Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 05, 17:26)
Kiek metuku, jei ne paslaptis tau? smile.gif
as tai snekejau su mama, tai sake mano mociute iki 25 metu su spuogais vaiksciojo, oda riebi buvo, bet uztai dabar jokiu rauksliu neturi  biggrin.gif  biggrin.gif
tai gal ir man taip bus, beliko 3,5 metu palaukti, gal irgi tada spuogai dings  lotuliukas.gif

Na tavo močiutei pasisekė smile.gif
Man 34 metai, ir nė velnio doh.gif , ir beria, ir riebaluojasi cool.gif O va būtent paauglystėje, kažkur net iki 20-ties buvo oda gražut gražutėlė.
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 04, 14:54)
Sveika, as kazkada anksciau naudojau, labai geras dalykas, tik tepk labai atsargiai, TIK ant spuogelio, bu ziauriai sausina, negalima juo tepti dideliu plotu..  mirksiukas.gif
Papildyta:

dekuj.
man patepus, susidaro toks juodas sasiukas g.gif po to jis nukrenta, arba as ji.... blush2.gif bigsmile.gif bet nepasakyviau kad dingo spuogius verysad.gif vel patepiau...
gyd dar israse antibiotikus bet as ju negersiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linjetta @ 2009 12 04, 02:04)
o bandete merginos NATINUEL kosmetika? prausikliai, kremai ir tt???

Kažkada bandžiau prausiklį ir fluidą. Bet įspūdžio nepaliko. Gal reikėjo derinti su rūgštinėm procedūrom, tai būtų geresni rezultatai. Ir dabar man kosmetologė tas priemones perša, bet aš laikausi ir neperku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 05, 21:25)
dekuj.
man patepus, susidaro toks juodas sasiukas  g.gif  po to jis nukrenta, arba as ji.... blush2.gif  bigsmile.gif bet nepasakyviau kad dingo spuogius  verysad.gif  vel patepiau...
gyd dar israse antibiotikus bet as ju negersiu  schmoll.gif

Kokius israse?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 05, 20:40)
Kokius israse?

bandau sifruot: Dotryciclini 100mg, matyt ne taip parasiau nes google neranda tokio... blush2.gif
ir dar diferini tepaliukas, kurio irgi nepirksiu, nes brangus ir sake daug kas netinka doh.gif
Atsakyti
Sveikos, nelaimes drauges smile.gif
Noriu pasidalinti savo patirtimi, kaip pavyko isspresti savo spuoguotos veido odos problemas. Kaip ir daugelio cia rasanciu, paauglyste buvo tikra beda, paskui spuogu gerokai apmazejo, bet jie vistiek nedingo, ypac padaugedavo per ovuliacija, prie menesines. Is esmes niekas nepasikeite nei per nestuma, nei po to.
Kazkur isgirdau apie rugsciu proceduras, susiradau jas darancia kosmetologe ir man jos puikiai tiko. Per kelis mensius per 10 kartu kursa nudziuvo visi spuogai, net apsilygino odos pavirsius, kuris nuo randeliu buvo truputi nelygus. Dabar jau atradau savo ritma, turiu proceduras kartoti maziausiai karta per menesi (idealu- du kartus), kad nebekiltu nauji spuogai. Nes rugstys nuvalo virustini odos sluoksni, jos kaip ir pylingo vaidmeni atlieka.
Tuo pat metu pradejau naudoti ir NeoStratos kosmetika su rugstimis, nakciai viena, o dienai kita krema. Man sitas derinys - stirpios reguliarios rugsties proceduros ir tie kremai be riebalu tinka puikiai. Kazkada neisivaizdavau, kad galesiu iseiti i gatve be krempudros, dabar ja naudoju tik kai 'rimtai' dazausi kokiam vakareliui.
As tikiu, kad spuogai - gilumine problema, del virskinimo, hormonu apykaitos problemu. Bet as , manau, atradau, savo buda neleisti kimstis poroms, nors pats organizmo sutrikimas del kurio riebaliniu liauku aktyvumas padidejes tai niekur nedingo, ko gero. Na bent jau jokiu radikaliu nei mitybos, nei gyvenimo budo pokyciu neivyko, o spuogai dingo.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 05, 23:32)
bandau sifruot: Dotryciclini 100mg, matyt ne taip parasiau nes google neranda tokio...  blush2.gif
ir dar diferini tepaliukas, kurio irgi nepirksiu, nes brangus ir sake daug kas netinka  doh.gif

na jo, jau geriau, kai tuos gaminamus israso, negu vaistininius smile.gif
o antibiotika panasiai matyt parasei, girdetas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 05, 23:32)
bandau sifruot: Dotryciclini 100mg, matyt ne taip parasiau nes google neranda tokio...  blush2.gif
ir dar diferini tepaliukas, kurio irgi nepirksiu, nes brangus ir sake daug kas netinka  doh.gif

