei blogai virskina irgi ,tai turi itakos spuogu atsiradimui. O sportas tai nzn,gal kiekvienai skirtyngai,bet man ,kad butu blogiau ar geriau nepastebejau. Kitom sako,kad nuo prakaito buna kemsasi poros labiau,kitom kaip tik gerai.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 11 04, 20:06)
sveikutes gal kas bandete isvirsinius ar kazka panasaus  blush2.gif  cia sake kazkokia suplaktine vaistinese daro  smile.gif  idomu ar padeda g.gif  niekad nesiskundziau spuogais  o db nebezinau kas darosi  blink.gif  isbandziau ir rasa ir garnier ir dar visokiu daug bet nepadeda  doh.gif  kazkiek arbatmedis pabejo bet db nbl veikia nes antra buteliuka pirkau maximoje paziurejau EA bet kvapas skiriasi nzn gal del to nepadeda kad ne vaistineje ir sis pigesnis g.gif 

man dermatologe buvo israsius suplaktines su cinku,bet man ji spuogu nepamazino,tik tiek gal,kad jei buna gilus vidinis pulinys,tai greiciau istraukia i pavirsiu ir pastebejau,kad nuo jos inkstiru atsiranda,jei placiau patepi,ne tik ant tos vietos kur spuogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 11 04, 20:06)
sveikutes gal kas bandete isvirsinius ar kazka panasaus  blush2.gif  cia sake kazkokia suplaktine vaistinese daro  smile.gif  idomu ar padeda g.gif  niekad nesiskundziau spuogais  o db nebezinau kas darosi  blink.gif  isbandziau ir rasa ir garnier ir dar visokiu daug bet nepadeda  doh.gif  kazkiek arbatmedis pabejo bet db nbl veikia nes antra buteliuka pirkau maximoje paziurejau EA bet kvapas skiriasi nzn gal del to nepadeda kad ne vaistineje ir sis pigesnis g.gif 

Nežinau ar apie tą galvoju, bet praeitam rodos psl rašiau sudėti ir poveiki jo. Man išties padarė nemažą darbą smile.gif

pagieza2,
Norint, kad veido oda būtų gražesnė, reikia valgyti kuo mažiau saldumynų ir riebaus maisto.Nevartoti daug pieno, daug geriau vartoti rūgštaus pieno produktus. Rekomenduojama valgyti žuvį, varškę,juodą duoną, vaisius, daržoves, daug ląstelienos turinčio maisto. esiog tų blogųjų ir gerųjųmedžiagų yra daug, neįmanoma visų išvardyti. Reikia keisti mitybos įpročius ir žiūrėti ar keičiasi kas ar ne . Manau maistas yra svarbus, bet tikrai viskas nepagerės 100 procentu, kai pagerini mitybą. Bet įtakos tai tikrai turi .

Šeip esu ne vienoje vietoje skaičiusi,kad sportas taip pat daro teigiamą įtaką sportui. Nes sportuojant prakaituoji,o taip lengviau pasišalina toksinai iš organizmo. Aišku sportuojant, reikia prižiūrėt atidžiau odą, dažniau ir kruopsčiau valyti.

Kas dėl preparatų, tai kiti giria alaus mielių tabletes, tačiau kažkaip pačiai man ranka nekyla pirkti, nes yra daug ir neigiamų atsiliepimų.

Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 11 04, 20:47)
Nežinau ar apie tą galvoju, bet praeitam rodos psl rašiau sudėti ir poveiki jo. Man išties padarė nemažą darbą smile.gif
pagieza2,
Norint, kad veido oda būtų gražesnė, reikia valgyti kuo mažiau saldumynų ir riebaus maisto.Nevartoti daug pieno, daug geriau vartoti rūgštaus pieno produktus. Rekomenduojama valgyti žuvį, varškę,juodą duoną, vaisius, daržoves, daug ląstelienos turinčio maisto. esiog tų blogųjų ir gerųjųmedžiagų yra daug, neįmanoma visų išvardyti. Reikia keisti mitybos įpročius ir žiūrėti ar keičiasi kas ar ne . Manau maistas yra svarbus, bet tikrai viskas nepagerės 100 procentu, kai pagerini mitybą. Bet įtakos tai tikrai turi .

