Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

as naudoju si tepaliuka, ten kazkoks antialerginis tai man labai patinka wub.gif nors spuogeliu jau neturiu, bet pries keleta metu vis paberdavo tai man buvo baisi problema, todel del paranojiskos baimes ji naudoju vis dar, bet jis labai gerai nuima blizgesi, tepu laabai nedaug tai greit susigeria tas riebaliukas ir nieko nelieka thumbup.gif tiesa kvapas beitin malonus svelniai tariant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aunietuke79 @ 2009 10 31, 20:00)
as naudoju si tepaliuka, ten kazkoks antialerginis tai man labai patinka  wub.gif  nors spuogeliu jau neturiu, bet pries keleta metu vis paberdavo tai man buvo baisi problema, todel del paranojiskos baimes ji naudoju vis dar, bet jis labai gerai nuima blizgesi, tepu laabai nedaug tai greit susigeria tas riebaliukas ir nieko nelieka  thumbup.gif  tiesa kvapas beitin malonus svelniai tariant  bigsmile.gif

O kokia kaina jo? 4u.gif
Atsakyti
Man buvo užėjęs kažkoks labai bjaurus periodas, kai pilna spuogelių pridygo... ko tik aš nedėjau ant jų, bet niekas nepadėjo.. kol galiausiai draugas pasiūlė tokį dalyką: kelis vakarus, nusiplovus veidą, pasitepti su sūdytu vandeniu "ale" imituojant jūrą smile.gif skamba kvailokai, bet na, žinokit, tikrai padėjo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam Butterfly: 01 lapkričio 2009 - 17:48
kaina jo kai pirkau apie 25lt kainavo jei gerai pamenu ax.gif o juros vanduo tai juk taip sausina oda ir dar grauzia doh.gif
Atsakyti
Nu va pati isbandziau ta adeles grozio tepaleli ax.gif Tai riebus ziauriai jsi man - nesusigeria nei per valanda , nei per dvi biggrin.gif Bet ryta veidelis kaip aksominis buna... bigsmile.gif Na del didelio poveikio tai dar gal anksti kazka sakyti, jauciu po keliu savaiciu matysis, kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kuri is jusu turi problema su puslelinemis ant veido? Man kartais ir ant lupu isikelia, bet cia kitas atvejis. Man kelias ir karts nuo karto ant veido. siuo metu vel ant nosies. Norisi aisku, kad kuo greiciau uzgytu, kad nereiktu su dviguba nosim vaikscioti. Gal kuri esat susidurus?

Ir dar, jus visos jau apie suaugusiuju oda rasot. ziuriu dukrai ir sunui( daugiau dukrai)jau prasideda visokie inkstiriukai, spuogiukai. as aisku kazkiek paziuriu , kazka bandau nupirkti ir pan. Niekas dukrai neisvalo tu juodu insktiru nuo nosytes. Ant smakro daug daug smulkiu mazyciu spuogiuku, lyg nuo kokios alergijos paberta, tik gerai, jie odos spalvos ir ne taip matos. Bet pergyvena vaikas. Gal zinot kokiu priemoniu, ka galima butu ju dar vaikiskai odytei isbandyti, akd nepakenkti.
Atsakyti
QUOTE(Pareis @ 2009 11 02, 09:15)
Sveikos,gal kuri is jusu turi problema su puslelinemis ant veido? Man kartais ir ant lupu isikelia, bet cia kitas atvejis. Man kelias ir karts nuo karto ant veido. siuo metu vel ant nosies. Norisi aisku, kad kuo greiciau uzgytu, kad nereiktu su dviguba nosim vaikscioti. Gal kuri esat susidurus?

Ir dar, jus visos jau apie suaugusiuju oda rasot. ziuriu dukrai ir sunui( daugiau dukrai)jau prasideda  visokie inkstiriukai, spuogiukai. as aisku kazkiek paziuriu , kazka bandau nupirkti ir pan. Niekas dukrai neisvalo tu juodu insktiru nuo nosytes. Ant smakro daug daug smulkiu mazyciu spuogiuku, lyg nuo kokios alergijos paberta, tik gerai, jie odos spalvos ir ne taip matos. Bet pergyvena vaikas. Gal zinot kokiu priemoniu, ka galima butu ju dar vaikiskai odytei isbandyti, akd nepakenkti.

