Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(kamius @ 2009 11 27, 21:58)
Ne manęs klausė, bet pasidalinsiu savo žiniomis ir patirtimi susijusiomis su maistu smile.gif

Spuogai kyla  bent man nuo tokių produktų kaip čipsai, bulvytės fri, kebabai - vienu žodžiu nuo greito, nesveiko maisto. Taip pat didelis pieno produktų vartojimas skatina spuogų atsiradimą, todėl aš vietoj paprasto pieno dabar geriu sojų, varškę valgau karts nuo karto. Geriau rinktis rūgščius pieno produktus -pavyzdžiui jogurtą.Jį naudoju vietoj grietinės smile.gif Taip pat rūkytas maistas, ypatingai keptas ar virtas aliejuje, saldumynai ypatingai su šokoladu ir daug miltinių patiekalų, konservai įvairūs taip pat, bei miltiniai patiekalai, taip pat  didelis kiekis riešutų. O didžiausia blogybė -alkoholis. Negalima sakyti,kad visiem viskas tinka. Taip pat manau,kad viskas gerai, kas yra su saiku ir mažais kiekiais. Pati sau leidžiu ir saldumyną kokį suvalgyt ir pieno produktą. Spuogų neiškyla, bet jei kelias dienas  iš eilės -iškarto atsiras.
Čia ne vien mano patirtis, bet ir kelių gydytojų patarimai. Bet ne visiem viskas tinka, kitiem maistas nedaro jokios įtakos. Nepabandęs nesužinosi smile.gif

Dekui.Man atrodo jau antibiotiku reikes pagerti.O sakykit be daktares israsymo nenusipirksiu taip?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 11 28, 20:10)
O kur granatu alieju perki ? Kaip suprantu jis poru nekemsa ? bigsmile.gif

Siunciausi is akamuti.co.uk,bet KN turi but...Man tikrai nekemsa bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif nu zinokit nebezinua ka daryt.. nu taip beria smakra.. 1 spuogas uzgyja, kitas kelias.. ir taip jau 3sav trb doh.gif unsure.gif tepu tuo Acnofan, bet mazai ka padeda.. jau net nebe ant spuogo o visa barzda juo tepu.. gal nuo jo beria blink.gif blink.gif gali taip but? visa odyte grazi tfu tfu tfu.. tik smakras.. patarkit ka nors verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 11 29, 14:29)
Sveikos  drinks_cheers.gif nu zinokit nebezinua ka daryt.. nu taip beria smakra.. 1 spuogas uzgyja, kitas kelias.. ir taip jau 3sav trb  doh.gif  unsure.gif tepu tuo Acnofan, bet mazai ka padeda.. jau net nebe ant spuogo o visa barzda juo tepu.. gal nuo jo beria  blink.gif  blink.gif gali taip but? visa odyte grazi tfu tfu tfu.. tik smakras.. patarkit ka nors  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O su moteriškom ligom neturi jokių problemų? Nes sakoma, kad jos dažnai būna smakro bėrimo priežastis.
Man pačiai prieš mmm visada kažkiek paberia smakrą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 11 29, 15:34)
O su moteriškom ligom neturi jokių problemų?  Nes sakoma, kad jos dažnai būna smakro bėrimo priežastis.
Man pačiai prieš mmm visada kažkiek paberia smakrą doh.gif

*****.. nu turejus uzdegimu unsure.gif as ir skaiciau, kad gali but nuo to.. tai ka teks pas gine keliaut unsure.gif unsure.gif kaip nenoriu..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 11 29, 15:37)
*****.. nu turejus uzdegimu  unsure.gif as ir skaiciau, kad gali but nuo to.. tai ka teks pas gine keliaut  unsure.gif  unsure.gif kaip nenoriu..

Man irgi reiktu, bet zinau, kad nieko nepasakytu naujo, nes ir taip aisku, kad organizmas valosi po kt gerimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 11 28, 22:01)
Dekui.Man atrodo jau antibiotiku reikes pagerti.O sakykit be daktares israsymo nenusipirksiu taip?

Na antibiotikai receptinis vaistas, tai ne daktarės recepto tikrai negautumėt. Beto geriau pasitart su dermatologe, nes ji geriau gali parinkti antibiotikus ir gerimo kursą smile.gif
Atsakyti
O man tai ginekologe tik KT israso jei del odos ,aisku ten tepineliu paima,bet viskas buna ok.Taip ,kad as pati nebeinu pas ja,nes KT nenoriu gerti,nes kol geriau lyg ir nieko,bet nustojus padetis dar blogesne pasidare ir siaip kur dar velesnes pasekmes doh.gif .Nu bet jei nebuvus tai nueiti verta.
Atsakyti
na gal smakra pakrapstei ir koki uzkrata inesei,tai ir bers kol tik to virusiuko nesunaikinsi,net duobutes ispuliuja,lieka randai,demes,as turejau tokiu skruosto apacioj,jau kai pati nebesusidorojau,tai kreipiausi i kosmetologe ir isgyde. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 11 29, 14:37)
*****.. nu turejus uzdegimu  unsure.gif as ir skaiciau, kad gali but nuo to.. tai ka teks pas gine keliaut  unsure.gif  unsure.gif kaip nenoriu..

Nenoriu gąsdinti... Bet man prie uždegimų iškart smakrą spuogais nusėja doh.gif
Atsakyti
Merginos, perskaicius paskutinius puslapius susidaro nuomone, kad jus tik pas odos gydytojas vaikstote, o kaip kosmetologiniai kabinetai ? Is savo patirties galiu pasakyti, kad nevalant odos, t.y. nevaikstant pas kosmetologe riebios odos neimanoma kitaip sutvarkyti....tik mechaniniu budu. Butina pasirodyti ne tik dermatologui, bet ir kosmetologui, kuris gali ivertinti kokie tie spuogai: maistiniai ar hormoniniai. Turiu labai dideli nusivilyma Sugiharos gatveje esancia klinika, kai vyksta tik pavirsutinis veido apziurejimas.

Pati asmeniskai dabar naudoju veido krema su AHA rugstimis, esu ne viena rugsciu procedura pasidariusi, bet rezultatas - akivaizdus.

Pavieniams spuogiukams yra labai geras ALGOTHERM agne serumas. As be jo dabar kaip be ranku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 11 30, 00:14)
Pati asmeniskai dabar naudoju veido krema su AHA rugstimis, esu ne viena rugsciu procedura pasidariusi, bet rezultatas - akivaizdus.

Kokį kremą su AHA naudojat?
Atsakyti