Sveikos,o man buvo dermatologas israses levomicitino suplaktine ir reikejo tepti ant spuogo.Bet as pastebejau,kai tepi ant kylancio spuogo jis ten paskui ir uzsitraukia,o toje vietoje lieka guzas tai man irgi kazkokia nesamone.Man jau geriau kai tas spuogas iskyla ir as ji isspaudziu.Ir as nustojau ji naudoti ar kam nors buvo kazkas panasaus,kazkoks uzburtas ratas su tais spuogais
Aš rekomenduočiau pabandyti kažką iš natūralių gaminių (arba bent pakaitalioti dieną natūralų, vakare kažką sintetinio ar atvirkščiai), tokių kaip: Nerafinuotas taukmedžio sviestas (Afrikinis sviestmedis) Idealiausias apsauginis-maitinantis-minkštinantis sausos odos balzamas. Gelsvas, vos kvepiantis riešutais. Labai skalsus. Nerafinuoto sviestmedžio savybės: drėkina sausą ir vystančią odą; minkština suskeldėjusią lūpų, suskirdusią rankų odą; tinka dermatito, egzemos, psoriazės pažeistai odai, sumušimų vietose, randų prevencijai; apsaugo nuo išorės poveikio (vėjo, šalčio, karščio, saulės, radiacijos); padeda atsigauti odai po buvimo saulėje; padeda išvengti strijų nėštumo metu; saugo jautrią kūdikių ir vaikų odą nuo iššutimų; nuramina jautrią vyrų odą, ypač po skutimosi; tinka atskirų kūno dalių masažui - sąnarių, rankų, kojų, pėdų. Sviestmedžių aliejus turi natūralių priešuždegiminių medžiagų, todėl labai naudingas vabzdžių įkandimų, alergijų, nudegimų, nušalimų ar kitų odos pakenkimų atvejais; taip pat esant raumenų skausmams ir patempimams, prieš ir po treniruočių. Vitaminų A (skatina ląstelių atsinaujinimą/regeneraciją jaunina odą, efektyviai maitina ir ramina sausą, šiurkščią, raukšlėtą, spuoguotą odą) ir E (veikia kaip antioksidantas, atitolinantis senėjimo procesus, mažinantis vėžinių ląstelių atsiradimo galimybę, gerina mikrocirkuliaciją) šaltinis. Naudojimas. Tepti problemines vietas pvz., rankas, lūpas, veidą, pėdas, blauzdas. Jeigu nesergama odos ligomis, užtenka pasitepti kartą per dieną. Į odą susigeria tik tiek, kiek reikia, o perteklių po kelių minučių galima nuvalyti popierine servetėle. Naudojant kiekvieną dieną, oda bus sveika, minkšta, puikios išvaizdos. Nerafinuotas kakavos sviestas Šaltojo spaudimo svieste išlieka malonus šokolado aromatas. Sviestas kietas, rudos spalvos. Teobrominas, kakavos pupelių alkaloidas, maloniai stimuliuoja nervų sistemą. Jis teigiamai veikia raumenis, širdį ir inkstus. Kakavos produktai pasižymi geromis skysčius varančiomis savybėmis. Jie gali padėti nuo aukšto kraujospūdžio, nes plečia kraujagysles. Įvairūs kakavos ekstraktai naikina bakterijas, sukeliančias pūlingus odos uždegimus ir sepsį (karbunkulus, furunkulus, pūlingus spuogus). Kakavos sviestas odą: maitina, minkština ir suteikia jai šilko švelnumą, saugo, stabdo per ankstyvą senėjimą, regeneruoja ir atkuria. Gavimo metodas: šaltojo spaudimo kakavos pupelės, išlaikančios svarbius atioksidantus. Naudojimas. Naudoti kaip odos drėkiklį arba maišant kartu su masažo aliejais, kokosų aliejum sausai, atšerpetojusiai, elastingumą ir gyvybingumą praradusiai odai. Natūralus abrikosų branduolių aliejus Aliejus atjaunina, pagyvina ir apsaugo odą. Šis produktas gali būti naudojamas gydyti egzemą, odos niežėjimą. Turtingas vitaminų A, B1, B2, B6, B17 ir E. Gerai pasiskirsto ir lengvai absorbuojasi per odą. Jis yra rezorbuojamas lėtai (per 20-50 minučių), todėl jis puikiai tinka viso kūno masažui. Naudojimas: kremams nuo spuogų, odos valikliams, odai po skutimosi, jautriai odai, lūpų balzamams ir prieš raukšles. Kukui riešutų aliejus Kukui riešutų aliejus yra šalto spaudimo iš kukui medžio riešutų. Šis aliejus turi daug linolo ir linoleno rūgščių, kurios yra gyvybiškai svarbios riebalinės rūgštys sveikos odos medžiagų apykaitai. Dėl jame esančių vitaminų A, E ir F, Kukui riešutų aliejus gali padėti atgaivinti ir atstatyti odos pusiasvyrą. Aliejus dažnai naudojamas psoriazės ir egzemos, spuogų ir kitų odos ligų gydymo produktuose. Naudojimas: apsaugos nuo saulės priemonės, losjonai, kremai, lūpų ir kūno balzamai. Meliono sėklų aliejus Meliono sėklų aliejus dažnai naudojamas kūdikių kremams, losjonams, muilams ir paakių kremams. Dėl savo neutralumo maišomas su kūno ar veido aliejais ir puikiai tinka riebios odos tipui. Meliono sėklų aliejus neužkimša porų, todėl organizmas gali natūraliai pašalinti toksinus per odą. Aliejus dažnai vartojamas odos priežiūros preparatuose sausai, riebiai, spuoguotai ar brandžiai odai, nes jis turtingas pagrindinių riebiųjų rūgščių, kurios padeda odai atgauti elastingumą. Naudojimas: kremai, losjonai, plaukų priežiūros produktai, aromaterapija. Saldžiųjų migdolų aliejus Saldžiųjų migdolų aliejus lengvai absorbuojamas, oda tampa švelni ir minkšta. Tai santykinis persikų ir abrikosų panašių savybių mišinys. Saldžiųjų migdolų aliejus, gaunamas iš migdolų medžių sėklų. Naudojimas: aliejų pagrindu kvepalai, kūdikių produktai, plaukų kaukės, egzema ir spuogų kremai.
