Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

O as va pasigirsiu (tfu tfu tfu), kad susitvarke man kaklas, tik va po tu spuogu liko dar demeliu pilna ant jo doh.gif hal tie natibiotikai suveike, nors dar liko dviems savaitems gerti beveik..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 17, 23:06)
O as va pasigirsiu (tfu tfu tfu), kad susitvarke man kaklas, tik va po tu spuogu liko dar demeliu pilna ant jo  doh.gif  hal tie natibiotikai suveike, nors dar liko dviems savaitems gerti beveik..

Sveiki,o kokius antibiotikus geriat?Ar cia visoms israso vienos rusies,ar skirtingus?Kaip vadinasi? g.gif Mano veidas dabar toks baisus,kad neduok Dieve,be makiazo eiti i zmones jau neimanoma.Jau ir vyras sako nu tave ir isbere verysad.gif Neisivaizduoju kas cia pasidare seniau paberdavo ir dingdavo tie spuogai,o dabar varo istisai
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 12 19, 11:02)
Sveiki,o kokius antibiotikus geriat?Ar cia visoms israso vienos rusies,ar skirtingus?Kaip vadinasi? g.gif Mano veidas dabar toks baisus,kad neduok Dieve,be makiazo eiti i zmones jau neimanoma.Jau ir vyras sako nu tave ir isbere verysad.gif Neisivaizduoju kas cia pasidare seniau paberdavo ir dingdavo tie spuogai,o dabar varo istisai

Man israse Azitrox (2 pakuotes, tai sumokejau virs 70 lt doh.gif uz 6 tabletes)
Ir geriau 3 dienas po viena tablete ir tada dar 3 savaites po viena tablete i savaite... Tai va jau sekmadieniui liko paskutine tablete..
Na ir losjonus 2 naudoju su levomicetinu..
Po Nauju metu uzsirasinesiu pas gydytoja rodytis, nors pati matau, kad bukle gereja, nes tikrai jau buvo tragiska g.gif
Atsakyti
aš tai džiaugiuos gana gražia savo oda smile.gif spuogelis tik vienas, aišku dėmelių nemažai. Bet manau taip yra todel,kad geriu kontraceptines. Bet gert liko tik 3 tabletes, būsiu gėrus mėnesį. Nustojus nežinau ko tikėtis g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 15, 22:46)
Kur čia taip garsiai reklamuoja? biggrin.gif

na, mane jau keletą metų iš eilės kosmetologė agitavo visom keturiom. vienu žodžiu, keli kartai ir visas bėdas išspręs...bet neišsprendė schmoll.gif tiesiog eilinį kartą įsitikinau, kad stebuklų nebūna verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(diamondness @ 2009 12 16, 22:20)
O ka duotu veidui,jei kas vakara pries eidama miegoti vatos gabaleli pamirkyciau stiprioje ramuneliu arbatoje ir istepciau veida? Kazkaip toks dalykas atejo i galva,zinau,kad ramuneles neblogai veidui... biggrin.gif Gal kuri esat toki dalyka bandziusios? ax.gif

blogiau nuo to tikrai nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orile @ 2009 12 19, 21:33)
blogiau nuo to tikrai nebus  mirksiukas.gif

O geriau? biggrin.gif Vis pritingiu as kazkaip pradet terliotis su ta arbata,tai ir nukelineju,dar pagalvoju,kad gal vistiek nieko neduos blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 12 19, 19:02)
aš tai džiaugiuos gana gražia savo oda smile.gif spuogelis tik vienas, aišku dėmelių nemažai. Bet manau taip yra todel,kad geriu kontraceptines. Bet gert liko tik 3 tabletes, būsiu  gėrus mėnesį. Nustojus nežinau ko tikėtis g.gif  unsure.gif

Tai isvis mesi gerti po menesio ar kaip? Ar bijai 7 dienu pertraukos?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 19, 21:29)
Tai isvis mesi gerti po menesio ar kaip? Ar bijai 7 dienu pertraukos?

Na man tik mėnesį išrašė gert,anksčiau negėriau, o ir dabar nenorėjau. Bet dėl sveikatos problemų reikia mėnesį pagert. Tai prisiskaičiau istorijų, kad metus pablogėja situacija daugumai . Tai ir bijau, to, kas gali būt g.gif Nors gal pavartojus trumpą laiką nebus labai blogai unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 12 20, 00:28)
Na man tik mėnesį išrašė gert,anksčiau negėriau, o ir dabar nenorėjau. Bet dėl sveikatos problemų reikia mėnesį pagert. Tai prisiskaičiau istorijų, kad metus pablogėja situacija daugumai . Tai ir bijau, to, kas gali būt  g.gif  Nors gal pavartojus trumpą laiką nebus labai blogai  unsure.gif  g.gif

Na siaip pablogeja, bet gal kai menesi gerta, nieko nebus dar g.gif
Atsakyti
yra depigment kremas,gaunu pas savo kosmetologe,sulygina veido oda,kazkaip panaikina demes,plemus raudonus.
Papildyta:
siulyciau Biodrogos isbandyti tonika ir krema problematiskai odai.

Papildyta:
Na verkit neverkusios,bet patys tie spuogai tai neissoks is tos odos ir nenubegs,kai tai supratau,tai baigiu ir ta bruda is odos issikrapstyt ir namuose po valymu kruopsciai priziuriu,tikrai bijau naudot belika kas ka panaudojo ir parase.taigi visu odos skirtingos,kas vienai tiko kitai tik pakenkt gali.valausi pas kosmetologe ir gydausi,dabar gal tik vienas kitas skaudus iskyla,o ka iskenciau anksciau kol nesivaliau ir nesigydziau,puliai,duobes,demes.
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2009 12 17, 23:05)
paskui sumasciau pylinga pasidaryt-vel kai uzpuole spuogai
grauziau nagus kad jie pylingo emesi:))))))
tai kaip nuo pradziu teko pora men laukti, kol spuogu apmazes.......

Man kosmetologė irgi sakė, kad pylingas tik odą gadina, veidui pylingas apskritai reikalingas tik išskirtiniais atvejais, o spuoguotą odą tik dar labiau pažeidžia.
Dabar nebepylinguoju, valau medektų tinktūra ir keliskart per dieną drėkinu kremu jautriai odai. Tikrai padeda.
Atsakyti
QUOTE(kristina.strazdaite @ 2009 12 20, 22:10)

Na verkit neverkusios,bet patys tie spuogai  tai neissoks is tos odos ir nenubegs,kai tai supratau,tai baigiu ir ta bruda is odos issikrapstyt

O ar cia kazkuri sedi verkia ir nieko nedaro? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 12 20, 22:52)
Man kosmetologė irgi sakė, kad pylingas tik odą gadina, veidui pylingas apskritai reikalingas tik išskirtiniais atvejais, o spuoguotą odą tik dar labiau pažeidžia.
Dabar nebepylinguoju, valau medektų tinktūra ir keliskart per dieną drėkinu kremu jautriai odai. Tikrai padeda.

Hmm, reikes nuejus pas odos gydytoja paklausti kaip cia del pylingu yra, retkarciai tai man patinka pasidaryti g.gif
Atsakyti