Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(kristina.strazdaite @ 2009 12 20, 23:35)
is dalies teisi kosmetologe,netinka pylingas su grudeliais kuri reikia trinti,visokie ten garnier.kai trini per spuogus logiska ,kad dar daugiau atsiras,nes pasesi po visa veida.taigi spuoguotai odai yra specialus uztepamas pylingas be jokio trynimo,palaikai 15 min .ir nuvalai.apdziovina spuogelius.medetkos ne visiem tinka,man netinka,tokia alergija turiu nuo ju,isberia plemais.taip ,kad su veidu labai reikia zinoti ka ant jo galima tepti.

Papildyta:
tai ne pas odos,o pas kosmetologe.odos gyditojai gydo jau rimtus odos susirgimus,jie vaistus skiria,o kosmetologai konsultuoja pagal odos tipa kas tinka ,koks pilingas,kremas,valymo tonikas ir t.t.as kai pradejau lankytis tai pradzioj spuogus isvalem,tai vienas kremas buvo,kuris gyde,po tokitas kremas su deguonimi atstate odos norma,po to demes naikinti kitas kremas,db.sake C koncentrata slakam isvalyti,daug darbo ir palaipsniui,net malonu dabarkai i save ziuriu. smile.gif

Mano dukrai labai spoguotas veidas ir prisiklausėm reklamų tai naudojom pilingus, tonikus verysad.gif Vistik mdabar jūsų pasiskaičius nusprendžiau nuvest pas kosmetologę, kol atotogos ir yra daugiau laisvo laiko ax.gif
Gal galit patart kur Klaipėdoje rast gerą kosmetologą g.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 22, 23:40)
Mano dukrai labai spoguotas veidas ir prisiklausėm reklamų tai naudojom pilingus, tonikus verysad.gif Vistik mdabar jūsų pasiskaičius nusprendžiau nuvest pas kosmetologę, kol atotogos ir yra daugiau laisvo laiko ax.gif
Gal galit patart kur Klaipėdoje rast gerą kosmetologą g.gif

Nuoširdžiai patariu 4u.gif
Veskit savo dukrą ne pas kosmetologę, o pas dermatologę. Nereikės mokėti pinigų, nekiš jums reklamuojamų produktų (kaip dažnai daro kosmetologės, kurios dirba su tam tikra linija) išrašys tirpaliukų, kuriuos padarys vaistinėje, gal dar procedūrų su kvarco lempa, jei tai puaugliški spuogai.
Dermatologijos klinika yra netoli Klaipėdos viešbučio, siuntimo iš šeimos gydytojos nereikės. Ateisit į registratūrą, jums išrašys naują kortelę, jei ten niekada nebuvote ir užrašys pirmam apsilankymui pas daktarę.
Jūs mokate mokesčius ir turite teisę naudotis šiomis paslaugomis, o, kad gydytojas dermatologas geriau už kosmetologus manau ginčytis neverta.
Atsakyti
Bet ten odos dispanceryje irgi reikia zinoti pas kokia gydytoja eiti... As buvau, bet man nieko nepadejo... Israse antibiotiku, po to proceduru, bet naudos maza buvo...tada nukreipe i Lorna veido valymo rugstimis, nes poliklinika nebeturejo daugiau ka pasiulyti...
Sekmes jums! Saunuole mamyte wink.gif
Atsakyti
tai gal kas gali patarti kur kreiptis šiauliuose?
Atsakyti
Dabar kaip tik maciau uzveze i Litfarma Dermacos firmos produktu veidui,gal kuri naudojat?Mane labiausiai domintu linija nuo spuogu ir nuo pigmentiniu demiu,visokiu demeliu su AHA rugstim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lolitux @ 2009 12 23, 17:36)
tai gal kas gali patarti kur kreiptis šiauliuose?

aha, man irgi būtų aktualu g.gif Bet, kad nesau girdėjus gerų atiliepimų apie kokią dermatologę g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 12 23, 21:32)
Dabar kaip tik maciau uzveze i Litfarma Dermacos firmos produktu veidui,gal kuri naudojat?Mane labiausiai domintu linija nuo spuogu ir nuo pigmentiniu demiu,visokiu demeliu su AHA rugstim rolleyes.gif

Apie šią liniją nuo spuogų paskaityt gali čia, angliškai smile.gif
sudominai šiaip, negirdėta firma, kažin kaip kokybė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 23, 22:57)
Apie šią liniją nuo spuogų paskaityt gali čia, angliškai  smile.gif
sudominai šiaip, negirdėta firma, kažin kaip kokybė  g.gif

Del kokybes tai jau nezinau... g.gif Siaip kainos apie 20-30Lt. Mane labiausiai domintu serumas su AHA nuo visokiu demeliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 12 23, 20:49)
aha, man irgi būtų aktualu g.gif  Bet, kad nesau girdėjus gerų atiliepimų apie kokią dermatologę g.gif

tai va aš irgi nesu girdėjus, kad būtų gera dermatologė, nes šeimos gydytoja man sakė, jog odos dispanceryje tai jos nieko gero, nebent eiti privačiai į senojo bokšto kliniką, atrodo taip vadinasi g.gif
Atsakyti
Gal kuri vietoje toniko naudojate roziu vandeni? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 23 gruodžio 2009 - 23:15
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 23, 23:14)
Gal kuri vietoje toniko naudojate roziu vandeni?  rolleyes.gif

jei is Loccitane, tai as sunaudojau ta metalini buteliuka su alyvine etikete, bet nusausino oda ir viskas, jokio rezultato nedave, nors tepiau tik spuogelius, nevaliau viso veido
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 12 24, 00:48)
jei is Loccitane, tai as sunaudojau ta metalini buteliuka su alyvine etikete, bet nusausino oda ir viskas, jokio rezultato nedave, nors tepiau tik spuogelius, nevaliau viso veido

O cia roziu vanduo? Ne levandu actas? blush2.gif
Atsakyti