Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 22, 01:05)
gal kuri zinote kiek galioja cinko suplaktine?

Mano žiniomis- pusę metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 11 22, 01:57)
Mano žiniomis- pusę metų smile.gif

Tuomet man jau reikia ja mesti unsure.gif pirkau ziema is vienos nares, tai jau tikrai daugiau nei puse metu bus.. unsure.gif
Atsakyti
Kaip tik šią savaitę pirkau cinko suplaktinę, tai dabar yra ne tik su alyvuogių, bet ir saulėgrąžu aliejiumi, kaina 10.54, galiojimas, kaip ir buvo minėta pusė metų. Pasirinkau alyvuogių, kokį ir turėjau, nors net nežinau, kuris aliejus geresnis. Gal kas žino?
Atsakyti
QUOTE(Bachure @ 2009 11 22, 02:40)
Kaip tik šią savaitę pirkau cinko suplaktinę, tai dabar yra ne tik su alyvuogių, bet ir saulėgrąžu aliejiumi, kaina 10.54, galiojimas, kaip ir buvo minėta pusė metų. Pasirinkau alyvuogių, kokį ir turėjau, nors net nežinau, kuris aliejus geresnis. Gal kas žino?

Saulėgrąžų aliejus - vitamino E šaltinis. Jis skatina odos ląstelių atsinaujinimą.

Alyvuogių aliejus stiprina riebalinių liaukų išsiskyrimo procesus, pašalina apmirusias epidermio ląsteles.Jame gausu nesočiųjų riebalų rūgščių, vitamino E ir polifenolių, atkuriančių apsauginį odos sluoksnį ir sulaikančių drėgmę, neleidžiančių jai vysti.

Ameniškai aš pirmenybę teikiu alyvuogių aliejui,mano manymu jis vertingesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 11 21, 18:51)
Siaip isvis sveitikliu nenaudojau,nes galvojau,kad visi per astrus,bet sitas kazkaip sugunde,ir nenusivyliau rolleyes.gif Na aisku,as atsargiai ir svelniai sveiciu,nes taigi veidas,ne padai biggrin.gif

as tai naudoju spaustiklius(salinti spuogams), uzsegu ant spuogo rubu sagtuka ir laukiu sukandus dantis,kol pokstels...sutaupau pinionzu
Atsakyti
QUOTE(vernela @ 2009 11 22, 20:04)
as tai naudoju spaustiklius(salinti spuogams), uzsegu ant spuogo rubu sagtuka ir laukiu sukandus dantis,kol pokstels...sutaupau pinionzu

kažkaip man žiaurokas būdas biggrin.gif nors išradingas, pripažįstu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 22, 20:25)
kažkaip man žiaurokas būdas  biggrin.gif  nors išradingas, pripažįstu  bigsmile.gif

nu taip krizes metas. Uz pinigelius nusiperku geriau skanu batona lotuliukas.gif
[SIZE=7]
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 22, 19:38)

o ka reikstu tos fotkes? bigsmile.gif
Atsakyti
čia kažkoks jumoras iškreiptas? ar pasityčiojimas iš tų, kurie čia pasisako?
dry.gif
Atsakyti
QUOTE(vernela @ 2009 11 22, 21:47)

o ka reikstu tos fotkes? bigsmile.gif

Kokios fotkes? g.gif
Atsakyti
Nu nzn, ar cia ruoduo kaltas ar kas, bet beria visokio plauko spuogais ziauriai... Galvojau gal biski oda pripratus prie priemoniu, reik pakeist - tai medimix muila ikirtau biggrin.gif tempia oda, negaliu pakets tenka mest, rasos geli-krema probleminei odai tepliot pradejau - pradejo dar labiau bert isvis verysad.gif Nuo to kremo buvo taip kamnors gal???
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2009 11 23, 08:25)
Nu nzn, ar cia ruoduo kaltas ar kas, bet beria visokio plauko spuogais ziauriai... Galvojau gal biski oda pripratus prie priemoniu, reik pakeist - tai medimix muila ikirtau  biggrin.gif tempia oda, negaliu pakets tenka mest, rasos geli-krema probleminei odai tepliot pradejau - pradejo dar labiau bert isvis  verysad.gif Nuo to kremo buvo taip kamnors gal???

merginos,eikit geriau pasportuot, isprakaituosit, suaktyves medziagu apykaita, nereikes brangiu kremu pirkt ir taip jau uzsikisusiu veido poru uzkist valymo priemonem. stebuklu nera,sekit mityba, sportuokit, nekiskit saldumynu ir nereikes sukt galvos del spuogu. Piles irgi gerai valo oda. Nepanikuokit
Atsakyti
QUOTE(vernela @ 2009 11 23, 12:18)

merginos,eikit geriau pasportuot, isprakaituosit, suaktyves medziagu apykaita, nereikes brangiu kremu pirkt ir taip jau uzsikisusiu veido poru uzkist valymo priemonem. stebuklu nera,sekit mityba, sportuokit, nekiskit saldumynu ir nereikes sukt galvos del spuogu. Piles irgi gerai valo oda. Nepanikuokit

Na apie sporta ir mityba cia kita sneka smile.gif Ir patikekit ne vsiiems net gi tai itaka daro smile.gif
Atsakyti