Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(lolitux @ 2009 12 28, 18:47)
labai ačiū, reikės pasidomėti, o sakykit kaip jį naudoti?

as vienu metu tepiau ant spuogeliom, dabar tai nebent i kauke palasinu smile.gif
Atsakyti
Gal naudojate eklogiskus pienelius makiazui ir tonikus? Noriu isbandyti, nezinau kokius rinktis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 27, 19:02)
Taip, del to sutinku  4u.gif bet pvz pazystamui nu tikrai gera kosmetologe spaude, bet liko baisus randai.. nzn gal ten spuogai buvo kokie ypatingi..  unsure.gif na kaip bebutu, bet as asmeniskai nebuvau ir neisiu, kol kas pati susitvarkau  4u.gif nors pvz poras tai reiktu kazkaip pavalyt  doh.gif

na tavo pazystamui galejo buti spuogai su rimtu uzkretimu,kai jau duobe ispuliuoja,kai juos isvalo ir lieka duobe,randas.tai jau geriau duobe nei ukresti puliai duobute uzpilde. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lolitux @ 2009 12 28, 00:40)
tai va tokios tai nepatinka, kad nori tik vaistus prastumti sad.gif((

o iš kur gauti to arbatmedžio aliejaus? g.gif

arbatmedzio yra vaistinese,tik ne visiem jis tinka,as jam alergiska,mane isberia smulkio puslelem,o jau tada tai vargstu,taip vargstu kol ta alergija isgydau.dabar nebenaudoju jo,jis dezinfekuoja,pridegina ir tiek

Papildyta:
QUOTE(PUPA13 @ 2009 12 28, 17:53)
O gal kuri valetes veida su rugstimi,ar buvo koks rezultatas g.gif

As valausi gliukolio rugstele.labai patenkinta,pagaliau mano svajone pradejo pildytis tureti svaria,lygia,grazia oda.jau spuogus visai isgydziau.dabar gydau demeles ir randelius.mano kosmetologe jau sustaciusi pagal mano odos gijima gydymo kurso kremus,kai isnaudoju niekada neskiria to pacio ,nebent dar jo reiktu pakartotinai. thumbup.gif
Atsakyti
na as jau puse darbo padariau,spuogus issinaikinau.ir tik rugsciu pagalba,jau niekas kitas nepadejo.o dabar demeles ir randelius stengiuosi isnaikinti kurie nuo vaikystes arimo liko.kai pati spaudziausi.o kai kosmetologe man spaude tai nei randu nei duobuciu neliko. smile.gif dabar man po kiekvieno apsilankymo vis mazesni randai ir demeles nyksta.jauciuos labai gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.strazdaite @ 2009 12 29, 00:08)
na tavo pazystamui galejo buti spuogai su rimtu uzkretimu,kai jau duobe ispuliuoja,kai juos isvalo ir lieka duobe,randas.tai jau geriau duobe nei ukresti puliai duobute uzpilde. rolleyes.gif

Na tas tai taip.. doh.gif unsure.gif fui 4u.gif kaip tu cia parasei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 28, 21:29)
as vienu metu tepiau ant spuogeliom, dabar tai nebent i kauke palasinu smile.gif

ačiū, turėsiu omeny smile.gif
QUOTE(kristina.strazdaite @ 2009 12 28, 23:08)

arbatmedzio yra vaistinese,tik ne visiem jis tinka,as jam alergiska,mane isberia smulkio puslelem,o jau tada tai vargstu,taip vargstu kol ta alergija isgydau.dabar nebenaudoju jo,jis dezinfekuoja,pridegina ir tiek

nesu i r aš bandžiusi, bet gal reikėtų pamėgint padegint tuos spuogelius
Atsakyti
Sveikutes.Sakykit,ar buvo kuriainaudojanciai biodermos kremuka akn,kad jis netiktu?nesuprantu,mane tiek varo giluminiais spuogais,kad baisu. doh.gif Visa ta laika naudoji si krema,sakau gal netinka jis man?Kaip tik baigiasi jau,tai sakau gal galit parekomenduoti koki gera kremuka veidui? g.gif
Atsakyti
As valausi gliukolio rugstele.labai patenkinta,pagaliau mano svajone pradejo pildytis tureti svaria,lygia,grazia oda.jau spuogus visai isgydziau.dabar gydau demeles ir randelius.mano kosmetologe jau sustaciusi pagal mano odos gijima gydymo kurso kremus,kai isnaudoju niekada neskiria to pacio ,nebent dar jo reiktu pakartotinai. thumbup.gif

O kur ir pas ką taip efektyviai valaisi?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2009 12 28, 11:53)
o ar ji 100% perkat?nes tbs man atrodo jis ne 100%  g.gif

Iš Tbs neperku, perku vaistinėje Australian body care firmos ax.gif Šios firmos yra ir pieštukas spuogams, bet man geriausias ''pure tree tee oil''
Atsakyti
[quote=sprinza,2009 12 29, 14:18]

o kas kiek laiko eini i proceduras,as siandien ir susiskambinau su kosmetike tai po nauju bandysiu kursa.Sako kad max reikia 10kartu,ir i savaite 1karta.Kaip jus atrodote po proceduru,nes kaip kalbejom tai sake kad negraziai verysad.gif lupasi odele,sasu buna.Bet ko nepadarysi del grozio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2009 12 29, 15:11)
o kas kiek laiko eini i proceduras,as siandien ir susiskambinau su kosmetike tai po nauju bandysiu kursa.Sako kad max reikia 10kartu,ir i savaite 1karta.Kaip jus atrodote po proceduru,nes kaip kalbejom tai sake kad negraziai verysad.gif lupasi odele,sasu buna.Bet ko nepadarysi del grozio 4u.gif

Man nė karto po rūgštinio valymo oda nesilupo. Nors žinojau, kad teoriškai taip gali būti. Taip kad tokio valymo jokiu būdu nerekomenduotina daryti prieš svarbius renginius.
Gal dar priklauso nuo to, ar kosmetologė teisingai įvertina odos būklę ir parenka tinkamą rūgšties procentą mastau.gif
Beje aš valydavausi maždaug kartą į mėnesį-pusantro. Man taip kosmetologė rekomendavo. Esu skaičiusi, kad kitos skiria valymų kursą dažnesniu intervalu.
Na ir naudojau atitinkamai kosmetiką su PHA (AHA atomaina) rūgštimis, kas, matomai, palaikė odos gyjimą.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 12 29, 13:11)
Sveikutes.Sakykit,ar buvo kuriainaudojanciai biodermos kremuka akn,kad jis netiktu?nesuprantu,mane tiek varo giluminiais spuogais,kad  baisu. doh.gif Visa ta laika naudoji si krema,sakau gal netinka jis man?Kaip tik baigiasi jau,tai sakau gal galit parekomenduoti koki gera kremuka veidui? g.gif

Man asmeniškai garnier geras pure A smile.gif
Kremas-gelis tai su rūgštim, cinku ir siera malyg, geras labai, matiškumą suteikia, ir gerai drėkina ko man paprastai nebūna su kremais, suteikiančiais matinį atspalvį thumbup.gif Jau baiginėju jį, bet kada tikrai pirksiu dar, kai kokia akcija bus ax.gif
O nakčiai gelis yra tai labai gerai apdžiovina spuogelius visokius, panaikina inkštirus, bet sausina, todėl kiekvieną naktį jo negaliu naudot
Atsakyti