Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

tai gal kaiptik i nauda musu snekos, kitos paims pavyzdi ir irgi pirmiausia kreipsis i gydytojus
Atsakyti
tai va, jau beveik dvi savaitės praėjo nuo apsilankymo pas dermatologę, tai galiu pasidžiaugt pagražėjusia oda :} aišku iki tobulumo dar toli schmoll.gif nežinau kas padarė didžiausią įtaką. Vis dar geriu antibiotikus, vitaminus odai, naudoju cinko supaktinę, atok toniką su arbatmedžiu bei biodermą sebium AI :}
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 11 16, 23:25)
tai va, jau beveik dvi savaitės praėjo nuo apsilankymo pas dermatologę, tai galiu pasidžiaugt pagražėjusia oda :} aišku iki tobulumo dar toli schmoll.gif  nežinau kas padarė didžiausią įtaką. Vis dar geriu antibiotikus, vitaminus odai, naudoju cinko supaktinę, atok toniką su arbatmedžiu bei biodermą sebium AI :}

O kur ejai? smile.gif
***** as tai nenoriu antibiotiku gerti, jei man israsytu..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 17, 09:30)
O kur ejai? smile.gif

Tai iškart taip ir sakyk nuėjus, kad antibiotikų negersi. Ir išvis kvailystė tie antibiotikai, kaip jie gali sutvarkyti odą su visam? Tik laikinas efektas, o organizmui žala. Jokios naudos. Aistuliaa, o pas tave kokia situacija su oda? Prasta, ar tik sieki tobulos odos? Man tai kažkaip keli spuogai išdygsta nuolat, pvz dabar turiu 2. Bet dėl to pas daktarus kažkaip nekyla mintys dar kreiptis. g.gif
Atsakyti
Va uzsirasiau 25 diena pas Rostova, drauge sake gera.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 11 17, 11:36)
Tai iškart taip ir sakyk nuėjus, kad antibiotikų negersi. Ir išvis kvailystė tie antibiotikai,  kaip jie gali sutvarkyti odą su visam? Tik laikinas efektas, o organizmui žala. Jokios naudos. Aistuliaa, o pas tave kokia situacija su oda? Prasta, ar tik sieki tobulos odos? Man tai kažkaip keli spuogai išdygsta nuolat, pvz dabar turiu 2. Bet dėl to pas daktarus kažkaip nekyla mintys dar kreiptis. g.gif

Negersiu g.gif noreciau pas homeopate nueiti..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 17, 10:30)
O kur ejai? smile.gif

Šiauliuose, Valerijono vaistinėje smile.gif
Aš buvau irgi nusiteikus prieš antibiotikus anksčiau. Bet kai išrašė nusprendžiau pabandyti.Visgi ne mėnesį gert,o 15 dienų. Žinau,kad tai kenkia organizmui, tačiau manau,kad alkoholis, nesveika mityba ne ką mažiau kenkia organizmui.Kadangi visainevartoju alkoholio iur maitinuosi sveikai vien todėl jaučiuosi ramesnė vartodama antibiotikus.

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 11 17, 11:36)
Ir išvis kvailystė tie antibiotikai,  kaip jie gali sutvarkyti odą su visam? Tik laikinas efektas, o organizmui žala. Jokios naudos. 

jei turėčiau du spuogelius gal irgi taip galvočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 11 17, 18:48)

jei turėčiau du spuogelius gal irgi taip galvočiau smile.gif

Na man dabar visas kaklas isbertas, spuogeliai ne 2, bet antibiotiku negersiu schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradingo visos ax.gif
As dabar nezinau ar sutapimas, ar tikrai pagerejo veido oda, kad nebetepu jokiu kremu g.gif ryte tik dienini, o vakare isvis nieko, nuvalau ir einu miegot g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 20, 11:00)
Pradingo visos  ax.gif
As dabar nezinau ar sutapimas, ar tikrai pagerejo veido oda, kad nebetepu jokiu kremu  g.gif  ryte tik dienini, o vakare isvis nieko, nuvalau ir einu miegot  g.gif

Įdomu pasidarė, o kiek tau metų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtukė @ 2009 11 20, 11:49)
Įdomu pasidarė, o kiek tau metų?  smile.gif

21, o kas?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 20, 15:46)
21, o kas?

Tiesiog gali būti, kad persistengi su priemonėm. Gal teisingai pasielgei atsisakius visokiu "pribombasų". Tavo oda jauna, regeneracija puiki, tik nereikia jos apkrauti poras kemšančiais preperatais, o tiesiog palaikyt švarą ir bėrimai baigsis.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtukė @ 2009 11 20, 16:24)
Tiesiog gali būti, kad persistengi su priemonėm. Gal teisingai pasielgei atsisakius visokiu "pribombasų". Tavo oda jauna, regeneracija puiki, tik nereikia jos apkrauti poras kemšančiais preperatais, o tiesiog palaikyt švarą ir bėrimai baigsis.
4u.gif

Na taip, nors jau ir taip minimaliai priemoniu pasilikus, taciau visai atsisakius vakare kremu, pats veidas susitvarke, tik kakla beria, bet tikiuosi cia jau man ketvirtadieni gydytoja pades g.gif
Atsakyti