perskaičiusi daugiau nei pusę šitos temos(kur sena buvo irgi) galiu pasakyti, kad aistuliaaa manau esi šiek tiek reklamos auka, nes kiek kas parašo tai vis labai susdomėjimą parodai nauja priemone.(prisimenu irgi tokia buvau, kai turėjau tragišką veido odą, tik kas nors pasakydavo apie kokią priemonę nuo spuogų iškart ausytės stačios pasidarydavo)
pati nuo kokių 14os metų kentėjau nuo spuogų siaubingai, kompleksą turėjau ir kokių tik priemonių neišbandžiau, mama vaistininkė tai prinešdavo man.
niekas nepadėjo iki tol kol nuėjau pas gydytoją. mano nuomone tokiais atvejais GRIEŽTAI reikia pas dermatologą, kad spręstų tokią problemą, nes eksperimentuodamos visokiomis priemonėmis galime tik dar labiau ją sugadinti.
tai va iš savo patirties galiu patarti, kad susirastumėt gerą demtatologą, o tokių čia pas mus lietuvoje tikrai yra, ir jis paskirs ką ir kaip naudoti pagal odos tipą, būklę ir pan.
nemanau, kad gera išeitis naudoti priemones, kurias naudoja kitos panelės, tinkančios vienai nebūtinai tiks kitai
SĖKMĖS GYDANTIS
P.S. pati dabar džiaugiuosi lygia veido oda, bet tik kruopščios ir protingos priežiūros dėka
O galkas bandet zolininkes Adeles Karaliunaites grozio tepala "Adele"
? Girdejau labai neblogu atsiliepimu, bet kazkaip norisi dar isgirst - o gal blogu yra
Aš bandžiau. Pirmas įspūdis buvo lyg ir neblogas, bet ilgainiui pradėjo oda labai riebaluotis nuo jo. Man jis per riebus