[quote=PUPA13,2009 11 02, 17:32]
http://modeliai.delf...s.d?id=25141593
[/quote]
Saindien,kaip tik apsilankiau pas gyd.Grusauska.Tai tik iejus i kab, jis man pasake ko atejau ir pradejo aiskinti kame problema,tai varte kazkokia rusiska knyga ir rode kas ir kaip.Pasirodo viska nupasakojo kaip sitame straipsnyje,kur ideta nuoroda.Ir sake mitas yra,kad nuo saldumynu,jokie lazeriai ir soliariumai nepades,nes cia yra PAVELDIMA
ir nebutinai is tevu,o gali buti ir is proseneliu ar pro proseneliu.Visos kosmetikos tik laikinas dalykas,iseitis KT arba nestumas,bet irgi tik tam laikui,tai nusprendeme kad po 10vaiku jau prasysiu pati,kad mane nusautu
,o siaip daktaras savam stiliuje,gerai ,kad buvau tiem jo bajeriams pasiruosus.Tai israse levomicitino suplaktines ir viskas.Tai dabar nors sedziu rami ir zinau,kad kazko nesitikeciau.Ir dar,visa laika perspedavo,RANKAS NUO VEIDO,kai tik pasiremdavau galva
[/quote]
as ir esu buvusi pas Grusauska ir jis lygiai ta pati pasake, israse tos pacios suplaktines, kuri nieko nic nieko nepadejo. Man tai jis tik bereikalingai isgirtas, kuris net tingi isigilinti i kiekvieno zmogaus situacija arba pasidometi alternatyviais gydymo budais. Mazdaug pasako taip, kad apsiramink ir susitaikyk, vistiek visa gyvenima busi spuoguota. Ir pvz dbr kaip tik laukiuosi vaikelio, o spuogu dar daugiau nei ankciau, o paskutiniu metu jau buvau issigydziusi oda.
Esu isbandziusi turbut visas imanomas priemones ir tikrai jos kaikurios padeda, bet turi susitaikyt, kad tokia oda turesi nuolat priziureti ir gydyti ir nereik tiketis, kad kazkuris tepaliukas isgydys oda visam gyvenimui. Taciau kai hormonai sukyla auksciau lygio, tu su jais niekaip nepakavosi, kaip dabartiniu mano atveju.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 03, 10:44)
Man irgi po kt beria smakra ir kakla, kitur labai retai spuogeliai buna
man irgi buvo tas pats po KT metimo. siaip is visu bandytu priemoniu galiu pagirti skysti su antibiotiku, kurio lietuvoj nera tai dalacin T, o is lietuvoj parduodamu tai rugstini krema Zeniac forte ir ko atsisakiau tai spaudinejimu pas kosmetologe, nes tai vistiek darko ir zaloja oda, o poveikis tik porai savaiciu budavo.