Šeip esu ne vienoje vietoje skaičiusi,kad sportas taip pat daro teigiamą įtaką sportui. Nes sportuojant prakaituoji,o taip lengviau pasišalina toksinai iš organizmo. Aišku sportuojant, reikia prižiūrėt atidžiau odą, dažniau ir kruopsčiau valyti.

Kas dėl preparatų, tai kiti giria alaus mielių tabletes, tačiau kažkaip pačiai man ranka nekyla pirkti, nes yra daug ir neigiamų atsiliepimų.

aciu uz issamu atsakyma 4u.gif kuo daugiau zinosiu tuo labiau galesiu sau padeti biggrin.gif manau mano atveju, kol organizmas susitvarkys, tinka visos priemones...
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 11 04, 20:47)
pagieza2,

Tik su tuo daznumu truputi neteisingai..oda reikia pluti du kartus per diena, sportuojant reiktu nekeisti siu iprociu.
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 11 04, 21:19)
Tik su tuo daznumu truputi neteisingai..oda reikia pluti du kartus per diena, sportuojant reiktu nekeisti siu iprociu.

o tai po sporto, sakote neužsikimš poros jei nenuvalysite veido? Manau po sporto būtina nuvalyti odą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 11 04, 16:59)
Neseniai užtikau internete lietuviškos profesionalios kosmetikos O.D.A. tinklapį. Gal esate kas susidūrę realiai su šia kosmetika? Kaip supratau ja prekiaujama tik grožio salonuose. Įdomu būtų sužinoti kuriuose. Mano veido oda gana problematiška, o pagal produkcijos aprašymus turėtų man tikti ir padėti.

Pernai ziema naudojau sia linija,prausikli ir krema,is pradziu pradejau nuo prausiklio 7% ir kremo lygtais 5%,paskui perejau ant kremo 10%tai buvo nieko.Veida grauzia kai prausiesi,o kai krema uzsitepi tai dar labiau,bet paskui oda apsipranta.O kai vasara panaudojau kita kosmetika ir vel issitraukiau sita ,tai kremas pasirode per stiprus,jauciu diskomforta.Nors sita rugstine kosmetika galima naudoti ir vasara ,nes su filtrais yra.Tai dabar tik prausikli naudoju ir kazkoki zelini drekikli,bet uzsiprasiau kosmetologes 5% kremo.Reikia palengva pereiti prie stipresnio.Kadangi visas priemones perku pas kosmetike,pas kuria jau apie 10m lankausi tai ir sita pirkau pas ja.Jei esi kauniete galeciau duoti kontaktus,nes ji dirba paprastam kirpyklos kabinete.Gal ka ir papasakojau,jei kas dar domina klausk mirksiukas.gif bandysiu aiskiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2009 11 04, 22:58)
Pernai ziema naudojau sia linija,prausikli ir krema,is pradziu pradejau nuo prausiklio 7% ir kremo lygtais 5%,paskui perejau ant kremo 10%tai buvo nieko.Veida grauzia kai prausiesi,o kai krema uzsitepi tai dar labiau,bet paskui oda apsipranta.O kai vasara panaudojau kita kosmetika ir vel issitraukiau sita ,tai kremas pasirode per stiprus,jauciu diskomforta.Nors sita rugstine kosmetika galima naudoti ir vasara ,nes su filtrais yra.Tai dabar tik prausikli naudoju ir kazkoki zelini drekikli,bet uzsiprasiau kosmetologes 5% kremo.Reikia palengva pereiti prie stipresnio.Kadangi visas priemones perku pas kosmetike,pas kuria jau apie 10m lankausi tai ir sita pirkau pas ja.Jei esi kauniete galeciau duoti kontaktus,nes ji dirba paprastam kirpyklos kabinete.Gal ka ir papasakojau,jei kas dar domina klausk mirksiukas.gif bandysiu aiskiau ax.gif

O siaip tos kosmetikos parduotuvese niekur nebuna,tik kosmetikos kabinetuose? g.gif Kokios kainos mazdaug? rolleyes.gif
Atsakyti
Parduotuveje tai nemaciau,o del kainu taibijau pameluoti,nes praita ziema pirkau gal 50 ir daugiau litu.Bet uz neoglio tai pigesne,jei yra galimybe siulyciau isbandyti smile.gif
Atsakyti