Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Victorious @ 2009 11 29, 23:17)
Kokį kremą su AHA naudojat?

Naudoju 10 roc. stiprumo rugstini krema firmos Natinuel, bet jo parduotuveje nenusipirksi, tik kosmetologiniame kabinete, nes ko gero nereikia sakyti, kad be gydytojo prieziuros gali savo veidui ir pakenkti smile.gif
Atsakyti
Vakar nusiprausiau veida su ramunelemis,tai siandien vusus tuos spuogus iskele doh.gif Vaizdelis baisus,bet ka daryt,tikiuosi taip prasivalys tie spuogai,ir isnyks nors kuriam laikui.po to pasitepu veida Biodermos akn kremu,ai dar pamirsau pamineti,kad pries tepant kremu spuogusd patepu spiritiniu skysciu kuri israsius dermatologe.Nuo kurio spuogus be galo grauzia blush2.gif kazin taip gerai? g.gif
Atsakyti
O kas nors eucerin priemones naudojot Dermopurifyer? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 11 30, 13:16)
Vakar nusiprausiau veida su ramunelemis,tai siandien vusus tuos spuogus iskele doh.gif Vaizdelis baisus,bet ka daryt,tikiuosi taip prasivalys tie spuogai,ir isnyks nors kuriam laikui.po to pasitepu veida Biodermos akn kremu,ai dar pamirsau pamineti,kad pries tepant kremu spuogusd patepu spiritiniu skysciu kuri israsius dermatologe.Nuo kurio spuogus be galo grauzia blush2.gif kazin taip gerai? g.gif

Keistas sprendimas taip sausinti spuoga... na, bet as juk ne kosmetologe smile.gif Mano minetas agne serumas (Algotherm) jau savyje turi silicilo rugsties, tad jokiu spiritiniu skysciu nebereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 11 30, 15:28)
O kas nors eucerin priemones naudojot Dermopurifyer?  4u.gif

Turėjau prausiklį kažkada smile.gif Nieko labai ypatingo, bet tiesa pasakius visi prausikliaia kiek esu turėjus nebuvo kažkuo ypatingi . Vienintelis kurios buvo labai geras tai ayucare face neem wash, pirktas Kauno maximoje prieš pora metų

user posted image

Tik gaila jau senokai nemačiau jo niekur pirkti schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, ar jums piniginej ne krize? Kalbat apie kokias smulkmenas. Baikit jus tais spuogais uzsiiminet, maziau galvokit apie juos,tai maziau ju ir bus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kamius @ 2009 11 30, 21:56)
Turėjau prausiklį kažkada smile.gif Nieko labai ypatingo, bet tiesa pasakius visi prausikliaia kiek esu turėjus nebuvo kažkuo ypatingi . Vienintelis kurios buvo labai geras tai ayucare face neem wash, pirktas Kauno maximoje prieš pora metų

user posted image

Tik gaila jau senokai nemačiau jo niekur pirkti  schmoll.gif

Nusipirk ukisko muilo, veikia lygiai taip pat, pamatysi praeis.... thumbup.gif
Atsakyti
vernela,man mama nuolat i galva ta pati kala,kad kuo maziau tu prie tu spuiogu lysi,tuo maziau tu ju turesi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif

Žinot, yra toks kremukas, negirdėjau, kad dar kam nebūtų nė trupučio padėjęs. O tiksliau - medetkų tepalas. Jo yra vaistinėse.
Jis nuo visokių infekcijų, uždegimų, o spuogas ir yra kažkas panašaus į tai. rolleyes.gif
tik tas tepalas labai riebus, todėl jį naudoju arba žiemą, arba savaitgaliais, ar šiaip laisvomis dienomis, kai nesiruošiu niekur eiti.
Ir ne tik spuogų sumažėja - pati odos būklė geresnė. Žinoma, nesitikėkit rezultatų pasiekt per dieną.
O gal ir įmanoma, geriau pamąsčius.. g.gif Nes kai pas mane viešėjo su nakvyne draugė, prieš eidama miegoti paprašė medetkų tepalo, kad pasiteptų prie lūpos - jai buvo pūslelinė. Vaizdas buvo klaikus, tačiau po nakties ta vieta atrodė žymiai geriau, tikai - rezultatas vizualiai matėsi.
Atsakyti
QUOTE(Raquelle @ 2009 12 01, 15:58)
Labas  mirksiukas.gif

Žinot, yra toks kremukas, negirdėjau, kad dar kam nebūtų nė trupučio padėjęs. O tiksliau - medetkų tepalas. Jo yra vaistinėse.
Jis nuo visokių infekcijų, uždegimų, o spuogas ir yra kažkas panašaus į tai.  rolleyes.gif
tik tas tepalas labai riebus, todėl jį naudoju arba žiemą, arba savaitgaliais, ar šiaip laisvomis dienomis, kai nesiruošiu niekur eiti.
Ir ne tik spuogų sumažėja - pati odos būklė geresnė. Žinoma, nesitikėkit rezultatų pasiekt per dieną.
O gal ir įmanoma, geriau pamąsčius..  g.gif  Nes kai pas mane viešėjo su nakvyne draugė, prieš eidama miegoti paprašė medetkų tepalo, kad pasiteptų prie lūpos - jai buvo pūslelinė. Vaizdas buvo klaikus, tačiau po nakties ta vieta atrodė žymiai geriau, tikai - rezultatas vizualiai matėsi.

as naudojau ir tepala medetku ir su medetku arbata valydavau veida,bet nieko schmoll.gif
Atsakyti
Ugnet, tiesa, nebūtinai visiems tiks.. g.gif
dar padėjo ABC arbatmedžio pieštukas, pirktas vaistinėje. Kaina nemaža, bet efektas jautėsi. cool.gif
Papildyta:
pridursiu - obuolių kaukė veidui išvalo poras, nuo spuogų, manau, irgi padeda.
tiesiog reikia 15 min. palaikyti obuolių skilteles ant veido. aš juos sutarkavau ir košę dėjau, nes skiltelėmis jie tiesiog griuvo nuo veido.
dabar labai tingisi terliotis, tačiau man ta paprasta kaukė patiko.
Atsakyti
[quote=Raquelle,2009 12 01, 16:11]
Ugnet, tiesa, nebūtinai visiems tiks.. g.gif
dar padėjo ABC arbatmedžio pieštukas, pirktas vaistinėje. Kaina nemaža, bet efektas jautėsi. cool.gif

Tas medetku tepalas net labai netiko, o ABC arbatmedzio piestukas irgi jokio stebuklingo poveikio nedare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vernela @ 2009 12 01, 12:01)

Nusipirk ukisko muilo, veikia lygiai taip pat, pamatysi praeis.... thumbup.gif [/color]

Nu atiprašau, bet ūkiško muilo nenaudosiu veidui blink.gif
Atsakyti