Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Jei kuri naudojate aknecolor, gali perleisti savo, sunaudota apie trecdalis.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 22, 00:37)
Na as nesveiciu, kai spuogeliu yra, tik tada, kai lygus veidas buna  rolleyes.gif

man lygus nebudavo iki tol kol nustojau sveisti.... o dabar su Clinique serija anti blemisch veidas isvis akivaizdziai pasitaise bigsmile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 24, 00:11)
Jei kuri naudojate aknecolor, gali perleisti savo, sunaudota apie trecdalis.

o kodel jau perleidi????
as anksciau ja kokius 2metus naudojau, bet vat neatsimenu ar ji kemsa poras ar ne??? nors jauciu kad kemsa g.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2009 12 24, 14:06)

o kodel jau perleidi????
as anksciau ja kokius 2metus naudojau, bet vat neatsimenu ar ji kemsa poras ar ne??? nors jauciu kad kemsa  g.gif

Man ji ziema per tamsi, naudoju paprasta nivea pudra.. O iki vasaros nezinau ar verta laikyti.. Del poru kimsimo nesu pastebejusi, kad kimstu, nezinau net..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 23, 23:53)
O cia roziu vanduo? Ne levandu actas?  blush2.gif

tiksliai doh.gif nusisnekejau lotuliukas.gif sorry biggrin.gif
Atsakyti
O as atradau stebukla, apie kuri buvau girdejus jau n kartu bet tik dabar pabandziau lotuliukas.gif doh.gif bet aisku cia trb tik pavieniams spuogeliams tinka, nes jei daugiau tai ka as zn.. zodziu antra diena tepu su arbatmedzio aliejum, bet jauciu ne 100% skiestas kazkuom.. apgydo gerai spuogus, grazeja akyse, bet tepsiu ilgai ir nuobodziai kol dings doh.gif
Atsakyti
Aš irgi arbatmedžio aliejų naudoju, plius geriu cinko papildus. dar vienas svarbus dalykas - reguliariai nueiti ir išsivalyti odą pas kosmetologę. Tikrai netikėjau tuo, bet ji jau esamus spuogus išspaudo, poras taip pat tiek mechaniškai (kur įmanoma), tiek chemiškai išvalo. Iki tol kokias priemones benaudojau - niekas nepadėjo, nes oda pati nuo savęs užsikrėsdavo kažkur giliai, kur jokios priemonės net nepasiekia. O kai ji išvalyta, tai naudojant paprastus antiseptikus (kaip arbatmedžio aliejus ar medetkų tinktūra) oda lieka graži. Na, o cinką geriu, nes jis mažina uždegimus ir skatina gijimus, o su maistu jo pasirodo ne taip lengva gauti...
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 27, 14:06)
O as atradau stebukla, apie kuri buvau girdejus jau n kartu bet tik dabar pabandziau  lotuliukas.gif  doh.gif bet aisku cia trb tik pavieniams spuogeliams tinka, nes jei daugiau tai ka as zn.. zodziu antra diena tepu su arbatmedzio aliejum, bet jauciu ne 100% skiestas kazkuom.. apgydo gerai spuogus, grazeja akyse, bet tepsiu ilgai ir nuobodziai kol dings  doh.gif

turiu ir as, bet nezinau ar tikrai jau kazkas ypatingo nuo jo..
-------------
laukiu greiciau vizito pas odos gydytoja, veidas visa idealus, nei vieno spuogelio, bet kakla vistiek paberia, gal kazko stipresnio reikia doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 27, 15:39)
turiu ir as, bet nezinau ar tikrai jau kazkas ypatingo nuo jo..

Nu man jis 100k geriau uz Acnofan pvz.. 4u.gif man jis taip nepadejo unsure.gif pas mane spuogai tik ant smakro ir niekaip neissigydau jau nzn kiek.. vienas uzgija kitas isdygsta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Balta balta @ 2009 12 27, 14:10)
Aš irgi arbatmedžio aliejų naudoju, plius geriu cinko papildus. dar vienas svarbus dalykas - reguliariai nueiti ir išsivalyti odą pas kosmetologę.

As tai net nenoriu pradet spaudaliot.. turiu daug gyvu pvz kur tikrai nekaip atrodo po tu spaudaliojimu.. unsure.gif ir jei jau pradesi tai ir reiks.. aisku jei visas veidas spuogais ir nieks nepadeda ir jei poros is tolo kaip pipirai sviecia tai gal.. bet kai tik kazkur nedaug tu spuogu tai nemanau kad butinas tas valymas.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 27 gruodžio 2009 - 14:44
QUOTE(lolitux @ 2009 12 23, 17:36)
tai gal kas gali patarti kur kreiptis šiauliuose?

buvau pas Valerijono vaistines dermatologę.. Žinoma prirašė viastų ir vitaminu ir tepalų galybę, kuriam laikui padejo tikrai, bet visiškai neišnaikino. Ir šiaip gydytoja man pasirodė gruboka, atmestinai apžiūri, tik išrašo tepalų ir nusiunčia pirkt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 27, 14:46)
As tai net nenoriu pradet spaudaliot.. turiu daug gyvu pvz kur tikrai nekaip atrodo po tu spaudaliojimu..  unsure.gif ir jei jau pradesi tai ir reiks.. aisku jei visas veidas spuogais ir nieks nepadeda ir jei poros is tolo kaip pipirai sviecia tai gal.. bet kai tik kazkur nedaug tu spuogu tai nemanau kad butinas tas valymas..  unsure.gif

Na iš karto po spaudaliojimo niekas gražiai neatrodo. Bet profesionali kosmetologė tikrai nepadarys blogiau. Aišku, jei žmogus pats spaudžiasi, tai pakenkti net labai gali.
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2009 12 27, 18:16)
Na iš karto po spaudaliojimo niekas gražiai neatrodo. Bet profesionali kosmetologė tikrai nepadarys blogiau. Aišku, jei žmogus pats spaudžiasi, tai pakenkti net labai gali.

Taip, del to sutinku 4u.gif bet pvz pazystamui nu tikrai gera kosmetologe spaude, bet liko baisus randai.. nzn gal ten spuogai buvo kokie ypatingi.. unsure.gif na kaip bebutu, bet as asmeniskai nebuvau ir neisiu, kol kas pati susitvarkau 4u.gif nors pvz poras tai reiktu kazkaip pavalyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 27, 20:02)
Taip, del to sutinku  4u.gif bet pvz pazystamui nu tikrai gera kosmetologe spaude, bet liko baisus randai.. nzn gal ten spuogai buvo kokie ypatingi..  unsure.gif na kaip bebutu, bet as asmeniskai nebuvau ir neisiu, kol kas pati susitvarkau  4u.gif nors pvz poras tai reiktu kazkaip pavalyt  doh.gif

Kazkada,kai tikrai ant veido daug buvo spuogu,buvau 1 karta pas dermatologe mechaniniam valymui,tai ka as zinau,tam kartui gal ir siek tiek sumazejo,dar kai buvo israsiusi kazkokius dvejus gaminamus vaistus,tik dabar nelabai pamenu kokius,bet po kiek laiko-vel tas pats,nes dar ir kai tie gaminami baigesi,ju vel nebepirkau,nors gal reikejo,nes neblogi buvo,tikrai kazkiek gelbejo... g.gif
Atsakyti