Visada žinoma geriau pasikonsultuoti su dermatologu (tik, kad bent jau man tai labai paviršutiniškai kažką nustatė ir patarė) ar kosmetologu (bet vėlgi atsiremia viskas į kainą), bet siūlyčiau pabandyti kažką iš jau senokai gerai užsirekomendavusių ir parduodamų vaistinėse, pvz. SebaMed.
Atsakyti

http://modeliai.delf...s.d?id=25141593
[/quote]
Saindien,kaip tik apsilankiau pas gyd.Grusauska.Tai tik iejus i kab, jis man pasake ko atejau ir pradejo aiskinti kame problema,tai varte kazkokia rusiska knyga ir rode kas ir kaip.Pasirodo viska nupasakojo kaip sitame straipsnyje,kur ideta nuoroda.Ir sake mitas yra,kad nuo saldumynu,jokie lazeriai ir soliariumai nepades,nes cia yra PAVELDIMA verysad.gif ir nebutinai is tevu,o gali buti ir is proseneliu ar pro proseneliu.Visos kosmetikos tik laikinas dalykas,iseitis KT arba nestumas,bet irgi tik tam laikui,tai nusprendeme kad po 10vaiku jau prasysiu pati,kad mane nusautu biggrin.gif ,o siaip daktaras savam stiliuje,gerai ,kad buvau tiem jo bajeriams pasiruosus.Tai israse levomicitino suplaktines ir viskas.Tai dabar nors sedziu rami ir zinau,kad kazko nesitikeciau.Ir dar,visa laika perspedavo,RANKAS NUO VEIDO,kai tik pasiremdavau galva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pareis @ 2009 11 02, 11:15)
Ir dar, jus visos jau apie suaugusiuju oda rasot. ziuriu dukrai ir sunui( daugiau dukrai)jau prasideda  visokie inkstiriukai, spuogiukai. as aisku kazkiek paziuriu , kazka bandau nupirkti ir pan. Niekas dukrai neisvalo tu juodu insktiru nuo nosytes. Ant smakro daug daug smulkiu mazyciu spuogiuku, lyg nuo kokios alergijos paberta, tik gerai, jie odos spalvos ir ne taip matos. Bet pergyvena vaikas. Gal zinot kokiu priemoniu, ka galima butu ju dar vaikiskai odytei isbandyti, akd nepakenkti.

Del tu mazu spuogiuku, tai patarciau kreiptis i dermatologa, jei ir nieko rimto, bet bent jau busite rami zinodama kas yra... Pagal tai, kad labai smulkiai ir daug paberta, be to, odos spalvos, tai nemaza tikimybe, kad tai odos sudirginimas arba koks alerginis berimas g.gif Paprastai, odos spalvos berimas buna taip vadinamais mazgeliais. Man paciai visai neseniai buvo toks berimas, be gydytojo neapsiejau.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 27, 10:45)
Gal dar kuri galite parasyti tos priemones su levomicetinu sudeti? Bandysiu be recepto prasyti, kad padarytu kartu su tuo losjonu  blush-anim-cl.gif

turiu ir aš tą toniką, tai sudėties nerašo, rašo, kad levomicetinu 2.0, bet šis losijonas tai man pagelbėjo, plius dar "Fucidino" tepalas, kiek suprantu abi priemonės antibijotinės, bet rezultatas akivaizdus, pastebėjimų sulaukiau net iš aplinkinių žmonių wub.gif

Atsakyti
turiu klausima 4u.gif nnutraukus kontraceptiniu gerima jau metai beria veida spuogais ir labiausiai smakra,anskciau dar labai berdavo kaklo virsu ties zandikauliu,bet lankantis pas kosmetologe susitvarke,o smakras daryk kanori doh.gif gal galit ka patarti,gal kuriai panasiai yra buve? Kosmetologe yra sakius,jei smakra beria,tai yra bedu su moteriskom,tai cia speju viskas del kontraceptiniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 11 03, 01:04)
turiu klausima 4u.gif nnutraukus kontraceptiniu gerima jau metai beria veida spuogais ir labiausiai smakra,anskciau dar labai berdavo kaklo virsu ties zandikauliu,bet lankantis pas kosmetologe susitvarke,o smakras daryk kanori doh.gif  gal galit ka patarti,gal kuriai panasiai yra buve? Kosmetologe yra sakius,jei smakra beria,tai yra bedu su moteriskom,tai cia speju viskas del kontraceptiniu doh.gif

Tas ir yra,kad kol geri KT tai viskas lyg ir grazu,o kai nustoji tai prasideda berimai.Man irgi visi zandikauliai ir skruostai nuberti,tai reguliariai darant veido valymus kazkiek geriau atrodo.O kai buvau pas ginekologe pries kelis metus tai israse KT ir viskas,nes problemu su moteriskom neturejau.Ir dar pasikartosiu,kaip man vakar dermatologas sake,mano atveju tai yra paveldima odos liga ir jau niekas neisgydis,o tik tuom kart apgydys verysad.gif .Bandau susigyventi su ta mintim ax.gif
Atsakyti