DOXYCYCLIN tikriausiai turit omeny, geriau aš vieną kursą jų smile.gif

QUOTE(Maite @ 2009 12 05, 23:58)
Noriu pasidalinti savo patirtimi, kaip pavyko isspresti savo spuoguotos veido odos problemas. Kaip ir daugelio cia rasanciu, paauglyste buvo tikra beda, paskui spuogu gerokai apmazejo, bet jie vistiek nedingo, ypac padaugedavo per ovuliacija, prie menesines. Is esmes niekas nepasikeite nei per nestuma, nei po to.
Kazkur isgirdau apie rugsciu proceduras, susiradau jas darancia kosmetologe ir man jos puikiai tiko. Per kelis mensius per 10 kartu kursa nudziuvo visi spuogai, net apsilygino odos pavirsius, kuris nuo randeliu buvo truputi nelygus. Dabar jau atradau savo ritma, turiu proceduras kartoti maziausiai karta per menesi (idealu- du kartus), kad nebekiltu nauji spuogai. Nes rugstys nuvalo virustini odos sluoksni, jos kaip ir pylingo vaidmeni atlieka.
Tuo pat metu pradejau naudoti ir NeoStratos kosmetika su rugstimis, nakciai viena, o dienai kita krema. Man sitas derinys - stirpios reguliarios rugsties proceduros ir tie kremai be riebalu tinka puikiai. Kazkada neisivaizdavau, kad galesiu iseiti i gatve be krempudros, dabar ja naudoju tik kai 'rimtai' dazausi kokiam vakareliui.
As tikiu, kad spuogai - gilumine problema, del virskinimo, hormonu apykaitos problemu. Bet as , manau, atradau, savo buda neleisti kimstis poroms, nors pats organizmo sutrikimas del kurio riebaliniu liauku aktyvumas padidejes tai niekur nedingo, ko gero. Na bent jau jokiu radikaliu nei mitybos, nei gyvenimo budo pokyciu neivyko, o spuogai dingo.

Aš vis labiau gundaus tom rūgštinėm procedūrom, tiek gerų atsiliepimų apie jas smile.gif o kokias tiksliai procedūras darotės smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Maite @ 2009 12 05, 22:58)

Sutinku, kad rūgštinis valymas yra gerai. Bet kai kainuoja jis apie 130 ir daugiau Lt už vieną kartą , tai tikrai ne kiekviena galim sau tai leisti kas mėnesį ar net kas du cool.gif
Atsakyti
ievvvvaa, man duac padėjo, kai naudojau, buvau patenkinta. tik bėda, kad antibiotikai visada laikinas sprendimas, tai dabar vėl vargstu.

Jei natūraliom priemonėm nepavyks susidoroti, reiks imtis rūgštinių procedūrų, bet labai nenoriu.

Ups, tu apie ratus, aš apie batus. blush2.gif lotuliukas.gif

Differin irgi tepiau ilgą laiką (gal 3-4 mėn), tai padėjo tik kai spuogai buvo paviršiniai, ne giluminiai. O Duac nuo giluminių išgelbėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 05 gruodžio 2009 - 23:19
QUOTE(Ingėnas @ 2009 12 06, 00:11)
Sutinku, kad rūgštinis valymas yra gerai. Bet kai kainuoja jis apie 130 ir daugiau Lt už vieną kartą , tai tikrai ne kiekviena galim sau tai leisti kas mėnesį ar net kas du cool.gif

unsure.gif tikrai brangu, butu kokiu 50 lt vienas valymas, tai mielai ir as pabandyciau biggrin.gif o tokiom sumom per daug doh.gif
Atsakyti
iskilo vienas klausimelis. pernai del spuogu vaiksciodavau saikingai i soliariuma, tai jis man tikrai apdziovindavo spuogus ir beto buvo graziai irudes veidas, tad nereikejo naudoti pudros. ir va dabar galvoju vel pradeti lankyti soliariuma, bet noreciau ir po kaledu uzsirasyti pas kosmetologe darytis kokius valymus ar sveitimus kokius tai nors, tai idomu ar nenusisveis man visas tas idegis? blush2.gif
Atsakyti