Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Kristinakristina @ 2009 11 23, 17:15)
Man Actipur krempudra probleminei odai labai patinka... Ji padaro oda matine, uzmaskuoja truputi, nekemsa poru... Yra sviesesne ir tamsesne, as sviesia naudoju ir labai dziaugiuosi, nes tokio sviesumo gydomuju daugiau neteko matyt, visos buna per tamsios...  doh.gif

Beje, anksciau rasiau, kad pabandziau aspirino kauke...tai va, darau ja du kartus savaitej, jau kokius 5 kartus dariau...zinokit visai man ji patinka, gal kiek ir issausina oda, bet ne daugiau nei priemones nuo spuogu..  biggrin.gif ir balina oda ji, akivaizdziai maziau raudonos randu demes matosi...  thumbup.gif Taip kad kol kas esu patenkinta  ax.gif

naudojau ir as Aktipur...dermatologė išreklamavo kaip kokį stebuklą ''visi,kurie naudojo,visiems praejo'' deja,aš tuo pasigirt negaliu.. brangiai sumokėjau,o rezultato didelis 0. g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 24, 21:57)
Mane pries savaite isbere(buvau gerokai prisidazius pries gimtadieni..+ galbut vynas suveike,nezinia,na ir dar + valgiau visoki slamsta kokias 5 dienas biggrin.gif ),o oda buvo kone tobula. Dar siandien apturejau tragiska diena,kai dare 4 kartus makiazus sunnnnnnkius doh.gif  tai pilna mazu spuogeliu ant kaktos atsirado. O is praeitos savaites gyja spuogeliai ant smakro.
naudoju iprastas priemones ir + akne bp5 ir sieros suplaktine. Tik jos kartais perdaug issausina tuos mazus plotelius,tada tenka gausiau padrekinti doh.gif

atsiimu zodzius biggrin.gif siandien atsikeliau graziu veidu,nesuprantu,kaip viskas per nakti galejo pasitaisyti(t.y. tik liko beuzgyjantys spuogeliai ant smakro)
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 25, 23:30)
atsiimu zodzius biggrin.gif  siandien atsikeliau graziu veidu,nesuprantu,kaip viskas per nakti galejo pasitaisyti(t.y. tik liko beuzgyjantys spuogeliai ant smakro)

O kokia kosmetika dažė, kad taip sureagavus oda buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 25, 22:34)
O kokia kosmetika dažė, kad taip sureagavus oda buvo? unsure.gif

SLA pagrinde,kiek pamenu unsure.gif nelabai buvo galimybe kiekviena produkta apziuret,tai gal pvz.ir skyresi pudra, ne SLA buvo.
Bet tikrai ne nuo kosmetikos isberti galejo,tiesiog oda buvo tieeeek pridazyta ir tieeeek valandu,kad naturaliai gaunasi,jog nekvepuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 25 lapkričio 2009 - 22:48
O gal galit kuri papasakoti apie cinko suplaktinę (ar kažkaip panašiai pavadinimas)? ax.gif Mano draugė yra turėjusi, ir buvo laaabai patenkinta..
Atsakyti
gal kas bande AVENE krempudra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigvezija @ 2009 11 26, 15:35)
O gal galit kuri papasakoti apie cinko suplaktinę (ar kažkaip panašiai pavadinimas)?  ax.gif Mano draugė yra turėjusi, ir buvo laaabai patenkinta..

o as visai nepatenkinta biggrin.gif tik inkstiru daugiau nuo jos atsirado ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 11 26, 15:50)
gal kas bande AVENE krempudra? g.gif

As bandziau, jei couvrance tui galvoj ax.gif Maskuoja vidutiniskai, nera matine tikrai, siaip neblogai dengiasi ir islieka, bet man kazkaip paberdavo po jos iskart, tai nelabai tepliojuosi as ja ax.gif
Atsakyti
Buvau siandien kauno g. tam odos ligu centre.
Tai nepasakyciau kad gydytoja labai kompetetinga pasirode.. g.gif
Isvardinau viska ka esu naudojus (is vaistu gimines) tai nieko naujo nepasiule, liepe ir toliau vartoti Akne BP5 ir tept gausiai drekinamuoju kremu, o jei noriu issigydyti tai liepe gert antibijotikus..
Ne maziau kaip 20d. kursa..

Tai mastau ka daryt.. bent jau gripo epidemija tai pralauksiu.. o paskui gal reikes bandyt gert.. g.gif

Atsakyti
Tai mastau ka daryt.. bent jau gripo epidemija tai pralauksiu.. o paskui gal reikes bandyt gert.. g.gif
[/quote]

Nezinau, ar verta... As bent jau nusprendziau, kad nebegersiu, nebent jau sakes bus doh.gif O siaip tai, kiek geriau, tiek aisku padejo... tam kartu, bet nustoji ir vel tas pats, tai kur nauda tai nznznzn.... tik imuniteta organizmo zaloji ir viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2009 11 26, 16:02)
Isvardinau viska ka esu naudojus (is vaistu gimines) tai nieko naujo nepasiule, liepe ir toliau vartoti Akne BP5 ir tept gausiai drekinamuoju kremu, o jei noriu issigydyti tai liepe gert antibijotikus..Ne maziau kaip 20d. kursa..

Man nerimtai atrodo tokios rekomendacijos g.gif
Turbūt bus didesnė žala organizmui nuo geriamų antibjotikų, nei nauda. O be to, kaip jinai žinos, kuriuos būtent antibjotikus skirti? Gali juk skirti ir nepadėti, ar padėti tik laikinai.
Tepamus esant reikalui tepčiau. Bet geriamų dėl odos negerčiau. Nebent būtų visai tragiškas vaizdelis...
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2009 11 26, 16:02)
Isvardinau viska ka esu naudojus (is vaistu gimines) tai nieko naujo nepasiule, liepe ir toliau vartoti Akne BP5 ir tept gausiai drekinamuoju kremu, o jei noriu issigydyti tai liepe gert antibijotikus..
Ne maziau kaip 20d. kursa..

O kremuka drekinamaji rekomendavo? man dabar reikia tokio, bet bijau kad uzkims poras gerai drekinantys, turiu krema kuris yra be alieju, bet drekinimo is jo nelabai gaunu doh.gif
Atsakyti