Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(ugnet @ 2009 12 04, 22:11)
o poto vel tas pats? as atsimenu buvau pas ginekologe savo nuejus paklaust,gal kazkaip tuos hormonus sutvarkyt,kad nebebertu,tai siule pagert vel kontraceptines puse metu lotuliukas.gif arba sako lauk susitvarkys gal viskas savaime po metu,arba po gimdymo,tai jau metai kaip praejo,o vis dar vargstu,tai tikejausi,kad kazkada ateity pagimdzius,bent galesiu dziaugtis grazia oda biggrin.gif

aha, ir vel tas pats verysad.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2009 12 05, 18:29)
Na tavo močiutei pasisekė smile.gif
Man 34 metai, ir nė velnio doh.gif , ir beria, ir riebaluojasi cool.gif O va būtent paauglystėje, kažkur net iki 20-ties buvo oda gražut gražutėlė.

4u.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2009 12 05, 23:11)
Sutinku, kad rūgštinis valymas yra gerai. Bet kai kainuoja jis apie 130 ir daugiau Lt už vieną kartą , tai tikrai ne kiekviena galim sau tai leisti kas mėnesį ar net kas du cool.gif

cia dabar taip pabrange? as pries kokius 3metus dariausi uz 70l-80t. uz procedura....
Atsakyti
Bet kiek kremam išleidžiam ir kitom priemonėm, kurių nemažai jokio poveikio neduoda (bent man taip yra ). Tai pasitaupius kelis sykius galima leist pabandyt ir pažiūrėt, jei labai matytus pagerėjimas manau verta mokėt už tas procedūras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 12 06, 01:05)
Bet kiek kremam išleidžiam ir kitom priemonėm, kurių  nemažai jokio poveikio neduoda (bent man taip yra ). Tai pasitaupius kelis sykius  galima leist pabandyt ir pažiūrėt, jei  labai matytus  pagerėjimas manau verta mokėt už tas procedūras smile.gif

Bet ar matytusi pagerejimas po 1 karto g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 06, 01:06)
Bet ar matytusi pagerejimas po 1 karto  g.gif

Po vieno tai kažin g.gif
Atsakyti
man po rugstinio valymo tikrai pagereja, tik mano beda yra ta kad po sav nebeateinu kaukei, taip nusitesia laikas, ir galima sakyt vel viskas is naujo...as moku 70 lt uz ta valyma,
va universiteto vaistinej perku sutraukiancia molio kauke, 8 litovcai, irgi labai faina, uztepus taip keistai kraupiai matosi poros biggrin.gif po to ju nesimato 2 val po kaukes, ir veeeel tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 06 gruodžio 2009 - 10:17
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 11:16)
man po rugstinio valymo tikrai pagereja, tik mano beda yra ta kad po sav nebeateinu kaukei, taip nusitesia laikas, ir galima sakyt vel viskas is naujo...as moku 70 lt uz ta valyma,
va universiteto vaistinej perku sutraukiancia molio kauke, 8 litovcai, irgi labai faina, uztepus taip keistai kraupiai matosi poros  biggrin.gif  po to ju nesimato 2 val po kaukes, ir veeeel tas pats  biggrin.gif

kaip vadinasi ta kauke?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2009 12 05, 23:55)
cia dabar taip pabrange? as pries kokius 3metus dariausi uz 70l-80t. uz procedura....

Čia vėlgi, dar priklauso ir kur valysi. Bent aš kur valiau ("Sugihara" Vokiečių g. ) , tai tiek kainuodavo po pabrangimo, o gal ir net ir daugiau viena procedūra cool.gif

QUOTE(kamius @ 2009 12 06, 00:05)
Bet kiek kremam išleidžiam ir kitom priemonėm, kurių  nemažai jokio poveikio neduoda (bent man taip yra ). Tai pasitaupius kelis sykius  galima leist pabandyt ir pažiūrėt, jei  labai matytus  pagerėjimas manau verta mokėt už tas procedūras smile.gif

Bet vien valymo vistiek juk neužteks. Vistiek reikia kosmetikos. O gal net ir brangesnę parinks kosmetologė, nei pačios pasirinktumėm.

QUOTE(kamius @ 2009 12 06, 01:54)
Po vieno tai kažin g.gif

Po vieno ir bus tik vienkartinis efektas, tam kartui. Aš nuolat maždaug kas pusantro mėn. vaikščiojau valytis visus metus. Po po pagalvojau, kad man per brangu, ir mečiau šį reikalą.