Taip, pas Rostova. Siaip ir ejau isgirdusi rekomendaciju
O ka ji tau buvo paskyrusi?
na as labai tikiuosi, kad pades, jau vien vaistams isleidau virs 100 lt
ir labai idomus tie antibiotikai, gerti 3 dienas po 1 tablete ir tada po tablete karta i savaite.. Ir taip 6 tableciu kursa isgersiu..
Tiesa, pasake, kad jei nepades, skirs roaccutane, bet as iskart pasakiau, kad negersiu
Na pasak jos tuo metu mano odos būklė nebuvo tragiška.
Išrašė tuokart losjoną su antibjotikais. Ir kažkokią dar suplaktinę, jau seniai gydžiausi, tai nepamenu, kokia buvo.
Bet nustebino mane tai, kad jinai liepė ryte plauti veidą absoliučiai be jokių prausiklių , tik su šaltu vandeniu( galvojau, nieko nebus taip, na bet pasiteisino) ir patepti kažkuriuo iš losjonų tų dviejų. Ir gydymo metu nevartojau jokių kremų. O vakare nusiplaudavau su prausikliu berods (vat neatsimenu su kuo jinai liepė ), ir tada tepdavau vėl losjoną.
Žodžiu, buvo prisakyta mažinti prausiklių naudojimą.
Tuokart buvau gražiai išsigydžiusi spuogus. Bet po gero pusmečio pradėjo vėl jie lysti. Tada ėjau jau į polikliniką pas dermatologę su tikslu vėl prašyti losjono su antibjotikais. Išrašė man jį, gali būti, kafd antibjotiką ir pakeitė, kiek pamenu , paskutl naudotas antibjotikas buvo populiarusis levomecitinas. Tik šiuokart gydymas odos su juo jau nebebuvo efektyvus, mažokai man jis padėjo. Ir dar įtaisė alerginę reakciją - atopinį dermatitą.
Na pasak jos tuo metu mano odos būklė nebuvo tragiška.
Išrašė tuokart losjoną su antibjotikais. Ir kažkokią dar suplaktinę, jau seniai gydžiausi, tai nepamenu, kokia buvo.
Bet nustebino mane tai, kad jinai liepė ryte plauti veidą absoliučiai be jokių prausiklių , tik su šaltu vandeniu( galvojau, nieko nebus taip, na bet pasiteisino) ir patepti kažkuriuo iš losjonų tų dviejų. Ir gydymo metu nevartojau jokių kremų. O vakare nusiplaudavau su prausikliu berods (vat neatsimenu su kuo jinai liepė ), ir tada tepdavau vėl losjoną.
Žodžiu, buvo prisakyta mažinti prausiklių naudojimą.
Tuokart buvau gražiai išsigydžiusi spuogus. Bet po gero pusmečio pradėjo vėl jie lysti. Tada ėjau jau į polikliniką pas dermatologę su tikslu vėl prašyti losjono su antibjotikais. Išrašė man jį, gali būti, kafd antibjotiką ir pakeitė, kiek pamenu , paskutl naudotas antibjotikas buvo populiarusis levomecitinas. Tik šiuokart gydymas odos su juo jau nebebuvo efektyvus, mažokai man jis padėjo. Ir dar įtaisė alerginę reakciją - atopinį dermatitą.
Man del prausiklio nieko pasake, paklause koki naudoju, pasakiau, kad nenaudoju isvis.. Kad valau tik pieneliu ir toniku.. Paklause kokios firmos, sakau Biok, tai neliepe atsisakyti, matyt nera blogi
ir kremu taip pat atsisakiau kaip sake.. Tik viena vakara tepu vienu, kita vakaru kitu losjonu..
Mano abu losjonai su levomicetinu..
