Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(ugnet @ 2009 11 03, 01:04)
turiu klausima 4u.gif nnutraukus kontraceptiniu gerima jau metai beria veida spuogais ir labiausiai smakra,anskciau dar labai berdavo kaklo virsu ties zandikauliu,bet lankantis pas kosmetologe susitvarke,o smakras daryk kanori doh.gif  gal galit ka patarti,gal kuriai panasiai yra buve? Kosmetologe yra sakius,jei smakra beria,tai yra bedu su moteriskom,tai cia speju viskas del kontraceptiniu doh.gif

Man irgi po kt beria smakra ir kakla, kitur labai retai spuogeliai buna g.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus.
o tai tie mazgeliai, jie kaip spuogiukai atrodo ar kitaip? Nes pas dukra matosi kad tai spuogiukai, smulkuciai visai. Aplink nosyte tai net paraude, kaip kosk uzdegimas, tokiso kaip visai mazulytes puslytes butu. nu gal tikrai ka ja alergizuoja? Nors nera ji siaip alergiska, bent niekad nezinojom kam. iskyrus kad auksiniu auskaru nelgali ilagai nesioti, nebent kelias valandas, nes vsiada supuliuoja praverimo vietoje. tai as itariu,akd butent aukso negali ji pernest. Bet tie berimai. as esu macius ir kitu paaugliu( bet vyrseniu uz manaja, jai tik 9 su puse dabar) irgi kur aplink nosi raudona, kaip uzdegimas koks. Gal vaiku gydytojo kokio siuntimo prasyt pas dermatologa ar kur, nes ji vaikas pergyvena labai del tos odos.
Atsakyti
QUOTE(Pareis @ 2009 11 03, 12:16)
Aciu uz atsakymus.
o tai tie mazgeliai, jie kaip spuogiukai atrodo ar kitaip? Nes pas dukra matosi kad tai spuogiukai, smulkuciai visai. Aplink nosyte tai net paraude, kaip kosk uzdegimas, tokiso kaip visai mazulytes puslytes butu. nu gal tikrai ka ja alergizuoja? Nors nera ji siaip alergiska, bent niekad nezinojom kam. iskyrus kad auksiniu auskaru nelgali ilagai nesioti, nebent kelias valandas, nes vsiada supuliuoja praverimo vietoje. tai as itariu,akd butent aukso negali ji pernest. Bet tie berimai. as esu macius ir kitu paaugliu( bet vyrseniu uz manaja, jai tik 9 su puse dabar) irgi kur aplink nosi raudona, kaip uzdegimas koks. Gal vaiku gydytojo kokio siuntimo prasyt pas dermatologa ar kur, nes ji vaikas pergyvena labai del tos odos.

Patarciau, kaip galite greiciau kreiptis pas dermatologa, nes mergaitei 9 su puse metuku, tai kazi ar cia bus jaunatviniai spuogai g.gif O is jusu aprasymo atrodo, kad bus oda suerzinta, gal koks dermatitas unsure.gif Gydytojas nustatys, paskirs gydyma ir paciai bus ramiau ir odele susitvarkys, o dabar negydant, dar gali ir pablogeti g.gif O kaip su siuntimais, tai nezinau, einu privaciai, bet jus geriau nelaukit, pasiskambinkit i poliklinika ir pasiklauskit, kaip pas dermatologa patekti arba privaciai kreipkites 4u.gif
Papildyta:
o tie mazgeliai, tai taip, jie kaip spuogiukai, bet odos spalvos ir labai daug pridyge buna vienoje vietoje, nelabai matosi, bet perbraukus ranka, toks jausmas, kad koki krokodila glostytum biggrin.gif
Atsakyti
[quote=PUPA13,2009 11 02, 17:32]
http://modeliai.delf...s.d?id=25141593
[/quote]
Saindien,kaip tik apsilankiau pas gyd.Grusauska.Tai tik iejus i kab, jis man pasake ko atejau ir pradejo aiskinti kame problema,tai varte kazkokia rusiska knyga ir rode kas ir kaip.Pasirodo viska nupasakojo kaip sitame straipsnyje,kur ideta nuoroda.Ir sake mitas yra,kad nuo saldumynu,jokie lazeriai ir soliariumai nepades,nes cia yra PAVELDIMA verysad.gif ir nebutinai is tevu,o gali buti ir is proseneliu ar pro proseneliu.Visos kosmetikos tik laikinas dalykas,iseitis KT arba nestumas,bet irgi tik tam laikui,tai nusprendeme kad po 10vaiku jau prasysiu pati,kad mane nusautu biggrin.gif ,o siaip daktaras savam stiliuje,gerai ,kad buvau tiem jo bajeriams pasiruosus.Tai israse levomicitino suplaktines ir viskas.Tai dabar nors sedziu rami ir zinau,kad kazko nesitikeciau.Ir dar,visa laika perspedavo,RANKAS NUO VEIDO,kai tik pasiremdavau galva lotuliukas.gif
[/quote]

as ir esu buvusi pas Grusauska ir jis lygiai ta pati pasake, israse tos pacios suplaktines, kuri nieko nic nieko nepadejo. Man tai jis tik bereikalingai isgirtas, kuris net tingi isigilinti i kiekvieno zmogaus situacija arba pasidometi alternatyviais gydymo budais. Mazdaug pasako taip, kad apsiramink ir susitaikyk, vistiek visa gyvenima busi spuoguota. Ir pvz dbr kaip tik laukiuosi vaikelio, o spuogu dar daugiau nei ankciau, o paskutiniu metu jau buvau issigydziusi oda.
Esu isbandziusi turbut visas imanomas priemones ir tikrai jos kaikurios padeda, bet turi susitaikyt, kad tokia oda turesi nuolat priziureti ir gydyti ir nereik tiketis, kad kazkuris tepaliukas isgydys oda visam gyvenimui. Taciau kai hormonai sukyla auksciau lygio, tu su jais niekaip nepakavosi, kaip dabartiniu mano atveju.

Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 03, 10:44)
Man irgi po kt beria smakra ir kakla, kitur labai retai spuogeliai buna  g.gif

man irgi buvo tas pats po KT metimo. siaip is visu bandytu priemoniu galiu pagirti skysti su antibiotiku, kurio lietuvoj nera tai dalacin T, o is lietuvoj parduodamu tai rugstini krema Zeniac forte ir ko atsisakiau tai spaudinejimu pas kosmetologe, nes tai vistiek darko ir zaloja oda, o poveikis tik porai savaiciu budavo.
Atsakyti
hey,
turiu tokia problema - anksciau turejau daug spuogu, pats gydziausi. Daug visko isbandziau, galiausiai padejo tik alaus mieles ir veido kaukes su moliu. Veidas pastebimai tapo svaresnis, maziau spuogu ir t.t. Bet pasiekiau toki taska, kai ant veido liko pakankamai mazai spuogu (vienu metu 3-6 buna), ir niekaip negaliu iki galo ju isgydyti - kad ir kiek besigydyciau siuo metu, atrodo, kad viskas stovi vietoj. O taip norisi lygios odos ir svarios odos rolleyes.gif Gal turit kokiu patarimu?
Atsakyti
QUOTE(Derrick @ 2009 11 03, 14:54)
hey,
turiu tokia problema - anksciau turejau daug spuogu, pats gydziausi. Daug visko isbandziau, galiausiai padejo tik alaus mieles ir veido kaukes su moliu. Veidas pastebimai tapo svaresnis, maziau spuogu ir t.t. Bet pasiekiau toki taska, kai ant veido liko pakankamai mazai spuogu (vienu metu 3-6 buna), ir niekaip negaliu iki galo ju isgydyti - kad ir kiek besigydyciau siuo metu, atrodo, kad viskas stovi vietoj. O taip norisi lygios odos ir svarios odos  rolleyes.gif Gal turit kokiu patarimu?

cia turbut ir yra problemines odos problema,kad iki galo tu jos negali issigydyt, vistiek kad ir vienas koks mazulytis, bet vistiek buna. Pavienius spuogelius patepliok kokia dziovinancia priemone (arbatmedzio aliejum, medetku tinktura, ar siaip kokia priemone, kuriu n buna visur pritki)
Atsakyti
Tuoj pulsiu į neviltį verysad.gif Per pora mėnesių gydymo oda buvo taip pagražėjus. Jau maniau visam atsikračiau tų bjaurybių. o va, jau pastaros kelios dienos prikilo daug naujų ir tokių didelių žandų srityje unsure.gif Maniau visąlaik,kad nuo maisto. Tvarkingai valgiau,o kas iš to. Ir iš kur tą priežastį surast ;/ Ir dar viena problema prisidėjo, tai tokie dideli arba nelabai spuogiukai su juodom viršūnėm, kiti net skaudūs tokie. Kiap su tokiais kovot ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 11 04, 02:03)
Tuoj pulsiu į neviltį  verysad.gif  Per pora mėnesių gydymo oda buvo taip pagražėjus. Jau maniau visam atsikračiau tų bjaurybių. o va, jau pastaros kelios dienos prikilo daug naujų ir tokių didelių žandų srityje unsure.gif 

Man irgi pridygo nauju ant smakro, kaklo, bet tikiuosi, kad cia del mmm ir susitvarkys viskas per kelias dienas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Neseniai užtikau internete lietuviškos profesionalios kosmetikos O.D.A. tinklapį. Gal esate kas susidūrę realiai su šia kosmetika? Kaip supratau ja prekiaujama tik grožio salonuose. Įdomu būtų sužinoti kuriuose. Mano veido oda gana problematiška, o pagal produkcijos aprašymus turėtų man tikti ir padėti.
Atsakyti
sveikutes,

gal kas zinot kur Klaipedoj gydo nuo spuogu sviesos pagalba. berods fototerapija vadinas. anksciau Lornoj taip gyde, ebt kiek zinau dabar nebe. ten su sviesa ir siluma visus spuogus isgydo. man sitas variantas daugiausia padejo pries kelis metus, pora metu ne spuogo nebuvo, o dabar stresas ir vel tas pats. gal kuri zinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2009 11 04, 16:44)
sveikutes,

gal kas zinot kur Klaipedoj gydo nuo spuogu sviesos pagalba. berods fototerapija vadinas. anksciau Lornoj taip gyde, ebt kiek zinau dabar nebe. ten su sviesa ir siluma visus spuogus isgydo. man sitas variantas daugiausia padejo pries kelis metus, pora metu ne spuogo nebuvo, o dabar stresas ir vel tas pats. gal kuri zinot? 4u.gif

Elos technologija
Atsakyti
olabai daznai girdziu, kad didele itaka spuogam daro maistas - tad ydomu, kokiu maisto medziagu nevartoti, kad tai nesukeltu spuogu augimo, o kokias vartoti - kad juos sumazintu...

p.s. ketinu mesti kt, prisiskaiciau kad tada lb daug spuogu isauga, tai renku visa info kaip ju kuo daugiau isvengti doh.gif
Atsakyti