Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Evelinna @ 2009 11 23, 16:39)
Padedavo ir man, o vat paskui pradejo nebepadet  biggrin.gif Zodziu beda su ta oda... Nemaskuot negaliu, nes turiu darbe represantatyviai atrodyti vis tik  lotuliukas.gif Todel pasaka be galo, reik rasti priemone, kuri ir maskuoja ir zalos nedaro smile.gif

O mineralines kosmetikos nebandete? Kalbu apie tikra mienraline (EM, BM)... Pasiskaicius nelietuviskus forumus daug kam pradejus naudoti ja oda pagrazejo, nebeberia, nes vis gi ji naturali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 11 23, 23:20)
O mineralines kosmetikos nebandete? Kalbu apie tikra mienraline (EM, BM)... Pasiskaicius nelietuviskus forumus daug kam pradejus naudoti ja oda pagrazejo, nebeberia, nes vis gi ji naturali  mirksiukas.gif

Bandziau bet nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 11 23, 23:44)
Bandziau bet nepatiko schmoll.gif

Gali buti, juk visiems skirtingai 4u.gif Bet siaip manau verta pabandyti, kas turi problemu su oda, bet nori maskavimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 11 24, 00:53)
Gali buti, juk visiems skirtingai  4u.gif  Bet siaip manau verta pabandyti, kas turi problemu su oda, bet nori maskavimo  4u.gif

Actipur kremas su spalva netiko - isbere ax.gif EM netiko, kazkokiais poodiniais smulkiais spuoguciais kakta bere g.gif Tai va... Dar kazkaip susidominau isbandyti Biodroga krema su spalva, gal tas bus nieko... bigsmile.gif
Atsakyti
Mane pries savaite isbere(buvau gerokai prisidazius pries gimtadieni..+ galbut vynas suveike,nezinia,na ir dar + valgiau visoki slamsta kokias 5 dienas biggrin.gif ),o oda buvo kone tobula. Dar siandien apturejau tragiska diena,kai dare 4 kartus makiazus sunnnnnnkius doh.gif tai pilna mazu spuogeliu ant kaktos atsirado. O is praeitos savaites gyja spuogeliai ant smakro.
naudoju iprastas priemones ir + akne bp5 ir sieros suplaktine. Tik jos kartais perdaug issausina tuos mazus plotelius,tada tenka gausiau padrekinti doh.gif
Atsakyti
Turejau Actipur meginuka, tai irgi netiko - isbere, ir siaip ji ant veido man tik pusdieni graziai atrodydavo, o paskui nuplaukdavo visa, isvis tragedija... ir dar plius kas nepatiko, tai jos kvapas... is esmes kvapas visai malonus, bet labai jau intensyvus, kaip kokiu sausu kvepaliuku doh.gif kaip gydomajam kremui, tai man nelabai suderinami dalykai ax.gif
Atsakyti
As dabar naudoju Biodermos akn krema,bet man jis nei velnio nepadeda.nesuprantu kas cia darosi su tais spuogais.dabar jau kuris laikas baisiausiai berpa pacia apacia veido,apie zandikaulius net link kaklo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2009 11 23, 08:25)
Nu nzn, ar cia ruoduo kaltas ar kas, bet beria visokio plauko spuogais ziauriai... Galvojau gal biski oda pripratus prie priemoniu, reik pakeist - tai medimix muila ikirtau  biggrin.gif tempia oda, negaliu pakets tenka mest, rasos geli-krema probleminei odai tepliot pradejau - pradejo dar labiau bert isvis  verysad.gif Nuo to kremo buvo taip kamnors gal???

drėkint drėkint ir dar kartą drėkint. Sausą odą beria, jinai taip ginas nuo perdidelio sausinimo.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 22, 00:05)
gal kuri zinote kiek galioja cinko suplaktine?

cinko suplaktinė galioja tol, kol jos nesunaudoji.
ne pati sugalvojau, klausiau dermatologės apie galiojimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 11 23, 22:57)
susiradau 4u.gif o ten parasyta,kad su medum. o esu girdejus,jei arti odos kapiliarai,negerai medus,nzn ka dabar daryti g.gif  doh.gif

As irgi darausi su medum.. Na mano kapiliarai lyg ir ne arti odos, bet anksciau turejau problemu su jais... Ant nosies buvo trys susproge... Nuejau pas gydytoja - panaukino, po to vel atsinaujino..ir taip gal tris kartus...bet po kiek laiko nebeatsirado nauju...
Dabar naudoju ta kauke ir lyg ir nieko... Bet gal cia ne tokie tie mano kapiliarai, nes man tik pavieniai jie, o cia gal labiau apie tuos kur visas kapiliaru tinklas matosi...

Bet skaiciau uzsienio forumuose, kad kiti medu aliejum keicia (isbandziau, man labai nepatiko... doh.gif)... Gal yra ir kitu alternatyvu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 11 25, 00:55)
nesuprantu kas cia darosi su tais spuogais.dabar jau kuris laikas baisiausiai berpa pacia apacia veido,apie zandikaulius net link kaklo. doh.gif

Man tas pats, nup zandikaulio spuogai perejo link kaklo doh.gif ir niekaip negyja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2009 11 25, 01:27)
cinko suplaktinė galioja tol, kol jos nesunaudoji.
ne pati sugalvojau, klausiau dermatologės apie galiojimą  smile.gif

4u.gif kaip idomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 11 25, 04:09)
As irgi darausi su medum.. Na mano kapiliarai lyg ir ne arti odos, bet anksciau turejau problemu su jais... Ant nosies buvo trys susproge... Nuejau pas gydytoja - panaukino, po to vel atsinaujino..ir taip gal tris kartus...bet po kiek laiko nebeatsirado nauju...
Dabar naudoju ta kauke ir lyg ir nieko... Bet gal cia ne tokie tie mano kapiliarai, nes man tik pavieniai jie, o cia gal labiau apie tuos kur visas kapiliaru tinklas matosi...

Bet skaiciau uzsienio forumuose, kad kiti medu aliejum keicia (isbandziau, man labai nepatiko...  doh.gif)... Gal yra ir kitu alternatyvu..  mirksiukas.gif

ne man jie siaip nesimato dar pakolkas, tai vat uztat ir saugausi,kad ir ateity neissoktu biggrin.gif as vakar pasidariau ta kauke,bet turbut per daug vandens ipyliau ji man tokia skystoka gavosi,dejau tris tabletes, istirpinau vandeny ir poto sauksteli medaus. O kiek jus ko dedat? cia kaip skaiciau,kad nusiplovus kokia svelni oda ir t.t.,man tai nieko isvis,sian ryte atsikelus vel pridyge nauju spuogu,veidas visas blizga..nu gal per greit rezultato noriu biggrin.gif
Atsakyti
As tai sutrinu 2 tabletes ir saukstuka medaus..Viskas, nededu vandens, kad nekristu kauke nuo veido biggrin.gif ir laikau 15 - 20 minuciu...
Na man to svelnumo irgi nesijaucia... Gal jei kaip skruba dar po to panaudojus... Bet kai yra spuogu nesinori ju visu draskyt... schmoll.gif

Taip greit rezultatas neateina...as jau apie 6 kartus pasidariau ir jauciu kazkiek kad gal greiciau randai gyja ir spuogus gydo... Bet gal cia susidejo daug veiksniu..
Kaip tokia pigi kauke tai manau tikrai neblogai veikia smile.gif
Atsakyti