Na ziuriu visai padejo tau ta gydytoja, tikiuosi nebus ir man tik issvaistyti pinigai ir pastangos
Man dare tyrimus del skrandzio tai rado bakterija,kuri kenke viskam,o del veido nedare tyrimu,tik buvo paeme tepineli,kita gydytoja man ziurejo labai ji visaip,tai abi priejo tos pacios nuomones. Kadangi pati esu labai alergiska,tai oda irgi tokia...Kokius 4 metus naudojau priemones kurie man sukeldavo dar didesnius berimus ir viskas tik blogejo...Kai apmazinau priemoniu skaiciu viskas pasitvarke. Pasirinkau tinkamiausia pudras ir prieziuros priemones. Siaip man labai padedavo Imex kremukas,kol gerdavau antibiotikus,juo tepiausi Bet dabar jau nenoriu jokiu antibiotiku manau su laiku viskas visiskai pasitaisys.
as ir buvau pas ja, na ispudzio nepaliko jau vien iejus, matos, kad zmogus nelabai megaujas tuo ka daro paziurejo, na sako truputi yra spuogeliu, paskyre 3 sildymo proceduras ir kadangi pasakiau, kad nlb turiu ka ant spuogeliu tept, tai levomecitino suplaktine israse viskas
o pries savaite gera savaite buvau pas aistuliaaa pasiulyta Karoliniskese,del paraudimo atsiradusio, tai tokia labai maloni moterele, dave truputi kremuko ir pora tableciu nuo alergijos uz dyka, dar visokiu patarimu prisake del vandens it t.t ir liepe skambint uz keliu dienu, tai padejo
Niekada Nesakyk Niekada Love me less but Love me a long time La parole nous a été donnée pour déguiser notre pensée
Man del prausiklio nieko pasake, paklause koki naudoju, pasakiau, kad nenaudoju isvis.. Kad valau tik pieneliu ir toniku.. Paklause kokios firmos, sakau Biok, tai neliepe atsisakyti, matyt nera blogi
ir kremu taip pat atsisakiau kaip sake.. Tik viena vakara tepu vienu, kita vakaru kitu losjonu..
Mano abu losjonai su levomicetinu..
Na ziuriu visai padejo tau ta gydytoja, tikiuosi nebus ir man tik issvaistyti pinigai ir pastangos
Už poliklinikos dermatologę tai tikrai labiau padėjo Tai kažkaip kelia pasitikėjimą man Rostova.
Tik va mano lūdna patirtis su tais antibjotikais, kad alergizuoja, tai nusprendžiau ieškoti problemų sprendimo be jų. Kol kas tai sekasi šiaipsau
Gerai dar rūgštinis valymas, bent mano odai tiko, bet jau jei pradėti, tai reikia valytis nuolat, kas 1-1,5 mėn. O tai kainuoja didelius pinigus.
o pries savaite gera savaite buvau pas aistuliaaa pasiulyta Karoliniskese,del paraudimo atsiradusio, tai tokia labai maloni moterele, dave truputi kremuko ir pora tableciu nuo alergijos uz dyka, dar visokiu patarimu prisake del vandens it t.t ir liepe skambint uz keliu dienu, tai padejo
Smagu, kad patiko kiek konsultacija pas ja kainuoja? Papildyta:
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 11 28, 18:58)
as ir buvau pas ja, na ispudzio nepaliko jau vien iejus, matos, kad zmogus nelabai megaujas tuo ka daro paziurejo, na sako truputi yra spuogeliu, paskyre 3 sildymo proceduras ir kadangi pasakiau, kad nlb turiu ka ant spuogeliu tept, tai levomecitino suplaktine israse viskas
Na jo, kai as paauglysteje buvau, irgi skyre sildyma, bet gal kokiu 10 proceduru.. Nors nieko gero jos man nepadejo.. O tepti skyre tik is vaistines visokius kremus brangiausius, kuria irgi nieko gero nepadare.. Kazkaip isvis labiau pasitikiu tais gaminamais..
Mane stipriai berdavo iki 21 metu Jau beveik metai kaip viskas tvarkosi,to pradzia buvo apsilankymas pas dermatologe...Teko isgert kelis kursus antibiotiku,nes mano oda buvo uzkresta,nes kaip man aiskino ji nelinkusi i spuogus,nes yra labai jatri ir sausa. \taciau didesne dalis bedos buvo organizme Dabar naudoju visiskai naturalia kosmetika,bet minimaliai...
Zalios arbatos medzio distiliuota vandeni,roziu vandeni ir naturalu drekinamaji krema,o nakciai veida tepu granatu aliejumi. Jei iskyla koks spuogas per PMS po sio aliejuko uztepimo vakare,ryte viskas buna
Smagu, kad patiko kiek konsultacija pas ja kainuoja? Papildyta:
Na jo, kai as paauglysteje buvau, irgi skyre sildyma, bet gal kokiu 10 proceduru.. Nors nieko gero jos man nepadejo.. O tepti skyre tik is vaistines visokius kremus brangiausius, kuria irgi nieko gero nepadare.. Kazkaip isvis labiau pasitikiu tais gaminamais..