Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

sveikos!

o as zinokit, neseniai nusipirkau lamarin krema ir ka galiu pasakyt, visai liuks, kaip gydo oda thumbup.gif . Aisku, is pradziu siek tiek bijojau pitrkt, nes kaina ne tokia jau ir maza, bet labai rekomendavo ir sake, kad tikrai pades, tai ir surizikavau! Ir dabar visai nesigailiu, kad nusipirkau! 4u.gif Jums irgi mielos mamytes siulau! smile.gif Drauge ypac sake, kad pas juos dabar dideles nuolaidos, tai tikriausiai ir kaina dabar labiau ikandoma. ax.gif
Atsakyti
is dalies teisi kosmetologe,netinka pylingas su grudeliais kuri reikia trinti,visokie ten garnier.kai trini per spuogus logiska ,kad dar daugiau atsiras,nes pasesi po visa veida.taigi spuoguotai odai yra specialus uztepamas pylingas be jokio trynimo,palaikai 15 min .ir nuvalai.apdziovina spuogelius.medetkos ne visiem tinka,man netinka,tokia alergija turiu nuo ju,isberia plemais.taip ,kad su veidu labai reikia zinoti ka ant jo galima tepti.

Papildyta:
tai ne pas odos,o pas kosmetologe.odos gyditojai gydo jau rimtus odos susirgimus,jie vaistus skiria,o kosmetologai konsultuoja pagal odos tipa kas tinka ,koks pilingas,kremas,valymo tonikas ir t.t.as kai pradejau lankytis tai pradzioj spuogus isvalem,tai vienas kremas buvo,kuris gyde,po tokitas kremas su deguonimi atstate odos norma,po to demes naikinti kitas kremas,db.sake C koncentrata slakam isvalyti,daug darbo ir palaipsniui,net malonu dabarkai i save ziuriu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 20, 21:56)
Hmm, reikes nuejus pas odos gydytoja paklausti kaip cia del pylingu yra, retkarciai tai man patinka pasidaryti  g.gif

apie tai daug kur skaiciau, ir kai nuejau nusipirkti Clinique scrub'o, tai konsultate irgi nepatare jo naudoti del tos pacios priezasties, o as irgi megdavau pasisveisti doh.gif
anksciau irgi medeetku arbatos nuoviru skalaudavau veiduka, vaizdas gerejo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 20 gruodžio 2009 - 23:04
sveikutės, o gal kas bandėt "ZARAQA" priemones? nes aš planuoju pirkti visą rinkinuką problematiškai odai. turiu draugę kosmetologę, kuri nebrangiai gauna šios produkcijos ir man ją rekomendavo, tai nekantrauju išbandyti smile.gif sakė su ja dirba profesionalūs kosmetikos salonai. o gal kuri jau bandėt ir galit pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
QUOTE(kristina.strazdaite @ 2009 12 20, 23:35)
is dalies teisi kosmetologe,netinka pylingas su grudeliais kuri reikia trinti,visokie ten garnier.kai trini per spuogus logiska ,kad dar daugiau atsiras,nes pasesi po visa veida.taigi spuoguotai odai yra specialus uztepamas pylingas be jokio trynimo,palaikai 15 min .ir nuvalai.

Taip, būtent tik tokį man ir patarė.
Atsakyti
Visvien negalima taip tiksliai pasakyt, kad kažkas odai tinka, o kaž kas - ne. Viena kosmetologė sakė vieną,kita kitą. Aišku, kad visų oda skirtinga ir su kosmetologų bei dermatologų pagalba viskas gali vykti daug greičiau, bet manau yra ne vienas atvejis, kai be deidelės profesionalų pagalbos žmonės puikiai tvarkosi su savo oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2009 12 21, 00:03)
apie tai daug kur skaiciau, ir kai nuejau nusipirkti Clinique scrub'o, tai konsultate irgi nepatare jo naudoti del tos pacios priezasties, o as irgi megdavau pasisveisti  doh.gif 

Na as nesveiciu, kai spuogeliu yra, tik tada, kai lygus veidas buna rolleyes.gif
Atsakyti
o aš šveisdavau, kol barti negavau nuo kosmetologės blush2.gif
Atsakyti
As ir ir noriu padalinti savo patirtimi, mane taip pat vargina spuogai, ju dabar nebeturiu tik gydytojos deka, viena kart tariau sau gna cia paciai kovoti ir visokiem tepalam ir kremam pinigus metyt blink.gif nuejaus pas odos gydytoja ji apziurejo oda ir pasake kad turiu baisu veido uzkretima ir tie spuogai del to dyksta, taigi prasidejo gydymo kursas, jau apie puse metu gydausi, nepadejo man nei antibiotikai juos geriau per si laika apie 3 men, nei kontracentines, nei forume isgirtas levometacino tirpalasnei DUAC tepalas, dabar gydytoja man israse suplaktine su kamparu ir siera, tai veido oda dabar thumbup.gif negaliu vis atsidziaugti smile.gif

o del pilingu tai jie nera blogai, bet kai darotes pacios nezinodamos del ko beria padarot sau meskos paslaugos, mano atveju kadangi buvo uzkretimas ta darydama pilinga uzkretima pernesdavau is vienos vietos i kita...

beja ejau ne pas privatu gydytoja, man gydymas nieko nekainavo, aisku tik vaistai mirksiukas.gif rezultatas akivaizdus, o maniau niekada jau neturesiu grazios odos wub.gif nepatingekit ir nueikit pas odos gydytoja ir galesit dziaugtis grazia oda thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

beja ejau ne pas privatu gydytoja, man gydymas nieko nekainavo, aisku tik vaistai mirksiukas.gif rezultatas akivaizdus, o maniau niekada jau neturesiu grazios odos wub.gif nepatingekit ir nueikit pas odos gydytoja ir galesit dziaugtis grazia oda thumbup.gif wub.gif
[/quote]

Noriu paklaust pas kokia gydytoja ejai?
Atsakyti
bent jau Šiauliuose, kiek žinau tai nėra gerų odos gydytojų, nebent privačiai.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingri07 @ 2009 12 22, 15:44)

Kokiame mieste? rolleyes.gif
smagu, kad padejo smile.gif man apsilankymas pas odos gydytoja irgi sekmingas, tvarkosi veidukas smile.gif
Atsakyti