Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 11:16)

va universiteto vaistinej perku sutraukiancia molio kauke, 8 litovcai, irgi labai faina, uztepus taip keistai kraupiai matosi poros  biggrin.gif  po to ju nesimato 2 val po kaukes, ir veeeel tas pats  biggrin.gif

Man po himalya kaukes irgi labai ziauriai matosi poros, kai uztepta lotuliukas.gif
Atsakyti
ugnet, taip vilniuj, universiteto vaistinej galima ir parduoda 4u.gif
tai galim vilnietes atsiust tau bigsmile.gif

aistuliaa, ten irgi sutraukianti poras kauke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 06 gruodžio 2009 - 12:43
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 13:42)
ugnet, taip vilniuj, universiteto vaistinej galima ir parduoda  4u.gif
tai galim vilnietes atsiust tau  bigsmile.gif

tai pabandysiu cia paieskot,o jei ka kreipsiuos thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 05, 20:25)
gyd dar israse antibiotikus bet as ju negersiu  schmoll.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 05, 22:32)
ir dar diferini tepaliukas, kurio irgi nepirksiu, nes brangus ir sake daug kas netinka  doh.gif

Nu bet įdomiai,tai kam eiti pas gydytoją tada? g.gif
Atsakyti
As dariausi rugstinius veido valymus Klaipedos Lornoje... tai viena procedura 40 Lt. Reikejo daryti kas dvi savaites...bet nustojau nes man su laiku labai striuka...galiu daryt tik penktadieniais, nes savaitgali niekur nereik is namu eit, bet kartais ispuola kai i universiteta ir savaitgali reikia uzsukti...tai labai sunku istaikyti taip kad lygiai kas dvi savaites galeciau pasidaryt valyma...dar ir gydytoja isejo i atostogas...tai ir meciau... Bet gal ir gerai... ax.gif Pries pradedama veido valymus buvau jau issigydziu kakta, bet pradejus valytis ji vel labai apsispuogavo, tai dabar vel is naujo gydau...nezinau, gal cia taip organizmas valosi, o gal ten uzkrete... g.gif Bet siaip ar taip po 4 proceduru nemaciau labai jau pagerejimo... Dabar nuolat daraus aspirino kaukes, tai didesni progresa pastebiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 12 06, 12:27)
As dariausi rugstinius veido valymus Klaipedos Lornoje... tai viena procedura 40 Lt. Reikejo daryti kas dvi savaites...bet nustojau nes man su laiku labai striuka...galiu daryt tik penktadieniais, nes savaitgali niekur nereik is namu eit, bet kartais ispuola kai i universiteta ir savaitgali reikia uzsukti...tai labai sunku istaikyti taip kad lygiai kas dvi savaites galeciau pasidaryt valyma...dar ir gydytoja isejo i atostogas...tai ir meciau... Bet gal ir gerai...  ax.gif Pries pradedama veido valymus buvau jau issigydziu kakta, bet pradejus valytis ji vel labai apsispuogavo, tai dabar vel is naujo gydau...nezinau, gal cia taip organizmas valosi, o gal ten uzkrete...  g.gif Bet siaip ar taip po 4 proceduru nemaciau labai jau pagerejimo... Dabar nuolat daraus aspirino kaukes, tai didesni progresa pastebiu...  mirksiukas.gif

gal galetum placiau apie aspirino kaukes? 4u.gif
Atsakyti
O Differina manau verta isbandyti... mirksiukas.gif
O kad man kas dar pries penkmeti butu pasakes, kad nepagailek pinigu, geriau nusipirk Skinorena ar Diferina... doh.gif
Bet ne, pirmiausia ispirkau vaistineje visus pigiausius, tada link brangesniu, brangesniu ir galiausiai skinorena su diferinu pasiekiau... Padejo jie man labai, buvau beveik iki tobulos odos issigydzius (bet pastebiu tai tik dabar kai nuotraukas paziuriu... tada atrode kad dar toli iki tobulybes... doh.gif )
Bet po to mano spuogu tipas pasikeite, arba oda priprato pernelyg prie tu vaistu ir reikejo keisti priemones (4 tubeles skinoreno ir viena diferino sunaudojau doh.gif tai manau naturalu kad galiausiai oda priprato... )...bet daugiau tokiu veiksmingu taip ir nebeatradau...

Dabar nebetaupau priemonem... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2009 12 06, 13:22)
Nu bet įdomiai,tai kam eiti pas gydytoją tada? g.gif

ji mano destytoja, po paskaitos paklausiau kuu daryt man su tokia oda, ji mane nusivede i savo kabineta ir israse bigsmile.gif tiek tos istorijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 06, 14:30)
gal galetum placiau apie aspirino kaukes? 4u.gif

Sutrinam tris asirino tabletes, lasiuka vandens, sauksciuka naturalaus medaus.. Ismaisom viska ir uztepam ant veido mirksiukas.gif uz 15 minuciu nusiplaunam 4u.gif ir taip du kartus savaiteje.. As jau apie menesi taip darau.. Ir tikrai pastebejau, kad padeda.. Na bent jau man mirksiukas.gif

Beje, pries kelias dienas rasiau kad ichtiolo kompresiuka dejau ant giluminio spuogo... Islaikiau daugiau nei puse paros ir ka jus manot...pishhh... nieko, neistrauke to spuogo, kaip tuno taip tuno... Na bet tikiuos, kad gal bent greiciau uzgis... doh.gif
Atsakyti
Aš kai dariausi valymus, man buvo parinkta Exuviance (irgi gamintojas Neostrata) kosmetika. Tai naudojau ne tik du kremus, bet ir prausiklį iš tos linijos (va tas tai be galo skalsus, galiu pagirti), ir losjoną. Rezultate tai visai nepigiai gavosi. Pvz. vien tonikas apie 70 Lt kainavo, o tonikas tai susinaudoja gana greitai.
Tuo kartu buvo aptvarkę veido odą. Bet nebuvo jinai ir ideali, kiek norėjosi. Baigiantis mėnesiui po valymo vistiek išlysdavo spuogelių nemažai.
Gal tiesiog skaistesnė, lygesnė oda atrodė.
Ir tie visi rūgštiniai kremai, tonikai bei prausikliai , manau, net labiau "kalti" buvo dėl mano odos būklės pagerėjimo, nei pats valymas. Nes išleidusi krūvą pinigų buvau nusiteikusi ta oda stropiau rūpintis.

Šiai dienai manau taip. Jeigu jau nusiteikėt rūgštiniam valymui, šaunu. Bet tikrai nemanau, kad užteks vieno , dviejų ar net trijų tokių valymų. Tada jau nusteikit vaikščioti į valymus reguliariai ir nuolat.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 13:42)

Na ten raso valanti molio, kazkaip taip, bet tikrai taip juokingai kraupiai poros atrodo uztepus, tai matyt sutraukia irgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 12 06, 12:36)
Sutrinam tris asirino tabletes, lasiuka vandens, sauksciuka naturalaus medaus.. Ismaisom viska ir uztepam ant veido  mirksiukas.gif uz 15 minuciu nusiplaunam  4u.gif ir taip du kartus savaiteje.. As jau apie menesi taip darau.. Ir tikrai pastebejau, kad padeda.. Na bent jau man  mirksiukas.gif

o ta pasidaryta,,kosyte'' tepti grinai ant viso veido ar tik ant spuoguotu vietu? smile.gif
Atsakyti