Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(metine @ 2009 12 30, 12:37)
pirmoji mano kosmetologe butent liepe eiti 10 kartu kas savaite. Oda nespedavo sugyti, is naujo vel ta rugsti pildavo ir visa sasuota vaiksciojau su negyjanciom zaizdom. Labai priklauso nuo doos bukles, kokie spuogai. As asmeniskai einu tada, kai reikia, bet aisku, tada oda buvo tragiska, bet man asmeniskai per daznai viena karta i savaite, kai oda nespeja atsistatyti...

Nu ir man sake kad i sav karta,bet jei oda neuzgis pilnai tai reciau.Siuo metu spuogu palyginus nedaug,bet inkstirai ir demeles gyvent neduoda smile.gif ir sake kad man tu proceduru maziau reikes.Tai iskart po nauju eisiu,kol nepersigalvojau.Kol pati neisbandysiu tai taip ir noresis,o kai pabandysiu tai tada ir apsiraminsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 30, 11:07)
Na del kremu nesutikciau, as isvis be kremu gyvenu apie menesi, bukle tik pagerejo  4u.gif

galbūt todėl, kad kremas, kurį naudojai netiko. Nustojus naudot pagerėjo. Manau, kad tiesiog netinkamas kremas ax.gif
aš irgi be kremo negalėčiau, niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 12 30, 17:00)
galbūt todėl, kad kremas, kurį naudojai netiko. Nustojus naudot pagerėjo. Manau, kad tiesiog netinkamas kremas  ax.gif
aš irgi be kremo negalėčiau, niekaip  schmoll.gif

Na ziuresiu kaip bus toliau, kolkas oda jauciasi puikiai, nesauseja, tai bandysiu ir toliau be kremu but smile.gif
Atsakyti
Aš be kremų negaliu... Bandžiau nieko nesitepusi eit miegoti, bet atsikėlus oda buvo daug riebesnė...
Man su kremais geriau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 30 gruodžio 2009 - 17:50
Svarbu sau gera krema atsirinkti. Su jais ir tuos pacius spuogelius gali issinaikinti. Kazkada mano oda buvo gan sausa ir tuo paciu bere spuogelius, tai bandziau visokius tepaliukus naudot pries spuogelius. Viena karta paprasta Iwostin drek. krema pasitepiau ir oda iskart atsigavo, nebebere ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 30, 19:39)
Na ziuresiu kaip bus toliau, kolkas oda jauciasi puikiai, nesauseja, tai bandysiu ir toliau be kremu but smile.gif

As irgi galiu buti be kremu,kol oda ziauriai neissauseja doh.gif Dabar ir nuo riebesnio oda zymiai graziau atrodo ir demeles,visokie patamsejimai svieseja kaip pastebiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 30 gruodžio 2009 - 20:24
QUOTE(diamondness @ 2009 12 30, 20:23)
As irgi galiu buti be kremu,kol oda ziauriai neissauseja doh.gif Dabar ir nuo riebesnio oda zymiai graziau atrodo ir demeles,visokie patamsejimai svieseja kaip pastebiu g.gif

Astuliai dabar taikomas spec. gydomasis kursas - geriami antibjotikai, suplaktinės dviejų rūšių (jei gerai supratau, viena iš jų irgi su antibjotikais). Manau, kad šiuo metu gali jai nereikėti jokių kremų.
Na bet kai pabaigs tą gydymo kursą, žinoma, vėl bus kitokia odos priežiūra. Nenaudos juk tų losjonų-suplaktinių amžinai cool.gif

Mano odai, kuri vasarą net LABAI linkusi riebaluotis ( net nebežinau, kaip su tuo kovoti doh.gif ), žiemą, va dabar, net labai reikia drėkinimo. Rasa drėkinamasis nebepadeda. Dabar baiginėju Weleda drėkinamąjį su migdolais, bet matau, kad drėkinimo nepakanka. Tai nusipirkau , bandysiu Rasa serumą brandžiai odai, gal tas daugiau padrėkins.

Nors visgi kiekvieno oda skirtinga, ir jos priežiūra skirtinga. Galbūt tik yra bendri odos priežiūros principai, į kuriuos reiktų atsižvelgti.
Astulia jaunutė, tai ir oda jos gal pati tvarkosi, galbūt tai irgi viena iš priežasčių, dėl ko drėkinimas nėra jai toks svarbus, kaip kad būtų pvz. trisdešimtmetei mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 12 30, 23:23)
Astuliai dabar taikomas spec. gydomasis kursas - geriami antibjotikai, suplaktinės dviejų rūšių (jei gerai supratau, viena iš jų irgi su antibjotikais). Manau, kad šiuo metu gali jai nereikėti jokių kremų.
Na bet kai pabaigs tą gydymo kursą, žinoma, vėl bus kitokia odos priežiūra. Nenaudos juk tų losjonų-suplaktinių amžinai cool.gif

Mano odai, kuri vasarą net LABAI linkusi riebaluotis  ( net nebežinau, kaip su tuo kovoti doh.gif ), žiemą, va dabar, net labai reikia drėkinimo. Rasa drėkinamasis nebepadeda. Dabar baiginėju Weleda drėkinamąjį su migdolais, bet matau, kad drėkinimo nepakanka. Tai nusipirkau , bandysiu Rasa serumą brandžiai odai, gal tas daugiau padrėkins.

Nors visgi kiekvieno oda skirtinga, ir jos priežiūra skirtinga. Galbūt tik yra bendri odos priežiūros principai, į kuriuos reiktų atsižvelgti.
Astulia jaunutė, tai ir oda jos gal  pati tvarkosi, galbūt tai irgi viena iš priežasčių, dėl ko drėkinimas nėra jai toks svarbus, kaip kad būtų pvz. trisdešimtmetei mastau.gif

As tai dabar sita naudoju,oda iskart aiskiai matau,kad atsigauna,veidas nebesala i lauka isejus,odos visokie patamsejimai kazkaip man lyg blyskeja ir siaip oda tokia lygi pasidaro thumbup.gif :My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 12 30, 22:23)

Astulia jaunutė, tai ir oda jos gal  pati tvarkosi, galbūt tai irgi viena iš priežasčių, dėl ko drėkinimas nėra jai toks svarbus, kaip kad būtų pvz. trisdešimtmetei mastau.gif

Na taip, antibiotiku kursa sugeriau, o suplaktine abieju rusiu su antibiotikais naudoju smile.gif jau man idomu ka gydytoja pasakys nuejus, po nauju uzsirasinesiu vel g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 30, 23:41)
Na taip, antibiotiku kursa sugeriau, o suplaktine abieju rusiu su antibiotikais naudoju smile.gif jau man idomu ka gydytoja pasakys nuejus, po nauju uzsirasinesiu vel  g.gif

o kodel skyre antibiotikus net? kur gydaisi?
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2009 12 30, 23:49)
o kodel skyre antibiotikus net? kur gydaisi?

Kauno gatve tam odos ligu centre smile.gif nes labai buvo isbertas kaklas/smakras sonuose, sake, kad cia kazkokia bakterija uzsikretus ir reikia antibiotiku, kad isgydyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 31, 01:36)
Kauno gatve tam odos ligu centre smile.gif nes labai buvo isbertas kaklas/smakras sonuose, sake, kad cia kazkokia bakterija uzsikretus ir reikia antibiotiku, kad isgydyt  doh.gif

o tyrimus dare kokius? ar gali pasiprasyti?
Atsakyti