Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Gerkit Nakvišų aliejaus kapsules ir per metelius ženkliai sumažinsit spuogų skaičių
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 12 06, 17:14)
Gerkit Nakvišų aliejaus kapsules ir per metelius ženkliai sumažinsit spuogų skaičių

Kaip tik dabar nakvisu aliejui 40% akcija euro vaistinese si menesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 06, 16:48)
o ta pasidaryta,,kosyte'' tepti grinai ant viso veido ar tik ant spuoguotu vietu? smile.gif

Kadangi pas mane ant viso veido yra spuogu, tai as ant viso ir tepu... O siaip tai turbut reik ten tept, kur spuogu yra... ax.gif
Bet gal is pradziu reik ant mazo plotelio pabandyt...kad isitikint kad nera alergijos medui ar aspirinui... doh.gif
As pries kelias dienas dariausi tik aspirino su vandeniu, be medaus, tai truputi trumpiau laikiau, kad labai neissausetu...ir trukumas kad kai isdziuvo vanduo labai pradejo biret ta mano kauke lotuliukas.gif
Atsakyti
Varliuke, aciu kad pasakei, mano pakuote jau i pabaiga eina. sikart sumasciau gal ilgiau nei 6 menesius pagerti, gal dar geriau bus? nemanau, kad yra kazkoks nustatytas vartojimo laikas, atrodo ganetinai naturalus dalykelis, turetu nebuti:)
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 12 06, 17:58)
Varliuke, aciu kad pasakei, mano pakuote jau i pabaiga eina. sikart sumasciau gal ilgiau nei 6 menesius pagerti, gal dar geriau bus? nemanau, kad yra kazkoks nustatytas vartojimo laikas, atrodo ganetinai naturalus dalykelis, turetu nebuti:)

man daktare yra sakius kad gerti 4 men poto padaryt pertrauka,bent porai savaiciu,geriausia menesiui. Neklausiau kodel,bet esu skaicius,kad visiem vitaminaims, vaistams, priemonems odai,plaukams ir t.t. reik daryt pertrauka,nes organizmas pripranta ir nebeduoda jokios naudos poto
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 12 06, 17:14)

Geriu, bet negarantuoju, kad tikrai padeda butent jis biggrin.gif
Atsakyti
Del pripratimo tai taip, hmmm kadangi pas mane 180 kapsuliu tai va pabaigsiu ir lauksiu tada. as jau beveik 2 kursus esu isgerusi, tad Aistule, manau, kad tik jie man padejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 05, 21:25)
dekuj.
man patepus, susidaro toks juodas sasiukas  g.gif  po to jis nukrenta, arba as ji.... blush2.gif  bigsmile.gif bet nepasakyviau kad dingo spuogius  verysad.gif  vel patepiau...
gyd dar israse antibiotikus bet as ju negersiu  schmoll.gif

Ner uz ka mirksiukas.gif Hey, na, tai, jei jau gydai, tai nedraskyk bent, taip niekada neatsikratysi... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 05, 23:32)
bandau sifruot: Dotryciclini 100mg, matyt ne taip parasiau nes google neranda tokio...  blush2.gif
ir dar diferini tepaliukas, kurio irgi nepirksiu, nes brangus ir sake daug kas netinka  doh.gif

Man skinorenas labai padedavo, tik jo ilgai naudoti negalima ir ji geriau ziema kokia panaudoti ar kazkaip , nes jis su saule nedraugauja... Bet, kai man nugara tepti reikedavo, tai galvos nesukdavau, aisku, vasara nenaudodavau as jo.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Triksi26 @ 2009 12 04, 22:44)
sveikutes  4u.gif
kazkada parasiau cia zinute kad man nuo spuogu padejo acuna, tai mane sudirbo kad reklama ne zinuciu buvo tik pora, tai dabar pririnkau ir rasau drasiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nepamenu siandien ar vakar maciau per tv, kad nuo spuogu padeda padarytas toks kaip ir kompresiukas
sutarkuot 1 bulve ir idet 1 sauksteli medu, palaikyt ant veido 2val, daryt reik bent savaite, sake kad visas infekcijas dingsta
nebandziau, nezinau! bet gal kas pabandys  lotuliukas.gif

Sveika, as dar viena tokia naturalia zinau:

medus ir cinamonas, tai neblogai uzdziovina spuogelius ax.gif
Papildyta:
Tiesa, dar toks Imex yra.. Jei pavieniams spuogeliams, tai liuks veikia ir dar jo spalva tokia odos, tai ir pamaskuoja siek tiek.. smile.gif Man patinka... rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
neisivaizduoju kas geriau gali istraukti kietus spuogus nei rugstinis veido valymas ir deguonis.
Atsakyti
as tai nustojau naudoti kremus. stengiuosi minimaliai naudoti. nes nuo kremu atsiranda spuogai), o jei nenaudoju, tai dziaugiuosi svaria oda. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 10:16)
sutraukiancia molio kauke,

pataisau: purvo kauke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 18:32)

medus ir cinamonas, tai neblogai uzdziovina spuogelius  ax.gif

tikrai liux thumbup.gif

Papildyta:
Tiesa, dar toks Imex yra.. Jei pavieniams spuogeliams, tai liuks veikia ir dar jo spalva tokia odos, tai ir pamaskuoja siek tiek.. smile.gif Man patinka...  rolleyes.gif  thumbup.gif

Jis antibiotikas taip ? g.gif
Atsakyti