Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Prisiminiau kad man dar siule atsisakyti pieno produktu ir zuvies.. g.gif

Aistuliaa, o kokiu tau antibijotiku israse?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2009 11 28, 12:02)

Ooo.... apie žuvį girdžiu pirmą kart... blink.gif toks jausmas, kad jei nori neturėt spuogelių turi nieko nevalgyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knoti @ 2009 11 28, 07:12)
Ne, tačiau norėčiau pamėgint, nes esu girdėjus gerų atsiliepimų  smile.gif  tačiau čia rašiau norėdama daugiau nuomonių  4u.gif

Jei pamėginsit,parašykit atsiliepimus smile.gif

dėl pieno tai suprantu,bet kad žuvis tai keista blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sigvezija @ 2009 11 27, 19:40)
O man dabar taip įdomu pasidarė, tai jeigu mano oda yra mišri, t.y. T zona riebi, o kitos vietos ne, tai, vadinasi, nereikia jokio kremo ar dar ko ten tepti? Negi nereikia drėkinti odos tada? Gal čia ir yra spuogelių priežastis?  blink.gif

Jei oda nesauseja, tai ir netepk smile.gif bent kaip man aiskino, jei oda nereikalauja, tai ir nereikia tais kremais teplioti..
----------
O pas mane situacija siaubinga, kaklas visas isbertas tokiais dideliais spuogais.. Vakar nusipirkau tu antibiotiku, uz visa kursa 65 lt doh.gif doh.gif na bet tikiuosi pades bent ta kakla issigydyti..
Papildyta:

Na man del maisto nieko nesake, sake tie spuogai kazkokie bakteriniai..
--------
antibiotikus israse Azitrox g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 28, 01:02)
Vat mano irgi oda apskritai nėra linkusi į bėrimus (net paauglystėj spuogų nebuvo), nepastebėjau, kad bertų nuo maisto ar nuo priemonių, bet panašu, kad užsikrėtusi buvo stipriai, kai naudojau maisto papildus ir bėrė kurį laiką tragiškai doh.gif 
O kokios bėdos buvo organizme? Dėl ko užsikrėtė?

Organizme buvo bakterija,o dar 15 metu man kosmetologe dare valyma,matyt uzkrete oda doh.gif
Atsakyti
o kur perkat Ana Lotan kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 11 28, 15:09)
Organizme buvo bakterija,o dar 15 metu man kosmetologe dare valyma,matyt uzkrete oda doh.gif

Kokius tyrimus dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 28, 00:02)
Vat mano irgi oda apskritai nėra linkusi į bėrimus (net paauglystėj spuogų nebuvo), nepastebėjau, kad bertų nuo maisto ar nuo priemonių, bet panašu, kad užsikrėtusi buvo stipriai, kai naudojau maisto papildus ir bėrė kurį laiką tragiškai doh.gif 
O kokios bėdos buvo organizme? Dėl ko užsikrėtė?

Ne manes klausi, bet pasakysiu is savo patirties, buvau pas gydytoja, irgi pasake, kad uzkresta oda, zodziu kadangi ji riebi, atsirado kazkokiu bakteriju, uzsikrete ir dabar visas kaklas isbertas doh.gif tai irgi israse antibiotiku kursa.. Tik gerimas ju labai idomus - 3 tabletes kas diena ir tada likusios 3 karta i savaite..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 28 lapkričio 2009 - 15:30
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 28, 17:28)
Ne manes klausi, bet pasakysiu is savo patirties, buvau pas gydytojas, irgi pasake, kad uzkresta oda, zodziu kadangi ji riebi, atsirado kazkokiu bakteriju, uzsikrete ir dabar visas kaklas isbertas  doh.gif  tai irgi israse antibiotiku kursa.. Tik gerimas ju labai idomus - 3 tabletes kas diena ir tada likusios 3 karta i savaite..

Na, maniškė iki 20 metų buvo normalaus tipo, lygutėlė, be mažiausio spuogo, o dabar jau kelerius metus kovoju su bėrimais doh.gif Šiuo metu visai kitas vaizdas (tfu tfu tfu), nes kurį laiką naudojau tepamus antibiotikus, bet nepasakyčiau, kad jau visiškai būtų išsivaliusi g.gif Labai galimas variantas, kad ir maniškė oda buvo užkrėsta, nes prieš tai problemiška nebuvo...
Atsakyti
aistuliaa, o tu pas Rostovą buvai?
Šiaip iš dermatologių, pas kurias esu lankiusis, ši yra gal labiausiai kelinati pasitikėjimą.
Gana drastiški jos gydymo metodai, bet man tuokart padėjo.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 11 28, 16:49)
aistuliaa, o tu pas Rostovą buvai?
Šiaip iš dermatologių, pas kurias esu lankiusis, ši yra gal labiausiai kelinati pasitikėjimą.
Gana drastiški jos gydymo metodai, bet man tuokart padėjo.

Taip, pas Rostova. Siaip ir ejau isgirdusi rekomendaciju wink.gif
O ka ji tau buvo paskyrusi? smile.gif
na as labai tikiuosi, kad pades, jau vien vaistams isleidau virs 100 lt doh.gif
ir labai idomus tie antibiotikai, gerti 3 dienas po 1 tablete ir tada po tablete karta i savaite.. Ir taip 6 tableciu kursa isgersiu..
Tiesa, pasake, kad jei nepades, skirs roaccutane, bet as iskart pasakiau, kad negersiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 28 lapkričio 2009 - 15:54
QUOTE(Victorious @ 2009 11 28, 16:33)
Na, maniškė iki 20 metų buvo normalaus tipo, lygutėlė, be mažiausio spuogo, o dabar jau kelerius metus kovoju su bėrimais doh.gif Šiuo metu  visai kitas vaizdas (tfu tfu tfu), nes kurį laiką naudojau tepamus antibiotikus, bet nepasakyčiau, kad jau visiškai būtų išsivaliusi g.gif Labai galimas variantas, kad ir maniškė oda buvo užkrėsta, nes prieš tai problemiška nebuvo...

gali buti g.gif as tikiuosi, kad man tas uzkretimas praeis ir bent jau kaklas normalus bus.. nesukciau galvos del keliu pavieniu spuogeliu, bet kai jau matau, kad tikrai kazkas negerai su tuo berimu, tai teks ir antibiotikus pagerti..
O levomicetinas irgi antibiotikas? nes kur israse 2 losjonus, abu su levomicetinu..
Atsakyti