Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(aurytea @ 2009 12 15, 18:09)
Ir kokia gi? Gal pati ji ir paltina? biggrin.gif

Tai aišku biggrin.gif
Atsakyti
Spuogų jau senokai neturiu, bet tai ne kokios nors kosmetikos nuopelnas, o kasmėnesinio vaikščiojimo pas kosmetologę veido valymams. tik vat niekaip negaliu išnaikinti inkštirų ir nuo jų likusių porų duobučių. Beje taip garsiai reklamuojamas TCA pilingas taip pat ne ką tepadėjo. O po jo per savaitę po negyvu odos sluoksniu susidarė toks kiekis inkštirų, kad gyvenime tiek nesu mačiusi bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(orile @ 2009 12 15, 21:53)
Spuogų jau senokai neturiu, bet tai ne kokios nors kosmetikos nuopelnas, o kasmėnesinio vaikščiojimo pas kosmetologę veido valymams. tik vat niekaip negaliu išnaikinti inkštirų ir nuo jų likusių porų duobučių. Beje taip garsiai reklamuojamas TCA pilingas taip pat ne ką tepadėjo. O po jo per savaitę po negyvu odos sluoksniu susidarė toks kiekis inkštirų, kad gyvenime tiek nesu mačiusi  bijau.gif

Kur čia taip garsiai reklamuoja? biggrin.gif
Atsakyti
O ka duotu veidui,jei kas vakara pries eidama miegoti vatos gabaleli pamirkyciau stiprioje ramuneliu arbatoje ir istepciau veida? Kazkaip toks dalykas atejo i galva,zinau,kad ramuneles neblogai veidui... biggrin.gif Gal kuri esat toki dalyka bandziusios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 12 16, 22:20)
O ka duotu veidui,jei kas vakara pries eidama miegoti vatos gabaleli pamirkyciau stiprioje ramuneliu arbatoje ir istepciau veida? Kazkaip toks dalykas atejo i galva,zinau,kad ramuneles neblogai veidui... biggrin.gif Gal kuri esat toki dalyka bandziusios? ax.gif

Tai pabandyk, blogiau nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 16, 23:13)
Tai pabandyk, blogiau nebus smile.gif

As kartais naudoju medetku nuorodu ledukus. Tiesiog pasidariau stipru nuovira, ir ji uzsaldziau leduku formelese. KAi netingiu, ryta vakara nuprausta veida juo dar pavedžioju. Kad būtų blogiau, nepastebiu, o vis tiek kažkas gero turbūt lieka odai. Su vata nevalau, nes daug gėrio lieka vatoje, o man gi gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 12 16, 22:20)

as sitaip issiaiskinau, kad esu alergiska ramunelems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabuze @ 2009 12 16, 23:27)
As kartais naudoju medetku nuorodu ledukus. Tiesiog pasidariau stipru nuovira, ir ji uzsaldziau leduku formelese. KAi netingiu, ryta vakara nuprausta veida juo dar pavedžioju. Kad būtų blogiau, nepastebiu, o vis tiek kažkas gero turbūt lieka odai. Su vata nevalau, nes daug gėrio lieka vatoje, o man gi gaila smile.gif

Su ledukais geriau nerizikuoti toms, kuriu kapiliarai arti odos pavirsiaus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 17 gruodžio 2009 - 01:29
as tai nusisausiu su tais spuogais, bliamba.....
Jau niekas nebepadeda:
buvau pas dermatologe - prirase antibiotiku - laikinai praejo,bet po to vel tas pats...
buvau pas kosmetologe - dare valyma, padejo keliem menesiams, o po to atsirado keturis kartus daugiau spuogu ir tose vietose kur niekad gyvenime nebudavo..
geriau alaus mieliu tabletes - labai padejo, tik padariau pertrauka ir vel isbere baisiausiai ir kas svarbiausia nebegyja..
bandziau prausiklius, valiklius, kaukes - nepadeda..
bandziau namines kaukes ir priemones - truputeli pagerina veido vaizda, bet problemos neissprendzia smile.gif

tai taip ir kankinuosi - viena menesi su visiskai svariu veidu, o kita baisiausiai apsispugavusi sad.gif

dabar dar pradejo kilti tokie giluminiai spuogai - patys baisiausi, kuriems niekas nepadeda....
spuogu nemazeja, nors atrodo jaunyste ir baigdinejasi....
ech ech apsiskundziau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(tequilla @ 2009 12 17, 20:26)
as tai nusisausiu su tais spuogais, bliamba.....
Jau niekas nebepadeda:
buvau pas dermatologe - prirase antibiotiku - laikinai praejo,bet po to vel tas pats...
buvau pas kosmetologe - dare valyma, padejo keliem menesiams, o po to atsirado keturis kartus daugiau spuogu ir tose vietose kur niekad gyvenime nebudavo..
geriau alaus mieliu tabletes - labai padejo, tik padariau pertrauka ir vel isbere baisiausiai ir kas svarbiausia nebegyja..
bandziau prausiklius, valiklius, kaukes - nepadeda..
bandziau namines kaukes ir priemones - truputeli pagerina veido vaizda, bet problemos neissprendzia smile.gif

tai taip ir kankinuosi - viena menesi su visiskai svariu veidu, o kita baisiausiai apsispugavusi sad.gif

dabar dar pradejo kilti tokie giluminiai spuogai - patys baisiausi, kuriems niekas nepadeda....
spuogu nemazeja, nors atrodo jaunyste ir baigdinejasi....
ech ech apsiskundziau smile.gif)

Na, tai ką naudojat, kokias procedūras darotės ir kas turi teigiamą efektą, tą ir tęskit, tada ir bus rezultatas ilgalaikis. Spuoguota oda - tokia problema, kuri taip greit nepraeina, reikia nuolatinės priežiūros ir pastangų, laiko ir kantrybės (iš patirties) cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 gruodžio 2009 - 19:11
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 12 17, 03:28)
Su ledukais geriau nerizikuoti toms, kuriu kapiliarai arti odos pavirsiaus...  mirksiukas.gif

Nu man tai nearti biggrin.gif Bet kazkaip vistiek su ledukais nelabai tenoreciau,tai gal reikes pabandyti uzsisaldyti tu leduku,bet pries tepant ant veido juos atsildyti g.gif
Atsakyti
sveikos
jau kokie3-4 men naudoju spotles su drugeliu krema,,molio kaukes,,ploviklis seb a med...
nu pagerejo oda.
paskui sumasciau pylinga pasidaryt-vel kai uzpuole spuogai
grauziau nagus kad jie pylingo emesi:))))))
tai kaip nuo pradziu teko pora men laukti, kol spuogu apmazes.......

jau baiginejasi veido ploviklis,,,dabar galvoju is eucerin serijos jautriai odai reiktu isbandyti....
Atsakyti