Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 20, 17:35)
Na taip, nors jau ir taip minimaliai priemoniu pasilikus, taciau visai atsisakius vakare kremu, pats veidas susitvarke, tik kakla beria, bet tikiuosi cia jau man ketvirtadieni gydytoja pades  g.gif

Jei bėrimas prakaitinis (paviršinis), pabandyk panaudoti Zeniak LP forte (žr. kad būtinai būtų "forte"), lokaliai ant spuogelių 2x dienoj. Ir būtinai ant švarios odos. Bet tai tik po to, kai pas gydytoją apsilankysi. Gal ji ką kitą patars. Kaina apie 60 lt.
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 11 16, 22:25)
tai va, jau beveik dvi savaitės praėjo nuo apsilankymo pas dermatologę, tai galiu pasidžiaugt pagražėjusia oda :} aišku iki tobulumo dar toli schmoll.gif  nežinau kas padarė didžiausią įtaką. Vis dar geriu antibiotikus, vitaminus odai, naudoju cinko supaktinę, atok toniką su arbatmedžiu bei biodermą sebium AI :}

o kokius geri?gal kartais Dalacin?gal jau ir anksciaU GEREI ir man idomu kaip su tuo poveikiu ar trumpalaikis o galkam padejo ilgam? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 20, 11:00)
Pradingo visos  ax.gif
As dabar nezinau ar sutapimas, ar tikrai pagerejo veido oda, kad nebetepu jokiu kremu  g.gif  ryte tik dienini, o vakare isvis nieko, nuvalau ir einu miegot  g.gif

O as visa laika ir sakydavau,kad kuo maziau naudojant,arba is viso nieko,isskyrus prausikli,oda tikrai pagrazeja,ne viena karta ta teko patirti mirksiukas.gif Tik kartai reikia taisyklei sitai nusizengt,nes oda labai pasauseja ,tai biski drek.kremu patepu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 11 20, 20:59)
O as visa laika ir sakydavau,kad kuo maziau naudojant,arba is viso nieko,isskyrus prausikli,oda tikrai pagrazeja,ne viena karta ta teko patirti mirksiukas.gif Tik kartai reikia taisyklei sitai nusizengt,nes oda labai pasauseja ,tai biski drek.kremu patepu blush2.gif

Na as buvau pasilikusi isvis jau tik acnofan, cinko suplaktine ir dienai kremuka, bet ziuriu nieko vakarais netepant dar geriau wink.gif o oda mano nesauseja, ryte pabundu blizganciu veidu vistiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 20, 22:03)
Na as buvau pasilikusi isvis jau tik acnofan, cinko suplaktine ir dienai kremuka, bet ziuriu nieko vakarais netepant dar geriau wink.gif o oda mano nesauseja, ryte pabundu blizganciu veidu vistiek  doh.gif

Man irgi is pat pradziu taip buvo,kad ryte oda riebaluota budavo,bet per kazkiek laiko tas praejo,ir net sakyciau nebenaudojant visu tu priemoniu kaip anksciau oda is misrios\riebios i normalia persimaine,tai va mane tas labai dziugina,nes nebeliko problemu jokiu su blizgejimu kai pudra uzsitepu ir panasiai,nors ja visada ta pacia naudojau thumbup.gif
Papildyta:
Ai ir dar norejau paklausti,gal yra bandziusiu Garnier pure prausikli arba Garnier pure3in1? ax.gif Siandien nusipirkau,kadangi senieji Rasos melynos linijos ir Garnier pure activ baigesi smile.gif Galvoju reikia pabandyt ka naujo,bet jei nepatiks,tai prie senuju grysiu,nes tikrai tie du patys geriausi buvo is kada bandytu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 11 20, 21:25)
Man irgi is pat pradziu taip buvo,kad ryte oda riebaluota budavo,bet per kazkiek laiko tas praejo,ir net sakyciau nebenaudojant visu tu priemoniu kaip anksciau oda is misrios\riebios i normalia persimaine,tai va mane tas labai dziugina,nes nebeliko problemu jokiu su blizgejimu kai pudra uzsitepu ir panasiai,nors ja visada ta pacia naudojau thumbup.gif

Na zinok del blizgejimo as irgi galvoju, kad maziau oda blizga, nors pudra ta pacia tepu.. Gal tikrai del priemoniu sumazinimo..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 20, 22:28)
Na zinok del blizgejimo as irgi galvoju, kad maziau oda blizga, nors pudra ta pacia tepu.. Gal tikrai del priemoniu sumazinimo..

Tikrai gali buti mirksiukas.gif Pakentek gal dar,netepk vakarais,o paskui pamatysi,gal dar maziau riebaluosis rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pas mane pask metu ziauriai pradejo smakra bert.. ir tokiai spuogais kur net ispaust neina doh.gif skausmingi ir gilus tokie.. unsure.gif tepu Acnofan kol kas.. unsure.gif nu dabar tai mmm gal del to, bet..
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 11 20, 21:30)
Tikrai gali buti mirksiukas.gif  Pakentek gal dar,netepk vakarais,o paskui pamatysi,gal dar maziau riebaluosis rolleyes.gif

Tai ir netepsiu smile.gif dabar labiausiai laukiu ketvirtadienio, idomu ka pasiulys del kaklo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2009 11 20, 21:31)
Sveikos  4u.gif pas mane pask metu ziauriai pradejo smakra bert.. ir tokiai spuogais kur net ispaust neina  doh.gif skausmingi ir gilus tokie..  unsure.gif tepu Acnofan kol kas..  unsure.gif nu dabar tai mmm gal del to, bet..

Kaip nekenciu ar as tu giluminiu doh.gif pas mane irgi ant smakro tokie atsiranda.. o geriausiai, pries savaite mazdaug atsirado po akim, guzas didziausias, raudonas, bet po oda.. atrodziau kaip su melyne paaky lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 11 20, 20:25)
...
Papildyta:
Ai ir dar norejau paklausti,gal yra bandziusiu Garnier pure prausikli arba Garnier pure3in1? ax.gif  Siandien nusipirkau,kadangi senieji Rasos melynos linijos ir Garnier pure activ baigesi smile.gif Galvoju reikia pabandyt ka naujo,bet jei nepatiks,tai prie senuju grysiu,nes tikrai tie du patys geriausi buvo is kada bandytu cool.gif

prauskilį turėjau labai seniai, jau nebepamenu, berods nieko ypatingo, o tas 3 in 1 irgi šiaip sau, kaip šveitiklis - aštrus, kaip prausiklis - nieko ypatingo, kaip kaukė - visai nieko gero, sausina gerokai, dar toniką turėjau - labai jau stiprus, alkoholis tiesiog graužia, dar tik tų padelių su cinku nebandžiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 20 lapkričio 2009 - 21:03
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 11 20, 22:00)
dar tik tų padelių su cinku nebandžiau.

As bandziua tuos padelius, jokio poveikio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 11 20, 16:58)
o kokius geri?gal kartais Dalacin?gal jau ir anksciaU GEREI ir man idomu kaip su tuo poveikiu ar trumpalaikis o galkam padejo ilgam? ax.gif

Doxycyclin . Anksčiau negėriau. Dėl poveikio, tai manau nėra nieko ilgalaikio :} Su kremais anksčiau buvau visiškai išsigydžiusi, bet tik kuriam laikui. Taip ir su antibiotikais g.gif
Atsakyti