Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 17:32)

Tiesa, dar toks Imex yra.. Jei pavieniams spuogeliams, tai liuks veikia ir dar jo spalva tokia odos, tai ir pamaskuoja siek tiek.. smile.gif Man patinka...  rolleyes.gif  thumbup.gif

Tai cia tik su receptu tikriausiai g.gif
Atsakyti
man nuo spuogų padeda arbatmedžio tonikas ir eurokos smile.gif toks iš vokietijos gabenamas... nenusausina odos.
Atsakyti
Sveikos,
Pas mane buvo problemos su spuoguota kakta..Tai čia supermamoj perskaičiau kad naudojo curiosin gelį..Tai nusipirkusi pabandyti.. thumbup.gif Nenusivyliau..Ištikrųjų praėjo visos bėdos su kakta spuoguota.. wub.gif Daug jo ir ilgai naudoti nereikėjo.. Dabar tik gaila kad guli tiesiog nenaudojamas.. unsure.gif
Atsakyti
naudoju rasos kremus spuogotai odai ..labai padejo
Atsakyti
QUOTE(Atskridus @ 2009 12 08, 23:35)
naudoju rasos kremus spuogotai odai ..labai padejo

Turit galvoj kremą - gelį problemiškai odai? Pagražėjo tik, kol naudojot ar padėjo išsivalyti odai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 gruodžio 2009 - 22:36
taip jau pavargau kovot su taip spuogais.dbr isdyge 4 giluminiai ant veido ir niekaip nedingsta,nepasiduoda nei vienas. o baisiausia kai pabandai durti,mirtinai skauda,o vistiek nieko nelaimi sad.gif
Atsakyti
Man rasos kremas-gelis net labai pagadino visa reikala, kaip ir emdimix muilas schmoll.gif Bet... atradau Dr. Wolff krema su vaisiu rugstimis, kuris tikrai laaabaiii patvarke veido oda. Zymiai pagrazejo - pasidare lygesnis, skaistesnis, spuogu naju beveik nekyla thumbup.gif GAl cia dar veikia ir tai, akd vietoj kremines pudros biodrogos tonini krema naudot pradejau, jis kazkaip irgi teigiamai oda veikia, bent kolkas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2009 12 09, 01:03)
taip jau pavargau kovot su taip spuogais.dbr isdyge 4 giluminiai ant veido ir niekaip nedingsta,nepasiduoda nei vienas. o baisiausia kai pabandai durti,mirtinai skauda,o vistiek nieko nelaimi sad.gif

Man atrodo,kad giluminiu spuogų spaudymą vertėtų pamiršti, nueikit geriau pas gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2009 12 09, 01:03)

Norint išvalyti giluminį spuogą reikia palaukti kol jis subręs, t.y. nebeskaudės, tada pradurti su adatyte ir išspausti... TADA NEREIKIA daug jegos, graziai išeina širdelė ir nelieka mėlynių... ir neužsikrečia kitas odos plotelis... Nes kai spaudžiamas nesubrendes spuogas, tai jis neissiskaudžia visas, o dar daugiau po oda pasilieka...
Aš to laikausi ir viskas ok...
Atsakyti
siandien isigyjau Eucerino zalios serijos prausikli ir krema-geli, bandysiu, nes labai nusivyliau Himalaya serija, visa susipirkau, o s... verysad.gif
Atsakyti
O bandėte kas nors Iwostin? blink.gif
Atsakyti
Esu turejusi ir dar tebeturiu kremuka nuo aknes ar pan. Nieko gero doh.gif Poveikio visiskai jokio.

QUOTE(knoti @ 2009 12 09, 19:29)
O bandėte kas nors Iwostin?  blink.gif

Atsakyti