Aš mieliau išbandyčiau tą naują būdą - mikrodermabraziją.
Atsakyti
As 70 moku uz viena rugstine procedura. Cia darausi http://www.boccolo.lt/ , kosmetologe Genute.
O Neostratos kremai po 70 lt, naktinio ir dieninio kremo rinkinio man uztenka 2 menesiams. Dar, aisku, kauke bent karta per savaite sutraukiancia ir giliai valancia tepuosi, man labiausiai patinka tos, kuriose balto molio yra , ivairias bandziau, ir Body Shop, ir Universiteto vaitineje kur daro, ir brangesnes, bet efektas visu panasus.
Tai viska suskaiciavus - dar paakiu kremuka - menesiui veido prieziura apie 150-160 lt. Gal ir nemazai, bet tai kad gal tiek pat, jei ne daugiau, isleisdavau ieskodama ir vis nerasdama geriausio recepto savo spuoguotai odai. Juk veido valymas elementarus kainuoja panasiai ar tiek pat, kiek to rugstys... biggrin.gif
Atsakyti
kalbant apie rūgštinį valymą... o jus nebijot, kad odai tai kenkia? aš pati jų esu dariusi anksčiau kelis, bet paskui nustojau iš tingumo (eidavau pas gražiną, o ji megėja kas mėnesį jį daryt)... o neseniai šnekėjau su kosmetologe apie jį vėl. neatkartosiu aš dabar jums jos žodžių, bet esmė, kad oda labiau ragėja. ir kitas dalykas,kad oda tampa labai jautri. ją po to jau visą laiką reikia saugoti labai, nes nauja odytė nebetokia stipri,atauga plonesnė. todėl rūgštinį valymą galima daryti tik storos odos savininkam ir nedažnai. nors daugelis kosmetologių jį siūlo lietuvoje... o keista, čia jį atlieka tik dermatologai ir tik kai yra tikrai rimtų problemų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam Butterfly: 06 gruodžio 2009 - 11:31
QUOTE(Madam Butterfly @ 2009 12 06, 12:28)
kalbant apie rūgštinį valymą... o jus nebijot, kad odai tai kenkia? aš pati jų esu dariusi anksčiau kelis, bet paskui nustojau iš tingumo (eidavau pas gražiną, o ji megėja kas mėnesį jį daryt)... o neseniai šnekėjau su kosmetologe apie jį vėl. neatkartosiu aš dabar jums jos žodžių, bet esmė, kad oda labiau ragėja. ir kitas dalykas,kad oda tampa labai jautri. ją po to jau visą laiką reikia saugoti labai, nes nauja odytė nebetokia stipri,atauga plonesnė. todėl rūgštinį valymą galima daryti tik storos odos savininkam ir nedažnai. nors daugelis kosmetologių jį siūlo lietuvoje... o keista, čia jį atlieka tik dermatologai ir tik kai yra tikrai rimtų problemų.

Bijau biggrin.gif Todėl ir nedarau biggrin.gif Labai baido tas faktas, kad su rūgštim būtinas reguliarumas - nuolat daryti valymus + nuolat naudoti rūgštinę kosmetiką namie blink.gif Man priimtinesnė mintis išmokyti odą pačią savimi pasirūpinti, kodėl aš turiu už ją dirbti, tegul pati tvarkosi bigsmile.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 12 06, 10:26)
kaip vadinasi ta kauke?

sutraukianti molio kauke... 4u.gif siuo metu negaliu tiksliai paskaityt, bet atrodo taip vadinasi...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 12:38)
sutraukianti molio kauke... 4u.gif  siuo metu negaliu tiksliai paskaityt, bet atrodo taip vadinasi...

cia Vilniuj jus ja perkat,keik supratau,ane? o gal zinot kas kur Kaune tokia gaut? As pas savo kosmetologe esu klausus apie tuos rugstinius valymus,nes pas mane jau mazu duobuciu atsirade nuo tu spuogu,tai man ji sake pirma reik susitvarkyt oda su tais paprastais valymais ir ju pilnai uztenka,o tada jei bus noro daryt rugstini,bet siaip irgi nera butina,nes oda dar jauna,eleastynga ir nuo naudojamu priemoniu tos duobutes pasinaikins, o kad jis blogai ar labai gerai apie tai nieko nesake,nors kai tik pradejau pas ja vaiksciot vaizdas tai kraupus buvo doh.gif smile.gif tai man pakolkas tikrai uztenka to paprasto,pirmas tris dienas tai baisi buna biggrin.gif bet poto kelias savaites oda tikrai grazi buna,o jau i menesio gala vel taspats prasideda doh.gif bet sy kart sakau net keista paciai,jau lygiai menesis,bet dar tikrai nereik nieko daryt,ant smakro tik keli maziukai,gal tikrai tie valymai padeda ir dar tos nakvisos kiek dasidejo smile.gif
Atsakyti