Gerkit Nakvišų aliejaus kapsules ir per metelius ženkliai sumažinsit spuogų skaičių
QUOTE(Turkish @ 2009 12 06, 17:14)
Gerkit Nakvišų aliejaus kapsules ir per metelius ženkliai sumažinsit spuogų skaičių
Kaip tik dabar nakvisu aliejui 40% akcija euro vaistinese si menesi
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 06, 16:48)
o ta pasidaryta,,kosyte'' tepti grinai ant viso veido ar tik ant spuoguotu vietu?
Kadangi pas mane ant viso veido yra spuogu, tai as ant viso ir tepu... O siaip tai turbut reik ten tept, kur spuogu yra...
Bet gal is pradziu reik ant mazo plotelio pabandyt...kad isitikint kad nera alergijos medui ar aspirinui...
As pries kelias dienas dariausi tik aspirino su vandeniu, be medaus, tai truputi trumpiau laikiau, kad labai neissausetu...ir trukumas kad kai isdziuvo vanduo labai pradejo biret ta mano kauke
Varliuke, aciu kad pasakei, mano pakuote jau i pabaiga eina. sikart sumasciau gal ilgiau nei 6 menesius pagerti, gal dar geriau bus? nemanau, kad yra kazkoks nustatytas vartojimo laikas, atrodo ganetinai naturalus dalykelis, turetu nebuti:)
QUOTE(Turkish @ 2009 12 06, 17:58)
Varliuke, aciu kad pasakei, mano pakuote jau i pabaiga eina. sikart sumasciau gal ilgiau nei 6 menesius pagerti, gal dar geriau bus? nemanau, kad yra kazkoks nustatytas vartojimo laikas, atrodo ganetinai naturalus dalykelis, turetu nebuti:)
man daktare yra sakius kad gerti 4 men poto padaryt pertrauka,bent porai savaiciu,geriausia menesiui. Neklausiau kodel,bet esu skaicius,kad visiem vitaminaims, vaistams, priemonems odai,plaukams ir t.t. reik daryt pertrauka,nes organizmas pripranta ir nebeduoda jokios naudos poto
QUOTE(Turkish @ 2009 12 06, 17:14)
Geriu, bet negarantuoju, kad tikrai padeda butent jis
Del pripratimo tai taip, hmmm kadangi pas mane 180 kapsuliu tai va pabaigsiu ir lauksiu tada. as jau beveik 2 kursus esu isgerusi, tad Aistule, manau, kad tik jie man padejo
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 05, 21:25)
dekuj.
man patepus, susidaro toks juodas sasiukas po to jis nukrenta, arba as ji.... bet nepasakyviau kad dingo spuogius vel patepiau...
gyd dar israse antibiotikus bet as ju negersiu
man patepus, susidaro toks juodas sasiukas po to jis nukrenta, arba as ji.... bet nepasakyviau kad dingo spuogius vel patepiau...
gyd dar israse antibiotikus bet as ju negersiu
Ner uz ka Hey, na, tai, jei jau gydai, tai nedraskyk bent, taip niekada neatsikratysi...
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 05, 23:32)
bandau sifruot: Dotryciclini 100mg, matyt ne taip parasiau nes google neranda tokio...
ir dar diferini tepaliukas, kurio irgi nepirksiu, nes brangus ir sake daug kas netinka
ir dar diferini tepaliukas, kurio irgi nepirksiu, nes brangus ir sake daug kas netinka
Man skinorenas labai padedavo, tik jo ilgai naudoti negalima ir ji geriau ziema kokia panaudoti ar kazkaip , nes jis su saule nedraugauja... Bet, kai man nugara tepti reikedavo, tai galvos nesukdavau, aisku, vasara nenaudodavau as jo..
Papildyta:
QUOTE(Triksi26 @ 2009 12 04, 22:44)
sveikutes
kazkada parasiau cia zinute kad man nuo spuogu padejo acuna, tai mane sudirbo kad reklama ne zinuciu buvo tik pora, tai dabar pririnkau ir rasau drasiai
nepamenu siandien ar vakar maciau per tv, kad nuo spuogu padeda padarytas toks kaip ir kompresiukas
sutarkuot 1 bulve ir idet 1 sauksteli medu, palaikyt ant veido 2val, daryt reik bent savaite, sake kad visas infekcijas dingsta
nebandziau, nezinau! bet gal kas pabandys
kazkada parasiau cia zinute kad man nuo spuogu padejo acuna, tai mane sudirbo kad reklama ne zinuciu buvo tik pora, tai dabar pririnkau ir rasau drasiai
nepamenu siandien ar vakar maciau per tv, kad nuo spuogu padeda padarytas toks kaip ir kompresiukas
sutarkuot 1 bulve ir idet 1 sauksteli medu, palaikyt ant veido 2val, daryt reik bent savaite, sake kad visas infekcijas dingsta
nebandziau, nezinau! bet gal kas pabandys
Sveika, as dar viena tokia naturalia zinau:
medus ir cinamonas, tai neblogai uzdziovina spuogelius
Papildyta:
Tiesa, dar toks Imex yra.. Jei pavieniams spuogeliams, tai liuks veikia ir dar jo spalva tokia odos, tai ir pamaskuoja siek tiek.. Man patinka...
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 10:16)
sutraukiancia molio kauke,
pataisau: purvo kauke
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 18:32)
medus ir cinamonas, tai neblogai uzdziovina spuogelius
tikrai liux
Papildyta:
Tiesa, dar toks Imex yra.. Jei pavieniams spuogeliams, tai liuks veikia ir dar jo spalva tokia odos, tai ir pamaskuoja siek tiek.. Man patinka...
Jis antibiotikas taip ?