Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Evelinna @ 2009 11 23, 12:53)
Na apie sporta ir mityba cia kita sneka smile.gif Ir patikekit ne vsiiems net gi tai itaka daro smile.gif

didesniai daugumai padeda, tik nereikia tingeti. O be to, reikia gerti daug vandens.
Atsakyti
QUOTE(vernela @ 2009 11 23, 16:13)
didesniai daugumai padeda, tik nereikia tingeti. O be to, reikia gerti daug vandens.

tai jus pirma pasakojat kaip su segtukais kankinatės, o poto jau "sportuokit panos" lotuliukas.gif labai jau dėkui už patarimus, tikrai
Atsakyti
aš tai spuogiukus arbatmedžio aliejuku tepu, labai padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilijytė @ 2009 11 23, 17:32)

Padedavo ir man, o vat paskui pradejo nebepadet biggrin.gif Zodziu beda su ta oda... Nemaskuot negaliu, nes turiu darbe represantatyviai atrodyti vis tik lotuliukas.gif Todel pasaka be galo, reik rasti priemone, kuri ir maskuoja ir zalos nedaro smile.gif
Atsakyti
Man Actipur krempudra probleminei odai labai patinka... Ji padaro oda matine, uzmaskuoja truputi, nekemsa poru... Yra sviesesne ir tamsesne, as sviesia naudoju ir labai dziaugiuosi, nes tokio sviesumo gydomuju daugiau neteko matyt, visos buna per tamsios... doh.gif

Beje, anksciau rasiau, kad pabandziau aspirino kauke...tai va, darau ja du kartus savaitej, jau kokius 5 kartus dariau...zinokit visai man ji patinka, gal kiek ir issausina oda, bet ne daugiau nei priemones nuo spuogu.. biggrin.gif ir balina oda ji, akivaizdziai maziau raudonos randu demes matosi... thumbup.gif Taip kad kol kas esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 11 23, 18:15)
Man Actipur krempudra probleminei odai labai patinka... Ji padaro oda matine, uzmaskuoja truputi, nekemsa poru... Yra sviesesne ir tamsesne, as sviesia naudoju ir labai dziaugiuosi, nes tokio sviesumo gydomuju daugiau neteko matyt, visos buna per tamsios...  doh.gif

Man tai ji visai nepatiko, nemaskavo, atrodo kaip tik visas demeles isryskino, gal man per sviesi buvo.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilijytė @ 2009 11 23, 17:32)

as irgi tepu, nezinau padeda ar ne, tiesiog tepu ir viskas biggrin.gif turejau eiti ketvirtad pas gydytoja, bet neaisku kaip bus, ligos puola doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilijytė @ 2009 11 23, 18:32)

as irgi tepdavau su arbatmedziu koki iskilusi nenaudeli, kartais net visa veida labai nedideliu kiekiu issitepu, bet paskutiniu metu niekaip negaliu pakest to kvapu schmoll.gif tiek jau jis mane dusina g.gif
Atsakyti

Beje, anksciau rasiau, kad pabandziau aspirino kauke...tai va, darau ja du kartus savaitej, jau kokius 5 kartus dariau...zinokit visai man ji patinka, gal kiek ir issausina oda, bet ne daugiau nei priemones nuo spuogu.. biggrin.gif ir balina oda ji, akivaizdziai maziau raudonos randu demes matosi... thumbup.gif Taip kad kol kas esu patenkinta ax.gif
[/quote]

gali papsakot placiau apie ta kauke? reiks pabandyti,nes vel kazko baisiai ismete visa veida spuogais,net geda su zmonem bendraut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 11 23, 22:34)

gali papsakot placiau apie ta kauke? reiks pabandyti,nes vel kazko baisiai ismete visa veida spuogais,net geda su zmonem bendraut doh.gif

Yra apie ta kauke parasyta temoje apie namines kaukes smile.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau, kad gryno arbatmedžio aliejaus negalima naudoti ilgą laiką, nes oda pripranta ir gali sukelti alergiją. Reikia kas kelias savaites daryti pertrauką.
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 11 23, 16:27)
tai jus pirma pasakojat kaip su segtukais kankinatės, o poto jau "sportuokit panos"  lotuliukas.gif  labai jau dėkui už patarimus, tikrai

prasau,viskas kas mechaniska yra sveika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 23, 22:40)
Yra apie ta kauke parasyta temoje apie namines kaukes  smile.gif

susiradau 4u.gif o ten parasyta,kad su medum. o esu girdejus,jei arti odos kapiliarai,negerai medus,nzn ka dabar daryti g.gif doh.gif
Atsakyti