Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

o kokios firmos priemones patartumete naudoti?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 20, 21:43)
pries savaite mazdaug atsirado po akim, guzas didziausias, raudonas, bet po oda.. atrodziau kaip su melyne paaky  lotuliukas.gif  doh.gif

Pas mane tas pats drinks_cheers.gif
Jau dvi savaites vikstau su ta melyne... doh.gif
Dar dvi ir nebebus jos...

Norejau as visnevskio ant to guzo uzsitepti, bet mama neleido...sake jis sukelia vezi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 11 21, 11:00)
Pas mane tas pats  drinks_cheers.gif
Jau dvi savaites vikstau su ta melyne...  doh.gif
Dar dvi ir nebebus jos...

Norejau as visnevskio ant to guzo uzsitepti, bet mama neleido...sake jis sukelia vezi...  unsure.gif

Oho kaip ilgai doh.gif nes man atsirado praejusi savaitgali, siandien jau guzo nera, tik dar raudoniau ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 20, 21:07)
As bandziua tuos padelius, jokio poveikio  ax.gif

gali būti, vieniem yra poveikis kitiem ne
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 11 21, 12:50)
gali būti, vieniem yra poveikis kitiem ne

Na taip, is tikro nusipirkau drauges rekomenduota, jai vieu metu labai isbere nugara, tai su tais padeliais issgyde.. Taciau man ir dar vienai draugei kartu pirkusiai niekuo nepadejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 20, 21:43)
Kaip nekenciu ar as tu giluminiu  doh.gif  pas mane irgi ant smakro tokie atsiranda.. o geriausiai, pries savaite mazdaug atsirado po akim, guzas didziausias, raudonas, bet po oda.. atrodziau kaip su melyne paaky  lotuliukas.gif  doh.gif

Ziauru.. kol geriau kt viskas buvo gerai.. dabar vyras juokias, kad brest tik db pradejau.. doh.gif lotuliukas.gif nors visa gyvenima kiek save pamenu visada smakra berdavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2009 11 21, 02:47)
o kokios firmos priemones patartumete naudoti?

As tai patarciau jei lankaisi pas kosmetologe tai pas ja ir pirkti,nes zino tavo oda,tavo problemas ir visada ideda po nedideli kieki pabandymui.Ir kosmetika buna profesionali mirksiukas.gif Bent as taip perkuosi,o is parduotuviniu,kaip uztaikysi,galima ir is pigiu atsitaikyti savo odytei tinkancias priemones,bet ir is brangiu nusivilti.Tai cia kaip kam papuola 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 11 20, 23:00)
prauskilį turėjau labai seniai, jau nebepamenu, berods nieko ypatingo, o tas 3 in 1 irgi šiaip sau, kaip šveitiklis - aštrus, kaip prausiklis - nieko ypatingo, kaip kaukė - visai nieko gero, sausina gerokai, dar toniką turėjau - labai jau stiprus, alkoholis tiesiog graužia, dar tik tų padelių su cinku nebandžiau.

Pabandziau ta 3in1,bet man nepasirode tos daleles astrios kazkaip g.gif labai jau smulkios,kad astrios butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 11 21, 16:49)
Pabandziau ta 3in1,bet man nepasirode tos daleles astrios kazkaip g.gif labai jau smulkios,kad astrios butu  biggrin.gif

tai žiūrint kaip masažuoji, aš tai stipriau matyt biggrin.gif ne sakau, kad PER aštrios, tik kitiem švelnesnių norisi
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 11 21, 20:42)
tai žiūrint kaip masažuoji, aš tai stipriau matyt  biggrin.gif  ne sakau, kad PER aštrios, tik kitiem švelnesnių norisi

Siaip isvis sveitikliu nenaudojau,nes galvojau,kad visi per astrus,bet sitas kazkaip sugunde,ir nenusivyliau rolleyes.gif Na aisku,as atsargiai ir svelniai sveiciu,nes taigi veidas,ne padai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 20, 20:43)
Tai ir netepsiu smile.gif dabar labiausiai laukiu ketvirtadienio, idomu ka pasiulys del kaklo  doh.gif
Papildyta:
Kaip nekenciu ar as tu giluminiu  doh.gif  pas mane irgi ant smakro tokie atsiranda.. o geriausiai, pries savaite mazdaug atsirado po akim, guzas didziausias, raudonas, bet po oda.. atrodziau kaip su melyne paaky  lotuliukas.gif  doh.gif

siulau pabandyt duac krema, jis man vienintelis padeda. ant skausmingu spuogu labai gerai 4-5 kartus per diena Acne B5 su peroksidu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 11 22, 01:03)
siulau pabandyt duac krema, jis man vienintelis padeda. ant skausmingu spuogu labai gerai 4-5 kartus per diena Acne B5 su peroksidu mirksiukas.gif

Aciu, bet kol neapsilankysiu pas gydytoja, nieko nepirksiu ax.gif
-------------
gal kuri zinote kiek galioja cinko suplaktine?
Atsakyti