Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(lolitux @ 2009 12 23, 22:35)
tai va aš irgi nesu girdėjus, kad būtų gera dermatologė, nes šeimos gydytoja man sakė, jog odos dispanceryje tai jos nieko gero, nebent eiti privačiai į senojo bokšto kliniką, atrodo taip vadinasi g.gif

hm g.gif na aš ir privačiai eičiau, jei žinočiau gerą dermatologę g.gif

QUOTE(purpurinė @ 2009 12 27, 15:36)
buvau pas Valerijono vaistines dermatologę.. Žinoma prirašė viastų ir vitaminu ir tepalų galybę, kuriam laikui padejo tikrai, bet visiškai neišnaikino. Ir šiaip gydytoja man pasirodė gruboka, atmestinai apžiūri, tik išrašo tepalų ir nusiunčia pirkt.. ax.gif

buvau ir aš pas ją kelis kartus. Nepatiko ir man jos atmestinumas, bet negaliu skųstis, nes kiekvienąsyk jos išrašytos priemonės nemažai padėjo. g.gif

Šeip dar ką pastebėjau, kad maistas man nebe tokią didelę įtaką daro spuogų atsiradimui. Visą savaitę kasdien valgiau visokias nesamones,o naujų spuogelių tik dviejų sulaukiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 27, 19:02)
Taip, del to sutinku  4u.gif bet pvz pazystamui nu tikrai gera kosmetologe spaude, bet liko baisus randai.. nzn gal ten spuogai buvo kokie ypatingi..  unsure.gif na kaip bebutu, bet as asmeniskai nebuvau ir neisiu, kol kas pati susitvarkau  4u.gif nors pvz poras tai reiktu kazkaip pavalyt  doh.gif

Matyt dar nera taip blogai,kad reiktu eiti valytis veido.Dabar ir pas mane puse bedos todel valausi i metus gal 4kartus.O kai buvo baisi padetis tai vienintelis veido valymas padejo,nors randeliu ir liko.Daugiau niekas nepadejo.O jeigu spuogo neisspaudziu ,o su priemonemis ji sustabdau(ar kaip cia pavadinti) tai lieka toks guzas.Kiekvienam savo pasirinkimas,juk visos norim buti grazios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2009 12 27, 23:04)
Kiekvienam savo pasirinkimas,juk visos norim buti grazios 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2009 12 27, 15:36)
buvau pas Valerijono vaistines dermatologę.. Žinoma prirašė viastų ir vitaminu ir tepalų galybę, kuriam laikui padejo tikrai, bet visiškai neišnaikino. Ir šiaip gydytoja man pasirodė gruboka, atmestinai apžiūri, tik išrašo tepalų ir nusiunčia pirkt.. ax.gif

tai va tokios tai nepatinka, kad nori tik vaistus prastumti sad.gif((

o iš kur gauti to arbatmedžio aliejaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lolitux @ 2009 12 28, 00:40)
tai va tokios tai nepatinka, kad nori tik vaistus prastumti sad.gif((

Vaistinėje visada perku, yra ir The body Shop parduotuvėje, tačiau jis brangesnis ir nepastebėjau, kad būtų geresnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 28, 00:32)
Vaistinėje visada perku, yra ir The body Shop parduotuvėje, tačiau jis brangesnis ir nepastebėjau, kad būtų geresnis  ax.gif

o ar ji 100% perkat?nes tbs man atrodo jis ne 100% g.gif
Atsakyti

Maximoj yra nebrangus, buteliukas 7,99 Lt, lietuviškas, rašo, kad natūralus ax.gif
Atsakyti

Seip as galvoju, kad geriausia is vaistines toki dalyka pirkt, nes Oriflame, Avon, TBS ir t.t nemanau kad 100% naturalus butu..
Atsakyti
as vaistineje perku, abc berots vadinasi, rudas toks buteliukas.
Atsakyti
O gal kuri valetes veida su rugstimi,ar buvo koks rezultatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2009 12 28, 17:53)
O gal kuri valetes veida su rugstimi,ar buvo koks rezultatas g.gif

kelis puslapius atgal tikrai yra daug apie valymą rūgštimis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 28, 00:32)
Vaistinėje visada perku, yra ir The body Shop parduotuvėje, tačiau jis brangesnis ir nepastebėjau, kad būtų geresnis  ax.gif

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 28, 12:47)
Maximoj yra nebrangus, buteliukas 7,99 Lt, lietuviškas, rašo, kad natūralus  ax.gif

labai ačiū, reikės pasidomėti, o sakykit kaip jį naudoti?
Atsakyti